• Καλησπερα νεο μελος!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #55399  από evapavli
 Κυρ Ιουν 26, 2011 1:15 pm
diamantis έγραψε:καλως ηρθες στη παρεα μας Ευα.
Καλως σας βρηκα!(λεμε τωρα)!
Απο νευρα πως παμε?
 #55404  από billios
 Κυρ Ιουν 26, 2011 1:31 pm
Δεν μπορεις να φανταστεις,ημουν παντα νευροσπασμα αλλα τωρα...ειμαι ανα πασα στιγμη ετοιμος να στιλιαρωσω τον ροκι μπαλμποα απο τον πρωτο γυρο.Υπομονη μηδεν,νευρα τεντα για να παιξει ο τζιμι χεντριξ οτι κοματι γουσταρει,ειμαι στο τσικ για να παρω κανα 'κουμπι' γιατι δεν τη παλευω με τα νευρα
 #55408  από evapavli
 Κυρ Ιουν 26, 2011 2:02 pm
billios έγραψε:Δεν μπορεις να φανταστεις,ημουν παντα νευροσπασμα αλλα τωρα...ειμαι ανα πασα στιγμη ετοιμος να στιλιαρωσω τον ροκι μπαλμποα απο τον πρωτο γυρο.Υπομονη μηδεν,νευρα τεντα για να παιξει ο τζιμι χεντριξ οτι κοματι γουσταρει,ειμαι στο τσικ για να παρω κανα 'κουμπι' γιατι δεν τη παλευω με τα νευρα
Ειπα κ εγω παει το χασα το μυαλο μου!Λεω τι διαολο ολα στραβα τα βρισκω?Σημερα ανα διαστηματα τιναζεται οτι υπαρχει επανω μου χερια ωμοι κ οταν ακουμπαω το σαγονι στο στηθος γυριζει το συμπαν!ΕΕΕΕεΕεεΕ ΓΙΑΤΡΕΕΕ ΜΟΥ δεν την παλευωωωωω σημερις!!
 #55419  από anna iatropoulou
 Κυρ Ιουν 26, 2011 4:52 pm
ελα βρε ευα!εγω ειμαι παλι !που μενεις θεσσαλονικη?και εγω εδω μενω!που εχεις το κομμωτηριο?ισως με βολευει να σε επισκευθω για ενα κουρεματακι.κανε και λιγο διαφημιση δεν πειραζει :happy-wavemulticolor:
 #55423  από evapavli
 Κυρ Ιουν 26, 2011 6:05 pm
anna iatropoulou έγραψε:ελα βρε ευα!εγω ειμαι παλι !που μενεις θεσσαλονικη?και εγω εδω μενω!που εχεις το κομμωτηριο?ισως με βολευει να σε επισκευθω για ενα κουρεματακι.κανε και λιγο διαφημιση δεν πειραζει :happy-wavemulticolor:
Παναγια φανερωμενη ειμαι στο 35!! το τερπνον μετα του ωφελειμου? :P