• νέο μέλος

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #72369  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Παρ Μάιος 25, 2012 10:12 pm
αυτά είναι να κεραστείτε για το καλωσόρισμα, για μένα ο ζαχαροπλάστης θα δουλέψει σε 15 μέρες :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: http://photoshoper.gr/images/turta-fraula1.jpg
 #72375  από kath
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:18 am
Καλως ηρθες κ απο μενα Ανδρεα!Υπομονη κ ολα καλα :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #72415  από ΝΤΙΑΝΑ
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:11 pm
Γεια σου Ανδρεα!Υπομονη και κουραγιο και θετικη σκεψη.Η ζωη ειναι ωραια παρολες τις αναποδιες και τις δοκιμασιες που μας δινει.Να εισαι δυνατος.
 #72431  από stavrina117
 Σάβ Μάιος 26, 2012 5:25 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: ΜΙΑΜ-ΜΙΑΜΜΜΜΜΜΜΜ......!!!! Και τα δυο.....σκετη κολαση !!!!!!!!!!! Μη μας βαζετε σε πειρασμο, βρε παιδακια !!!!!!! :confusion-seeingstars:
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΕΥΤΕΙΣ...ΕΜΕΙΣ???
 #72453  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μάιος 26, 2012 9:06 pm
stavrina117 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε::confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: ΜΙΑΜ-ΜΙΑΜΜΜΜΜΜΜΜ......!!!! Και τα δυο.....σκετη κολαση !!!!!!!!!!! Μη μας βαζετε σε πειρασμο, βρε παιδακια !!!!!!! :confusion-seeingstars:
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΕΥΤΕΙΣ...ΕΜΕΙΣ???
Υπομονη !!!!!! Ετσι κι αλλιως....παχαινουν !!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #72455  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Σάβ Μάιος 26, 2012 9:37 pm
[ Υπομονη !!!!!! Ετσι κι αλλιως....παχαινουν !!!!!!!!! ] μου θυμίζει την τρόικα το υποχρεωτικό αδυνάτισμα :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: [σέλω τα κιλάκια μου πίσω] :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #72459  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μάιος 26, 2012 9:50 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:[ Υπομονη !!!!!! Ετσι κι αλλιως....παχαινουν !!!!!!!!! ] μου θυμίζει την τρόικα το υποχρεωτικό αδυνάτισμα :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: [σέλω τα κιλάκια μου πίσω] :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #73409  από Vassiliki
 Τρί Ιουν 12, 2012 11:56 pm
καλώς ήρθες Ανδρέα,

εγώ σε περίοδο κορτιζόνης ονειρεύομαι όλα τα γλυκά και τα φαγητά του κόσμου, ακόμα και αυτά που, σε κανονικές συνθήκες, δεν θα ήθελα να αγγίξω ...

ωστόσο, προσοχή στο αλάτι και στην ζάχαρη, για λίγο χρονικό διάστημα και μετά την διακοπή της κορτιζόνης.