Γεια σας κοριτσια κι απο μενα.Καλη δυναμη και θα τα λεμε 

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Despina έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ 39 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΠ ΑΠΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΄98. ΤΟΤΕ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΙΑ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ. ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ΕΓΙΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ. ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΥΤΟΛΥΠΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ.ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΝΑ ΜΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ, ΠΕΙΣΜΩΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΩ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕΣΑΓλυκο μου Δεσποινακι !!!! Λιγο καιρο μετα την πρωτη δημοσιευση σου στο φορουμ μας , σε γνωρισα απο κοντα ...εσενα και την υπεροχη αδελφουλα σου ....Κι απο τοτε ....αποκτησα ...δυο πολυαγαπημενες μικρες αδελφουλες....Που μου εχουν σταθει σε δυσκολες στιγμες....Που , καθημερινα, μου δειχνουν την αγαπη τους...Που , καθε στιγμη , μου δινουν.....ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ....Σημερα, εχεις γενεθλια.....Η κορη μου , ο αντρας μου κι εγω ...μεσα απο την καρδια μας ...σου ευχομαστε ......ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ...ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ......Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μας αγαπας κι εσυ .......
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠ΄ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ.
Αν δεν ελπίζεις το ανέλπιστο, δεν θα το βρεις.
~Ηράκλειτος~
nina1972 έγραψε:Καλώς ορίσατε κορίτσια!!! Δέσποινα είχες γενέθλια βλέπω!!! Χρόνια πολλά και καλά!!! Καλή δύναμη στην πορεία σου!