Καλημέρα και καλό καλό μήνα σε όλους!
Οπωσδήποτε το ποια θεραπεία θα ακολουθήσει ο καθένας μας είναι δικό του θέμα.Ούτε εγώ είμαι υπερ των φαρμάκων γενικά κι ειδικά,αλλά καμιά φορά ίσως αξίζει να ρισκάρει κανείς. Το φαμπύρα επιδρά μόνο στα "πειραγμένα" νεύρα,ενισχύει τη διαφορά δυναμικού όταν αυτή πάει να πέσει, σαν αυτά τα μηχανήματα που βάζουμε τους υπολογιστές τους σταθεροποιητές τάσεις ,πως τα λένε...Φοβάμαι ότι σας μπερδεύω κάθε φορά που πάω να εξηγήσω κάτι,σνιφ,σνιφ. Δεν το κάνω επίτηδες, αλλά το νευρικό μας σύστημα γενικώς είναι πολύ δύσκολη υπόθεση.Και αλοίμονο δεν προσβάλλομαι σχεδόν ποτ΄ρ.Πρέπει να έχουμε κρίση οξυμένη,γιατί αν ακούγαμε πάντα αυτά που λένε όσοι "ξέρουν" κι "έχουν γνώσεις"...Αλλά καλό είναι να τα λαμβάνουμε υπόψη. Δυστυχώς όλες οι καινούργιες θεραπείες είναι ρίσκο. Μπορεί να βγουν σε κάτι πολύ καλό ή κάτι όχι τόσο καλό.Ειδικά όμως με το συγκεκριμένο φάρμακο, προσωπικά εγώ, από αυτά που διαβάζω και από αυτά που ενημερώνομαι έχω μια αισιοδοξία αρκετά υπολογίσιμη. Ομως το λέω και πάλι:προσωπικά. Δεν το υποστηρίζω, γιατί είναι νωρίς, αλλά από την άλλη δεν έχει τόσες παρανέργειες(όπως φαίνεται μέχρι τώρα) και έχει δώσει χαρά σε πολλούς ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, γιατί τουλάχιστον έχει αποτέλεσμα. Φιλάκια καλημέρα,καλό μήνα και συγγνώμη που άργησα λιγουλάκι,αλλά αυτές οι ρφημερίες με έχουνε τσακίσει.Είναι και τοκλείσιμο του μήνα....Τσαντάλια τα νεύρα με το Λοβέρδο....