• κατι γυναικειο.....

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #58392  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Αύγ 21, 2011 3:18 pm
Το ξερω οτι ο γιατρος σου ειναι εξαιρετικος ανθρωπος!!!!!!Πες του,ομως,εκτος των αλλων,για τη φιλη σου την Αννα ,τη μαθηματικο ντε,την τρομοκρατισσα :laughing-rolling: ...που...στα 38 της,ενα χρονο μετα τη διαγνωση της σκπ και μετα απο αρκετη κορτιζονη, ειχε οστικη πυκνοτητα μεγαλυτερη απο την αναμενομενη....και που εφτασε να εχει οστεοπενια...να κινδυνευει να παθει οστεοπορωση...επειδη κανεις δεν φροντισε να προστατεψει τα κοκκαλακια της τοσα χρονια ....μονο να της δινουν κορτιζονη ηξεραν....Πες του,επισης,οτι η φιλη σου γυμναζοταν,κολυμπουσε,περπατουσε πολυ και επινε γαλα...σαν....φιδι....Ε!!!!ΠΙΑ!!!!!....Τα ειπα...!!!!!Μηπως και ξεθυμανω....!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΦΗ ΜΟΥ !!!! :obscene-drinkingcheers:.....μολις τωρα το ακουσα στην τηλεοραση,φρεσκια ειδηση....ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ,λεει,ΑΠΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ :obscene-drinkingcheers: ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ!!!!!!Περισσοτερο,λεει,βλαπτει....Ρε να μη το ξερω τοσο καιρο....Δεν ειπαν,ομως τι ποτηρι....Μικρο,μεγαλο...απ'αυτα που ειναι σαν κανατες????????????????????????????????? :text-givemebeer: :text-givemebeer: :text-givemebeer: :obscene-drinkingcheers: ΑΝΤΕ!!!!!ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #58399  από EFFIE
 Κυρ Αύγ 21, 2011 6:15 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Το ξερω οτι ο γιατρος σου ειναι εξαιρετικος ανθρωπος!!!!!!Πες του,ομως,εκτος των αλλων,για τη φιλη σου την Αννα ,τη μαθηματικο ντε,την τρομοκρατισσα :laughing-rolling: ...που...στα 38 της,ενα χρονο μετα τη διαγνωση της σκπ και μετα απο αρκετη κορτιζονη, ειχε οστικη πυκνοτητα μεγαλυτερη απο την αναμενομενη....και που εφτασε να εχει οστεοπενια...να κινδυνευει να παθει οστεοπορωση...επειδη κανεις δεν φροντισε να προστατεψει τα κοκκαλακια της τοσα χρονια ....μονο να της δινουν κορτιζονη ηξεραν....Πες του,επισης,οτι η φιλη σου γυμναζοταν,κολυμπουσε,περπατουσε πολυ και επινε γαλα...σαν....φιδι....Ε!!!!ΠΙΑ!!!!!....Τα ειπα...!!!!!Μηπως και ξεθυμανω....!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΦΗ ΜΟΥ !!!! :obscene-drinkingcheers:.....μολις τωρα το ακουσα στην τηλεοραση,φρεσκια ειδηση....ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ,λεει,ΑΠΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ :obscene-drinkingcheers: ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ!!!!!!Περισσοτερο,λεει,βλαπτει....Ρε να μη το ξερω τοσο καιρο....Δεν ειπαν,ομως τι ποτηρι....Μικρο,μεγαλο...απ'αυτα που ειναι σαν κανατες????????????????????????????????? :text-givemebeer: :text-givemebeer: :text-givemebeer: :obscene-drinkingcheers: ΑΝΤΕ!!!!!ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι ναι λες και τοσο καιρο δεν επινες καθολου αννουλα :shhh: :shhh: βρηκες ευκαρια αννουλα να τσακιζεις τα μπυρονια και με το νομο μου φαινεται!!!
σε βλεπω με την κανατα στο χερι!! :laughing-rofl: :laughing-rofl: :laughing-rofl:
και μη νομιζεις οτι δε θα τα πω κ ολα αυτα!!! σ αυτες τις περιπτωσεις αν δεν εχεις θρασος δε γινεται τιποτα, οσο ενοχλητικη κ αν γινεσαι :whistle: :whistle: :whistle:
 #58402  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Αύγ 21, 2011 7:24 pm
ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!!!Τις μπυρες ,που ειχα αρχισει να πινω τον τελευταιο χρονο,ΤΙΣ ΕΚΟΨΑ !!!!!Και μη νομιζεις οτι αντεχω το ποτο...Για να πιω,πρεπει να ειμαι στο σπιτι μου για να μπορω να παω για υπνο,αν χρειαστει....!!!! :confusion-seeingstars: Τελος παντων....κουλη μου φαινεται η ειδηση για την μπυρα...Αφου ξερουμε πως το οινοπνευμα,ευνοει την οστεοπορωση...!!!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
 #58411  από EFFIE
 Κυρ Αύγ 21, 2011 7:56 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!!!Τις μπυρες ,που ειχα αρχισει να πινω τον τελευταιο χρονο,ΤΙΣ ΕΚΟΨΑ !!!!!Και μη νομιζεις οτι αντεχω το ποτο...Για να πιω,πρεπει να ειμαι στο σπιτι μου για να μπορω να παω για υπνο,αν χρειαστει....!!!! :confusion-seeingstars: Τελος παντων....κουλη μου φαινεται η ειδηση για την μπυρα...Αφου ξερουμε πως το οινοπνευμα,ευνοει την οστεοπορωση...!!!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
για να πω την αληθεια για την μπυρα το χω ακουσει κ εγω απο πιο παλια......... :happy-smileyflower: :happy-smileyflower:
 #58584  από EFFIE
 Πέμ Αύγ 25, 2011 12:00 am
επισης κοριτσια και οποιος αλλος γνωριζει φυσικα η κορτιζονη η ενδωφλεβεια παντα επηρεαζει την περιοδο?? :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
 #58585  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Αύγ 25, 2011 12:31 am
EFFIE έγραψε:επισης κοριτσια και οποιος αλλος γνωριζει φυσικα η κορτιζονη η ενδωφλεβεια παντα επηρεαζει την περιοδο?? :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Απ'οτι εχω δει...ειτε ενδοφλεβια ειτε σε χαπια...επιρρεαζει...Περισσοτερο αιμα ή (και) αιμορραγιες αναμεσα σε δυο περιοδους...ΑΥΤΑ!!!... :greetings-waveyellow:
 #58589  από EFFIE
 Πέμ Αύγ 25, 2011 9:50 am
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:
EFFIE έγραψε:επισης κοριτσια και οποιος αλλος γνωριζει φυσικα η κορτιζονη η ενδωφλεβεια παντα επηρεαζει την περιοδο?? :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Απ'οτι εχω δει...ειτε ενδοφλεβια ειτε σε χαπια...επιρρεαζει...Περισσοτερο αιμα ή (και) αιμορραγιες αναμεσα σε δυο περιοδους...ΑΥΤΑ!!!... :greetings-waveyellow:
καλη μου κυρα δασκαλα!!!!
ναι αλλα καθυστερηση της περιοδου υπαρχει????
 #58590  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Αύγ 25, 2011 9:57 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Οχι...καθυστερηση δεν μου ετυχε...Μηπως οφειλεται στο γενικο ''τσιτωμα'' της κορτιζονης ??? Δεν ρωτας και το γυναικολογο σου ???... :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #58637  από EFFIE
 Πέμ Αύγ 25, 2011 5:31 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Οχι...καθυστερηση δεν μου ετυχε...Μηπως οφειλεται στο γενικο ''τσιτωμα'' της κορτιζονης ??? Δεν ρωτας και το γυναικολογο σου ???... :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
θα ρωτησω τι να κανω.......... :romance-adore: :romance-adore: