• Καλημερα!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #64305  από Δημητρης24
 Τρί Νοέμ 22, 2011 10:06 am
Γιάννης έγραψε:
Γιάννης έγραψε:(τότε)
Το τότε είναι όσα τα χρόνια σου και 2-3 παραπάνω :laughing-rolling:

ΑΑ εισαι τοσο ε??? Ελα μωρε.. ειμαστε οσο αισθανομαστε!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
 #64307  από Δημητρης24
 Τρί Νοέμ 22, 2011 10:27 am
Ρε παιδια 2 βδομαδες ελλειψα και σας βρισκω πεσμενους.. Πειτε κατι...
 #64308  από Γιάννης
 Τρί Νοέμ 22, 2011 10:29 am
Δημητρης24 έγραψε:ΑΑ εισαι τοσο ε??? Ελα μωρε.. ειμαστε οσο αισθανομαστε!!!
Σωστό κι αυτό, είμαι 46 και αισθάνομαι 86 γαμώ την ταλαιπωρία μου γαμώ :angry-banghead:
 #64309  από Δημητρης24
 Τρί Νοέμ 22, 2011 10:30 am
Γιάννης έγραψε:
Σωστό κι αυτό, είμαι 46 και αισθάνομαι 86 γαμώ την ταλαιπωρία μου γαμώ :angry-banghead:

Α δε θελω τετοια... Που ειναι η ψυχολογια σου???
 #64311  από Γιάννης
 Τρί Νοέμ 22, 2011 10:34 am
Έχεις δίκιο..

[youtube]1QP-SIW6iKY[/youtube]
 #64312  από kate2002
 Τρί Νοέμ 22, 2011 10:37 am
Γιάννης έγραψε:
κοιτα γιαννη, κριση , λιτοτητα, .... κοψε κατι! τι 86... 65; καλα ειναι; ο πατερας μου ειναι 65. παει 1 φορα την εβδομαδα για ψαρεμα στο πελαγος(έκαστο ψαρι 3-5 κιλα), παει ορειβασια, (τσαι, ριγανη, κλπ κλπ ότι βρει στο δρομο του) και κουμανταρει με τη μανα μου και 6 νηπια εδω και 8 χρονια, χειμωνα καλοκαιρι, καθε μερα σχεδον... μη σου πω και τι αλλο κανει... το καλοκαιρι, εκει που εσκαβε, ζαλιστηκε. πηγαμε γιατρο. και μας ειπε, ορθα σκεπτομενος: αλλη φορα, αυγουστο μηνα, 3μμ, χωρις καπελο, να μη σκαβεις στο χωραφι!!! εισαι 65! επαθες ηλίαση!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #64313  από Δημητρης24
 Τρί Νοέμ 22, 2011 10:42 am
kate2002 έγραψε:
Γιάννης έγραψε:
κοιτα γιαννη, κριση , λιτοτητα, .... κοψε κατι! τι 86... 65; καλα ειναι; ο πατερας μου ειναι 65. παει 1 φορα την εβδομαδα για ψαρεμα στο πελαγος(έκαστο ψαρι 3-5 κιλα), παει ορειβασια, (τσαι, ριγανη, κλπ κλπ ότι βρει στο δρομο του) και κουμανταρει με τη μανα μου και 6 νηπια εδω και 8 χρονια, χειμωνα καλοκαιρι, καθε μερα σχεδον... μη σου πω και τι αλλο κανει... το καλοκαιρι, εκει που εσκαβε, ζαλιστηκε. πηγαμε γιατρο. και μας ειπε, ορθα σκεπτομενος: αλλη φορα, αυγουστο μηνα, 3μμ, χωρις καπελο, να μη σκαβεις στο χωραφι!!! εισαι 65! επαθες ηλίαση!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Τι 65 του λες κ εσςυ βρε?? 35 ειναι το σωστο!!! Γιαννη μας λειπει ενας ντραμερ! οταν οργανωσουμε συναυλια θα σε προτιμησω!!!!!
 #64314  από Γιάννης
 Τρί Νοέμ 22, 2011 10:49 am
Δημητρης24 έγραψε:Γιαννη μας λειπει ενας ντραμερ! οταν οργανωσουμε συναυλια θα σε προτιμησω!!!!!
Τι παίζετε δεν μας έχεις πει
kate2002 έγραψε:το καλοκαιρι, εκει που εσκαβε, ζαλιστηκε
Εγώ ζαλίζομαι κάθε μέρα και δε μπορώ να σκάψω ούτε το λάκκο μου.
 #64315  από kate2002
 Τρί Νοέμ 22, 2011 10:58 am
Γιάννης έγραψε:
Δημητρης24 έγραψε:Γιαννη μας λειπει ενας ντραμερ! οταν οργανωσουμε συναυλια θα σε προτιμησω!!!!!
kate2002 έγραψε:το καλοκαιρι, εκει που εσκαβε, ζαλιστηκε
Εγώ ζαλίζομαι κάθε μέρα και δε μπορώ να σκάψω ούτε το λάκκο μου.
τυχερουλη γιαννη! αντε βρε, δε θα χρειαστει να σκαψει κανεις... δεν ανοιγει στη θεσσαλονικη μας αποτεφρωτηριο βρε; μονο το βαζακι σου διαλεξε!!!
υγ. :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #64316  από Δημητρης24
 Τρί Νοέμ 22, 2011 11:07 am
kate2002 έγραψε:
Γιάννης έγραψε:

Ελληνικο εντεχνο-ροκ.. Ενδιαφερεσαι??