Φιλαρακια , εχω υπ'οψη μου το ακτινολογικο παραδοξο !!!! Τον Απριλη του 2002, ξεκινησα το ρεμπιφ, εχοντας πολλεεεεεες εστιες στον εγκεφαλο και μια στον αυχενα (αυτη ειναι που επιρρεαζει το αριστερο μου ποδι) ! Μεχρι σημερα, οι μαγνητικες λενε οτι, η εικονα ειναι ιδια ! Η κλινικη εικονα, ομοιως ! Πριν 4 χρονια , ομως, κι ενω εξακολουθουσα να παιρνω ρεμπιφ, αρχισε αργη αλλα σταθερη επιδεινωση ! Πριν 2 χρονια, η μαγνητικη θωρακικης μοιρας, εδειξε εστιες, εκει !!!!! Τοτε μου ειπαν οτι επαψε να με καλυπτει το ρεμπιφ, μαλλον ανεπτυξα αντισωματα, λεει, και να δοκιμασω μπεταφερον...το δοκιμασα...δεν βοηθησε...το εκοψα...τωρα ΔΕΝ παιρνω ΤΙΠΟΤΑ !!!!! Φυσικα, πρεπει να κανω και τις αλλες δυο μαγνητικες, σε θωρακικη και οσφυϊκη μοιρα !!! Το ΙΚΑ, ομως, δικαιολογει μονο δυο !!!! Κανεις, απο τους ''αρμοδιους'' δεν γνωριζει να μου πει σε ποσο καιρο εχω δικαιωμα να κανω κι αλλες !!!!! Τα χαλια μας τα μαυρα !!!!! Αυτη ειναι ιατρικη....επιστημονικη αντιμετωπιση !!!!! Που κολλαει, στη γραφειοκρατια !!!!! Ιατρικα, ηταν σωστο, να κανω ΟΛΕΣ τις μαγνητικες τον Μαρτιο, τοτε που ειχα υποτροπη !!!!!!!!!!!!