• ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.....

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69544  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 29, 2012 10:32 pm
billios έγραψε:Το σκιαγραφικο παει δωρο,στο λεω καραντι γιατι ρωτησα εγω για την τριπλετα τη δικη μου που θα κανω αυριο
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ !!!! ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΤΣΙ ????? ΣΕ ΠΟΙΟ ?????....Σου ευχομαι, καλα αποτελεσματα , Μπιλλακο.....!!!!! Να μας ενημερωσεις !!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #69548  από billios
 Πέμ Μαρ 29, 2012 10:41 pm
ΟΧΙ δημοσιο τσουπρα μου,σε δημοσιο ειχε ραντεβου τελος του αλλουνου ,θα σταξω τον δυσεβρετο οβολο μου δυστηχως.
Αννουλα μου να στα πω εγω απο τωρα,χ εστιες διασπαρτα ανα τον εγκεφαλο,χ εστιες ανα τον αυχενα και 1 στο θωρακα.
 #69552  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 29, 2012 11:03 pm
billios έγραψε:ΟΧΙ δημοσιο τσουπρα μου,σε δημοσιο ειχε ραντεβου τελος του αλλουνου ,θα σταξω τον δυσεβρετο οβολο μου δυστηχως.
Αννουλα μου να στα πω εγω απο τωρα,χ εστιες διασπαρτα ανα τον εγκεφαλο,χ εστιες ανα τον αυχενα και 1 στο θωρακα.
ΕΟΠΥΥΥΥ....ΕΟΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΕΟΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......ΕΟΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..... :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.... Μη μασας Μπιλλακο.....μαγκια και ψυχραιμια....!!!! Σε μενα, προσωπικα, αυτο που ειχε ξεκινησει πριν δυο εβδομαδες, φαινεται οτι εδραιωνεται....Η αριστερη πλευρα μουδιασμενη...και κατι αλλα ψιλα...και ολα τα παλια..ακλονητα...Κανω υπομονη...μεχρι να φερει αποτελεσμα το μεντρολ ........Μαγκια και ψυχραιμια !!!!! :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp:
 #74026  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 22, 2012 12:06 pm
Επειδη...αυτοι που...ασκουν το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ της Ιατρικης....μερα τη μερα αποδεικνυονται.....ΚΤΗΝΗ.....!!!!!!!!!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ !!!!!! Και...να τους λεμε να κοψουν το λαιμο τους και να ενημερωθουν !!!!!!!!!!!!!!!!! pharma-sfera.blogspot.com συμμετοχη στα φαρμακα . Πριν λιγες μερες, η νευρολογος του ΙΚΑ , επεμενε οτι ΕΧΩ συμμετοχη στο μιορελ και το τροφοκαρντ !!! Μου ελεγε οτι, μονο στη παραπληγια ειναι 0% !!!! Ετσι, μου εκανε χαρη, και εγραψε.....παραπληγια !!!!! Πρεπει να της εχω υποχρεωση !!!!! Ετσι ????????? :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
 #79078  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Οκτ 10, 2012 3:09 pm
Επειδη...γινεται χαμος με τη συμμετοχη μας στα φαρμακα ...εστειλα ερωτηση στον ΕΟΠΥΥ ! Ζηταω να μου απαντησουν 1. Αν εξακολουθει να ισχυει η εγκυκλιος Γ55/749/26-3-2010 , η οποια, αναφερει οτι οι πασχοντες απο σκληρυνση κατα πλακας , εχουν 0% συμμετοχη σε ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα φαρμακα και 2. Αν δεν ισχυει, πλεον, να μου αναφερουν τη νεα εγκυκλιο !!! Καλο θα ηταν, να στειλουν κι αλλοι συνασθενεις, παρομοιο μεηλ στο info@eopyy.gov.gr !!!! Αντε , γιατι ΔΕΝ εχω καμια εμπιστοσυνη στους γιατρους ! Πρεπει να ξερουμε ΑΚΡΙΒΩΣ, ποια ειναι τα δικαιωματα μας ! Μη ξεχναμε , οτι ακομα κι οταν ηταν ξεκαθαρο και σιγουρο οτι η παραπανω εγκυκλιος ισχυε, πολλοι ''γιατροι''...εκαναν τον...Κινεζο !!!!!!!!!
 #79147  από κατερινα 55
 Πέμ Οκτ 11, 2012 7:53 pm
Νέες δραματικές περικοπές στον ΕΟΠΥΥ! Κόβονται φάρμακα, αυξάνονται νοσήλια, εξετάσεις.

http://www.iatropedia.com/articles/read/2893
 #79166  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 12, 2012 9:05 am
κατερινα 55 έγραψε:Νέες δραματικές περικοπές στον ΕΟΠΥΥ! Κόβονται φάρμακα, αυξάνονται νοσήλια, εξετάσεις.

http://www.iatropedia.com/articles/read/2893
:angry-cussingblack: Το περιμενα και περιμενω κι αλλα , χειροτερα ! Εξαλλου , ετσι αποφασισε η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφια των Ελληνων ψηφοφορων !!!!!! :violence-hammer: Επειδη , ομως, εγω ΔΕΝ τα επελεξα ολα αυτα, θα το παλεψω , οσο μπορω , μαζι με αλλους ...............!!!! Επισης, βλεπω οτι πρεπει να ..ψαχνομαστε ! Να μην ''καταπινουμε'' ο,τι μας λενε οι γιατροι και να ζηταμε υπευθυνες και ακριβεις πληροφοριες απο τους αρμοδιους.............
 #79176  από Λήδα
 Παρ Οκτ 12, 2012 10:56 am
Επιτέλους διάβασα κάτι που ευθύνεται για όοοοοόλα αυτά ..... : "έτσι αποφάσισε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων" :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
Καλημέρα!!