• ΞΕΦΤΙΛΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73794  από Louiza
 Τρί Ιουν 19, 2012 9:11 pm
Μια που φταίμε που αρρωστήσαμε, πρέπει και να πληρώνουμε και για τα φάρμακα μας και για τις εξετάσεις μας και χωρίς να είμαστε και σίγουροι ότι έχουν κάνει σωστή δουλειά τα διάφορα κέντρα ή νοσοκομεία ή σε οτιδήποτε άλλο πάμε για να δούμε πως θα κινηθούμε για να ζούμε λίγο καλύτερα. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα (αν και δεν τρέφω αυταπάτες και πιστεύω πως θα δυσκολευτούμε κι άλλο και εμείς και όλοι όσοι έχουν κάποιες ασθένειες). Παιδιά κουράγιο. :confusion-seeingstars:
 #73945  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 21, 2012 2:20 pm
κατερινα 55 έγραψε:
billios έγραψε:Καλα αποτελεσματα αννα,τον εχεις ξαναδει τον δρακο οποτε δεν θα τρομαξεις ;)
ANNA σωστός ο billios.Περιμένουμε ενημέρωση :) :romance-heartsthree:
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Λοιπον, οπως με ενημερωσε, τηλεφωνικα, ο αντρας μου, ΔΕΝ εχω νεες εστιες σε εγκεφαλο-αυχενα !!!! Καλο αυτο !!!!!!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: Ομως...... :think: Πού οφειλεται η επιδεινωση μου ??? Τι φταιει για τον πονο-καψιμο...τα καταμουδιασμενα πελματα....το μουδιασμα σε πηγουνι-λαιμο-ντεκολτε-πανω μερος πλατης....τη δυσκολια στο περπατημα....τη μονιμη ενοχληση απο το τριδυμο και το γλωσσοφαρυγγικο........κλπ....κλπ...κλπ......??????????? Ε ????????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
 #73946  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Ιουν 21, 2012 2:54 pm
Άννα συγχαρητήρια για τα ευχάριστα :banana-dreads: :romance-kisscheek:

Έχω κάνει την εξής ερώτηση σε γιατρούς:όταν οι μαγνητικές μου ήταν χάλια εγώ "πέταγα" :happy-cheerleadersmileygirl: , τώρα που οι μαγνητικές μου είναι βελτιωμένες, εγώ γιατί είμαι χάλια;;; :obscene-hanged:
Λοιπόν οι απαντήσεις είναι οι εξής, 1. αυτό είναι το ιατρικό παράδοξο που συμβαίνει σε ένα ποσοστό ασθενών,
2. επειδή η νόσος είναι εκφυλιστική, η μαγνητική δεν μπορεί να απεικονίσει αυτή την εκφύλιση.

Δεν ξέρω αν θ' αλλάξω γνώμη, αλλά δεν ξαναβγάζω μαγνητικές επειδή δε με βοήθησαν εμένα προσωπικά σε κάτι.Τα αρχεία των νευρολόγων και τα πρωτόκολλά τους ναι.

Τώρα, Άννα μου η ζέστη πρέπει να σου έχει φέρει όλες αυτές τις βλακείες.
Όλα να σου πάνε καλά :romance-kisscheek:
 #73948  από EFFIE
 Πέμ Ιουν 21, 2012 3:05 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
κατερινα 55 έγραψε:
billios έγραψε:Καλα αποτελεσματα αννα,τον εχεις ξαναδει τον δρακο οποτε δεν θα τρομαξεις ;)
ANNA σωστός ο billios.Περιμένουμε ενημέρωση :) :romance-heartsthree:
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Λοιπον, οπως με ενημερωσε, τηλεφωνικα, ο αντρας μου, ΔΕΝ εχω νεες εστιες σε εγκεφαλο-αυχενα !!!! Καλο αυτο !!!!!!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: Ομως...... :think: Πού οφειλεται η επιδεινωση μου ??? Τι φταιει για τον πονο-καψιμο...τα καταμουδιασμενα πελματα....το μουδιασμα σε πηγουνι-λαιμο-ντεκολτε-πανω μερος πλατης....τη δυσκολια στο περπατημα....τη μονιμη ενοχληση απο το τριδυμο και το γλωσσοφαρυγγικο........κλπ....κλπ...κλπ......??????????? Ε ????????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
μπραβο ρε αννα μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #73949  από EFFIE
 Πέμ Ιουν 21, 2012 3:08 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Άννα συγχαρητήρια για τα ευχάριστα :banana-dreads: :romance-kisscheek:

Έχω κάνει την εξής ερώτηση σε γιατρούς:όταν οι μαγνητικές μου ήταν χάλια εγώ "πέταγα" :happy-cheerleadersmileygirl: , τώρα που οι μαγνητικές μου είναι βελτιωμένες, εγώ γιατί είμαι χάλια;;; :obscene-hanged:
Λοιπόν οι απαντήσεις είναι οι εξής, 1. αυτό είναι το ιατρικό παράδοξο που συμβαίνει σε ένα ποσοστό ασθενών,
2. επειδή η νόσος είναι εκφυλιστική, η μαγνητική δεν μπορεί να απεικονίσει αυτή την εκφύλιση.

Δεν ξέρω αν θ' αλλάξω γνώμη, αλλά δεν ξαναβγάζω μαγνητικές επειδή δε με βοήθησαν εμένα προσωπικά σε κάτι.Τα αρχεία των νευρολόγων και τα πρωτόκολλά τους ναι.

Τώρα, Άννα μου η ζέστη πρέπει να σου έχει φέρει όλες αυτές τις βλακείες.
Όλα να σου πάνε καλά :romance-kisscheek:
κ εγω επισης, καινουριες εστιες στο κεφαλι και ενεργες.......και ειμαι κομπλε
τι να πω...... :think: :think: :think:
 #73950  από billios
 Πέμ Ιουν 21, 2012 3:28 pm
Εγω επισης 'φουλ της εστιας' ,'καρε των ενεργων' αλλα κρατιεμαι καλα.Αννα τα παραδοξα συνεχιζονται.
 #73958  από billios
 Πέμ Ιουν 21, 2012 5:06 pm
Ειναι σωστο αυτο που λες και με απειρα παραδειγματα,επρεπε να γραψω ''παραδοξο'' γιατι δεν ηθελα να μεταφερω την κυριολεξια της λεξης αλλα την αλληγορια της
 #73964  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 21, 2012 6:11 pm
Φιλαρακια , εχω υπ'οψη μου το ακτινολογικο παραδοξο !!!! Τον Απριλη του 2002, ξεκινησα το ρεμπιφ, εχοντας πολλεεεεεες εστιες στον εγκεφαλο και μια στον αυχενα (αυτη ειναι που επιρρεαζει το αριστερο μου ποδι) ! Μεχρι σημερα, οι μαγνητικες λενε οτι, η εικονα ειναι ιδια ! Η κλινικη εικονα, ομοιως ! Πριν 4 χρονια , ομως, κι ενω εξακολουθουσα να παιρνω ρεμπιφ, αρχισε αργη αλλα σταθερη επιδεινωση ! Πριν 2 χρονια, η μαγνητικη θωρακικης μοιρας, εδειξε εστιες, εκει !!!!! Τοτε μου ειπαν οτι επαψε να με καλυπτει το ρεμπιφ, μαλλον ανεπτυξα αντισωματα, λεει, και να δοκιμασω μπεταφερον...το δοκιμασα...δεν βοηθησε...το εκοψα...τωρα ΔΕΝ παιρνω ΤΙΠΟΤΑ !!!!! Φυσικα, πρεπει να κανω και τις αλλες δυο μαγνητικες, σε θωρακικη και οσφυϊκη μοιρα !!! Το ΙΚΑ, ομως, δικαιολογει μονο δυο !!!! Κανεις, απο τους ''αρμοδιους'' δεν γνωριζει να μου πει σε ποσο καιρο εχω δικαιωμα να κανω κι αλλες !!!!! Τα χαλια μας τα μαυρα !!!!! Αυτη ειναι ιατρικη....επιστημονικη αντιμετωπιση !!!!! Που κολλαει, στη γραφειοκρατια !!!!! Ιατρικα, ηταν σωστο, να κανω ΟΛΕΣ τις μαγνητικες τον Μαρτιο, τοτε που ειχα υποτροπη !!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #73966  από κατερινα 55
 Πέμ Ιουν 21, 2012 6:30 pm
Άννα το ΙΚΑ δικαιολογεί μόνο 2 τον χρόνο. :(
 #73969  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 21, 2012 6:42 pm
κατερινα 55 έγραψε:Άννα το ΙΚΑ δικαιολογεί μόνο 2 τον χρόνο. :(
:angry-cussing: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: ΝΑΙ ????? Ομως, το 2010 εκανα εγκεφαλο τον Μαη, αυχενα και θωρακα το Οκτωβρη και οσφυϊκη μοιρα τον Δεκεμβρη !!!!! Μηπως, ο ΕΟΠΥΥ, εχει αλλο συστημα ???????Ωχ...Παλι καυγαδες θα εχουμε !!!!!!!!!!! :angry-cussingargument: :angry-argument: :angry-argument: