• ΑΝΟΙΑ !!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #70803  από Γιάννης
 Παρ Απρ 27, 2012 10:39 am
Μιμικαμ έγραψε:σας σκέφτομαι και αισθάνομαι την ανάγκη να τηλεφωνήσω σε κάποιον απο εσας
Και γιατί δεν το κάνεις εεεεεε;
 #70804  από Μιμικαμ
 Παρ Απρ 27, 2012 10:45 am
Γιατί βασικά ντρέπομαι..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και κυρίως δεν θέλω να σας φορτίσω περισσότερο....ξέρω ο,τι ο καθένας μας είναι υποχρεωμένος να σηκώνει τον δικό του σταυρό.......αν μη τι αλλο, για μυική ενδυνάμωση..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #70806  από Γιάννης
 Παρ Απρ 27, 2012 10:55 am
Σε αναγνώρισα αλλά δεν ήθελα να σε πληγώσω... :teasing-neener:

Εικόνα
 #70809  από Μιμικαμ
 Παρ Απρ 27, 2012 11:34 am
Χαχαχα.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Καλά η φαντασία σου καλπάζει......ναι κάπως έτσι, αλλά λίγο πιο καμαρωτά, για να μην μας παρεξηγήσουν, κοιτώντας βέβαια συνεχώς κάτω, μην τυχον καμιά λακκούβα ή κανένα πετραδάκι έρθει κατά πάνω μου και μου δυσκολέψει την κατά τ'αλλα ευθεία πορεία μου....

Και να σκεφτείς άρχισαν και οι ζέστες, οπότε το βάρος του σταυρού μεγαλώνει.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #75937  από sofia13
 Παρ Αύγ 03, 2012 10:46 am
ΑΝΝΑ 59 ελπιζω να εισαι ηδη πολυ καλυτερα .Τωρα '' ειδα,, τι εγινε. Απλως εμαθα απο τη φιλη μου την Εφη που ταλαιπωρηθηκε πολυ απο τους πονους του τριδυμου, οτι η νευρολογος που την παρακολουθει της συστησε Τrileptal και η Εφη ειναι πολυ καλυτερα τωρα. Θεωρησα καλο να σου το πω.
 #75948  από Λήδα
 Παρ Αύγ 03, 2012 11:14 pm
Άννα!!!!! Εγώ από εδώ, από σένα πήρα θάρρος κ δύναμη κ έκανα πράγματα που δεν θα έκανα πριν κ ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ γι'αυτό !!!
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
Συμφωνώ με τα λεγόμενα της μιμικαμ, κ σίγουρα δεν θέλω να γίνω σπαστική-πιεστική αλλά σου ζητώ να το ξανασκεφτείς!!!! :think: :think: :think: :think:
......................
Άνοια έχει η γιαγιά μου κ δεν έχω δεί πρέπει να πω τα συμπτώματά της σε σένα ;) ;) :romance-kisscheek:
 #75949  από litsa
 Σάβ Αύγ 04, 2012 12:28 am
H Αννούλα μας είναι σε διακοπές!!! και δεν έχει ιντερνετ..!
τι ευτυχία...!
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #75964  από Thor
 Σάβ Αύγ 04, 2012 7:36 pm
Αννα εχεις δικιο και δεν εισαι η μονη που παρατας το φορουμ για
τους λογους που ανεφερες κοντευουμε να γινουμε σκληρυνσοναλογκα
 #75966  από elpida
 Σάβ Αύγ 04, 2012 8:57 pm
Αννούλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Από την μέρα που μπήκα σ' αυτό το φόρουμ έμαθα πάρα πολλά και σημαντικά πράγματα, όμως από την άλλη, άλλες τόσες φορές απογοητεύτηκα, στεναχωρήθηκα, μπερδεύτηκα, ξαγρύπνησα με πολλές σκέψεις που με βασάνιζαν .
Όμως, θα συνεχίσω να μπάινω στο φόρουμ ελπίζοντας κάποια μέρα να διαβάσω κάτι ουσιαστικά ενθαρρυντικό και αισιόδοξο για όλους μας.
 #75967  από κατερινα 55
 Σάβ Αύγ 04, 2012 10:54 pm
Καλά μου παιδιά συγνώμην που παρεμβαίνω.Το θέμα στο οποίο αναφέρεστε έχει παλιώσει!
Αυτά είχαν γίνει τον Απρίλιο.Τώρα έχουμε Αύγουστο.Και βέβαια η Αννα είναι μαζί μας.Απλώς
όπως έγραψε και η Litsa Εικόνα είναι σε διακοπές. :handgestures-salute:
Υ.Γ.Οταν μπαίνετε σε ένα θέμα κοιτάζετε και την ημερομηνία του για να μην μπερδεύεστε. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κατερινα 55 την Κυρ Αύγ 05, 2012 7:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.