Γιάννης έγραψε:Γιάννης έγραψε:(τότε)Το τότε είναι όσα τα χρόνια σου και 2-3 παραπάνω
ΑΑ εισαι τοσο ε??? Ελα μωρε.. ειμαστε οσο αισθανομαστε!!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Γιάννης έγραψε:Γιάννης έγραψε:(τότε)Το τότε είναι όσα τα χρόνια σου και 2-3 παραπάνω
Δημητρης24 έγραψε:ΑΑ εισαι τοσο ε??? Ελα μωρε.. ειμαστε οσο αισθανομαστε!!!Σωστό κι αυτό, είμαι 46 και αισθάνομαι 86 γαμώ την ταλαιπωρία μου γαμώ
Γιάννης έγραψε:Δημητρης24 έγραψε:ΑΑ εισαι τοσο ε??? Ελα μωρε.. ειμαστε οσο αισθανομαστε!!!Σωστό κι αυτό, είμαι 46 και αισθάνομαι 86 γαμώ την ταλαιπωρία μου γαμώ
Γιάννης έγραψε:κοιτα γιαννη, κριση , λιτοτητα, .... κοψε κατι! τι 86... 65; καλα ειναι; ο πατερας μου ειναι 65. παει 1 φορα την εβδομαδα για ψαρεμα στο πελαγος(έκαστο ψαρι 3-5 κιλα), παει ορειβασια, (τσαι, ριγανη, κλπ κλπ ότι βρει στο δρομο του) και κουμανταρει με τη μανα μου και 6 νηπια εδω και 8 χρονια, χειμωνα καλοκαιρι, καθε μερα σχεδον... μη σου πω και τι αλλο κανει... το καλοκαιρι, εκει που εσκαβε, ζαλιστηκε. πηγαμε γιατρο. και μας ειπε, ορθα σκεπτομενος: αλλη φορα, αυγουστο μηνα, 3μμ, χωρις καπελο, να μη σκαβεις στο χωραφι!!! εισαι 65! επαθες ηλίαση!!!!Δημητρης24 έγραψε:ΑΑ εισαι τοσο ε??? Ελα μωρε.. ειμαστε οσο αισθανομαστε!!!Σωστό κι αυτό, είμαι 46 και αισθάνομαι 86 γαμώ την ταλαιπωρία μου γαμώ
kate2002 έγραψε:Γιάννης έγραψε:κοιτα γιαννη, κριση , λιτοτητα, .... κοψε κατι! τι 86... 65; καλα ειναι; ο πατερας μου ειναι 65. παει 1 φορα την εβδομαδα για ψαρεμα στο πελαγος(έκαστο ψαρι 3-5 κιλα), παει ορειβασια, (τσαι, ριγανη, κλπ κλπ ότι βρει στο δρομο του) και κουμανταρει με τη μανα μου και 6 νηπια εδω και 8 χρονια, χειμωνα καλοκαιρι, καθε μερα σχεδον... μη σου πω και τι αλλο κανει... το καλοκαιρι, εκει που εσκαβε, ζαλιστηκε. πηγαμε γιατρο. και μας ειπε, ορθα σκεπτομενος: αλλη φορα, αυγουστο μηνα, 3μμ, χωρις καπελο, να μη σκαβεις στο χωραφι!!! εισαι 65! επαθες ηλίαση!!!!Δημητρης24 έγραψε:ΑΑ εισαι τοσο ε??? Ελα μωρε.. ειμαστε οσο αισθανομαστε!!!Σωστό κι αυτό, είμαι 46 και αισθάνομαι 86 γαμώ την ταλαιπωρία μου γαμώ![]()
![]()
![]()
![]()
Δημητρης24 έγραψε:Γιαννη μας λειπει ενας ντραμερ! οταν οργανωσουμε συναυλια θα σε προτιμησω!!!!!Τι παίζετε δεν μας έχεις πει
kate2002 έγραψε:το καλοκαιρι, εκει που εσκαβε, ζαλιστηκεΕγώ ζαλίζομαι κάθε μέρα και δε μπορώ να σκάψω ούτε το λάκκο μου.
Γιάννης έγραψε:τυχερουλη γιαννη! αντε βρε, δε θα χρειαστει να σκαψει κανεις... δεν ανοιγει στη θεσσαλονικη μας αποτεφρωτηριο βρε; μονο το βαζακι σου διαλεξε!!!Δημητρης24 έγραψε:Γιαννη μας λειπει ενας ντραμερ! οταν οργανωσουμε συναυλια θα σε προτιμησω!!!!!Τι παίζετε δεν μας έχεις πει
kate2002 έγραψε:το καλοκαιρι, εκει που εσκαβε, ζαλιστηκεΕγώ ζαλίζομαι κάθε μέρα και δε μπορώ να σκάψω ούτε το λάκκο μου.
kate2002 έγραψε:Τι παίζετε δεν μας έχεις πειΓιάννης έγραψε:Δημητρης24 έγραψε:Γιαννη μας λειπει ενας ντραμερ! οταν οργανωσουμε συναυλια θα σε προτιμησω!!!!!