Το ξερω οτι ο γιατρος σου ειναι εξαιρετικος ανθρωπος!!!!!!Πες του,ομως,εκτος των αλλων,για τη φιλη σου την Αννα ,τη μαθηματικο ντε,την τρομοκρατισσα
...που...στα 38 της,ενα χρονο μετα τη διαγνωση της σκπ και μετα απο αρκετη κορτιζονη, ειχε οστικη πυκνοτητα μεγαλυτερη απο την αναμενομενη....και που εφτασε να εχει οστεοπενια...να κινδυνευει να παθει οστεοπορωση...επειδη κανεις δεν φροντισε να προστατεψει τα κοκκαλακια της τοσα χρονια ....μονο να της δινουν κορτιζονη ηξεραν....Πες του,επισης,οτι η φιλη σου γυμναζοταν,κολυμπουσε,περπατουσε πολυ και επινε γαλα...σαν....φιδι....Ε!!!!ΠΙΑ!!!!!....Τα ειπα...!!!!!Μηπως και ξεθυμανω....!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΦΗ ΜΟΥ !!!!
.....μολις τωρα το ακουσα στην τηλεοραση,φρεσκια ειδηση....ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ,λεει,ΑΠΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ!!!!!!Περισσοτερο,λεει,βλαπτει....Ρε να μη το ξερω τοσο καιρο....Δεν ειπαν,ομως τι ποτηρι....Μικρο,μεγαλο...απ'αυτα που ειναι σαν κανατες?????????????????????????????????
ΑΝΤΕ!!!!!ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!