• απορια νεα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #40048  από ese
 Πέμ Σεπ 23, 2010 4:54 pm
τα συμπωματα ειναι παρα πολυ καιρο και δεν υποχωρουν ...εγω δεν ειχα δωσει σημασια και αρχισα τωρα να το ψαχνω...
 #40050  από geor.gia
 Πέμ Σεπ 23, 2010 5:19 pm
[quote="ese"]Καλημερα!!!
Και ειπε το κορυφαιο:::: Μαλλον ξεκιναει ανοια τυπου Αλτζχαιμερ!!!!!!!!!!!! :scared-eek:

Αλλα εισαι πολυ μικρη...θα σου δωσω κατι τσιρωτακια και βλεπουμε....................
quote]

:o εζησα να το διαβασω ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!! τα υπολοιπα που σκεφτομαι μη τα πω καλυτερα γιατι δικαιως θα με χαρακτηρισετε παλιοχαρακτηρα το λιγοτερο!!!!!! :evil:

πες της αυτο που σου ειπε αν τολμαει να το γραψει σε χαρτι με τη φιρμα της και να το υπογραψει

ετσι να το εχεις να το δειχνεις σε οποιον ρωταει τι εχεις....... :obscene-smokingpimp:

τα κοριτσια εχουν δικιο... αστην να κανει τουμπες και πανε σε αλλο γιατρο. στανταρ αυτο!!!!!!
 #40051  από ese
 Πέμ Σεπ 23, 2010 5:29 pm
σε ποιον να παω??? ετσι παλι στο ασχετο?
στελτε μου με προσωπικο μηνυμα τους γιατρους σας...τουλαχιστον να παω σε κανενα της προκοπης και δοκιμασμενο....
να της λςω οτι πονανε τα ποδια μου και δεν μπορω ωρες ωρες να κουνηθω και να μου λεει αγχος.....ΑΣΧΕΤΟ ΟΜΩς??????
 #40059  από Νικος
 Πέμ Σεπ 23, 2010 6:55 pm
ese έγραψε:Και ειπε το κορυφαιο:::: Μαλλον ξεκιναει ανοια τυπου Αλτζχαιμερ!!!!!!!!!!!!
:laughing-rolling: Κορυφαίο!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε............. παμε για άλλα :!: :!: :!:
 #40158  από Nick
 Παρ Σεπ 24, 2010 11:34 am
Αυτά, πρέπει να έχεις ένα δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι μαζί σου και να τα ηχογραφείς live. Και όταν γίνεται το συνέδριο τάδε για την ΣΚΠ να πηγαίνεις εκεί που είναι όλοι οι ειδήμονες μαζεμένοι και να τα βάζεις να τα ακούνε να δεις αν θα γελάνε και οι ίδιοι ή όχι.
Ερώτηση: Το τσιροτάκι τί είναι ακριβώς? Μήπως να στο δώσει να της το κολλήσεις στο στόμα καλύτερα?
Γ.Α.Δ. = γενικευμενη αγχωδης διαταραχη? Όχι, μάλλον γενικευμένη αγχώδης διάγνωση.
 #40170  από ese
 Παρ Σεπ 24, 2010 1:56 pm
απο ποτε οι πονοι, τα μουδιασματα, οι ανατριχιλες, τα κενα μνημης, η δυσκαμψια, κτλ ειναι συμπτωματα Γ.Α.Δ, δςν ξερω.....μηπως αλλαξε το DSM????ΜΠΟΡΕΙ......

το τσιροτακι ειναι και καλα φαρμακο(αγνωστο για μενα) για να με βελτιωσει....μαλλον θελει να μου δειξει οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου και βαζοντας το τσιροτακι και καλα θα μου 'ρθει η μνημη.....

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ???ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΤΖΧΑΙΜΕΡ....... :scared-eek:
 #40172  από κωστας
 Παρ Σεπ 24, 2010 1:59 pm
τσιροτακι ξερω για διακοπη του καπνισματος σαν υποκαταστατο νικοτινης,τωρα μπορει να βγηκε και για την μνημη,η επιστημη παει μπροστα φιλοι μου...
 #40220  από efi
 Σάβ Σεπ 25, 2010 12:58 am
κωστας έγραψε:τσιροτακι ξερω για διακοπη του καπνισματος σαν υποκαταστατο νικοτινης,τωρα μπορει να βγηκε και για την μνημη,η επιστημη παει μπροστα φιλοι μου...
afou den thn eipe th kopela na thn balei kai tsirwtaki gia th skp pali kala...
 #40255  από litsa
 Σάβ Σεπ 25, 2010 10:19 am
κάποτε εδιναν στους ναρκομανείς τα τσιρότα που εδιναν για τον πόνο στους καρκινοπαθείς...

τώρα θα μας δινουν και εμας τετοια τσιροτάκια??
 #40321  από ese
 Κυρ Σεπ 26, 2010 9:20 am
μα μου ειπε οτι ολα ειναι στο μυαλο μου....δεν εχω τιποτα...αφου ειδε τη μαγνητικη μασα σε 5 δευτ.......
ειπε οτι δεν εχω σκπ.....ειναι καθαρη η μαγνητικη.....