• FAMPYRA ΝΑΙ Η ΟΧΙ

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #70988  από Ευανθία Καμινάρη
 Τετ Μάιος 02, 2012 9:08 am
Καλημέρα και καλό καλό μήνα σε όλους! :romance-kisscheek: Οπωσδήποτε το ποια θεραπεία θα ακολουθήσει ο καθένας μας είναι δικό του θέμα.Ούτε εγώ είμαι υπερ των φαρμάκων γενικά κι ειδικά,αλλά καμιά φορά ίσως αξίζει να ρισκάρει κανείς. Το φαμπύρα επιδρά μόνο στα "πειραγμένα" νεύρα,ενισχύει τη διαφορά δυναμικού όταν αυτή πάει να πέσει, σαν αυτά τα μηχανήματα που βάζουμε τους υπολογιστές τους σταθεροποιητές τάσεις ,πως τα λένε...Φοβάμαι ότι σας μπερδεύω κάθε φορά που πάω να εξηγήσω κάτι,σνιφ,σνιφ. Δεν το κάνω επίτηδες, αλλά το νευρικό μας σύστημα γενικώς είναι πολύ δύσκολη υπόθεση.Και αλοίμονο δεν προσβάλλομαι σχεδόν ποτ΄ρ.Πρέπει να έχουμε κρίση οξυμένη,γιατί αν ακούγαμε πάντα αυτά που λένε όσοι "ξέρουν" κι "έχουν γνώσεις"...Αλλά καλό είναι να τα λαμβάνουμε υπόψη. Δυστυχώς όλες οι καινούργιες θεραπείες είναι ρίσκο. Μπορεί να βγουν σε κάτι πολύ καλό ή κάτι όχι τόσο καλό.Ειδικά όμως με το συγκεκριμένο φάρμακο, προσωπικά εγώ, από αυτά που διαβάζω και από αυτά που ενημερώνομαι έχω μια αισιοδοξία αρκετά υπολογίσιμη. Ομως το λέω και πάλι:προσωπικά. Δεν το υποστηρίζω, γιατί είναι νωρίς, αλλά από την άλλη δεν έχει τόσες παρανέργειες(όπως φαίνεται μέχρι τώρα) και έχει δώσει χαρά σε πολλούς ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, γιατί τουλάχιστον έχει αποτέλεσμα. Φιλάκια καλημέρα,καλό μήνα και συγγνώμη που άργησα λιγουλάκι,αλλά αυτές οι ρφημερίες με έχουνε τσακίσει.Είναι και τοκλείσιμο του μήνα....Τσαντάλια τα νεύρα με το Λοβέρδο....
 #70993  από litsa
 Τετ Μάιος 02, 2012 10:48 am
ok Kώστα... συγνώμη Γιάννη..

δεν θα τα αναλύσω περισσότερο.....
ξαναλέω ... απόγνωση θα πάθει κάποιος, η ασθένεια μας είναι ανίατη, δεν την ξέρουνε... απλά εμείς με διαφορους τρόπους βελτιώνουμε την καθημερινότητα μας...

αλλά εμείς θα ζήσουμε, ενώ ένας άλλος μπορεί να πεθάνει από χίλιες δυο αιτίες... κτλ κτλ

οπότε ψυχραιμία!!!!

καλη μας μέρα!!!
 #71004  από Κώστας
 Τετ Μάιος 02, 2012 1:15 pm
"Κατά βάθος παρακαλάω και εύχομαι οι υποψίες μου να είναι αβάσιμες για να μπορέσω να πάρω το φάρμακο και να ξαναπερπατήσω σαν άνθρωπος. Αν και το τελευταίο μάλλον έχω ξεχάσει πως γίνεται."

Οι υποψίες μου απεδείχθησαν Α Β Α Σ Ι Μ Ε Σ.
Σήμερα ξεκινάω το fampyra.
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΣΥΓΝΩΜΗ, σε όσους τσάμπα ανησύχησα.
 #71016  από Γιάννης
 Τετ Μάιος 02, 2012 2:19 pm
Κώστας έγραψε:Οι υποψίες μου απεδείχθησαν Α Β Α Σ Ι Μ Ε Σ.
Έτσι στεγνά; Τι ανακάλυψες Κώστα;
 #71019  από kate2002
 Τετ Μάιος 02, 2012 3:01 pm
ναι, τι εμαθες κωστα;;;;;
 #71020  από soulla
 Τετ Μάιος 02, 2012 3:20 pm
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
 #71024  από Κωνσταντίνα
 Τετ Μάιος 02, 2012 3:58 pm
Κώστας έγραψε:"Κατά βάθος παρακαλάω και εύχομαι οι υποψίες μου να είναι αβάσιμες για να μπορέσω να πάρω το φάρμακο και να ξαναπερπατήσω σαν άνθρωπος. Αν και το τελευταίο μάλλον έχω ξεχάσει πως γίνεται."

Καλησπέρα στην παρέα,
κάποιοι άνθρωποι έχουμε "παραξενιές", προτιμούμε να υποστούμε ζημία από το να δεχθούμε ότι κρίναμε εσφαλμένα.

Κώστα σε τιμά η δημοσίευση που έκανες :greetings-waveyellow:
Σου εύχομαι όλα να σου πάνε όπως προσδοκάς. :banana-dreads:

ΥΓ δεν παύει να είναι "φαρμάκι".
 #71025  από Menia
 Τετ Μάιος 02, 2012 4:40 pm
"Κατά βάθος παρακαλάω και εύχομαι οι υποψίες μου να είναι αβάσιμες για να μπορέσω να πάρω το φάρμακο και να ξαναπερπατήσω σαν άνθρωπος. Αν και το τελευταίο μάλλον έχω ξεχάσει πως γίνεται."

Kαλή αρχή κι απο εμάς, Κώστα μου!!! :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun:
 #71026  από titi
 Τετ Μάιος 02, 2012 4:57 pm
Καλή αρχή και καλά αποτελέσματα και από εμένα, Κώστα!!!!
 #71028  από litsa
 Τετ Μάιος 02, 2012 7:36 pm
σου εύχομαι μόνο τα καλυτερότερα!!!

:banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8