• Καλησπέρα σε όλους...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #38558  από anni
 Παρ Σεπ 10, 2010 10:02 pm
καλως ηρθες στην παρεα μας Γιαννη....... :greetings-waveyellow:
 #38568  από MAPA
 Σάβ Σεπ 11, 2010 12:06 am
γεια σου Γιαννη!εδω θα αφησεις οτι σε βασανιζει :romance-caress:
 #38606  από kate2002
 Σάβ Σεπ 11, 2010 2:21 pm
ΑΡΓΗΣΑ, οπως παντα τελευταια, αλλα καλωσηρθες!
 #38608  από giannis
 Σάβ Σεπ 11, 2010 2:36 pm
Είστε πολύ καλοί όλοι. Σας ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος... Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή... Ναι, ήταν μια μεγάλη επιτυχία μου αυτή. Ξέρω, είμαι καταπληκτικός... Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου, τη νταντά μου, τον περιπτερά της γειτονιάς που δεν βαρέθηκε να μου πουλάει τσιγάρα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη σας. Σε εσάς ανήκει αυτή η μεγάλη επιτυχία!!!

:banana-stoner: :banana-dreads:

Καλώς σας βρήκα και στα σοβαρά...
 #38610  από petros
 Σάβ Σεπ 11, 2010 2:58 pm
ειναι παραγματικα ευεργετικο αυτο το φορουμ φιλε γιαννη. καλως ορισες και απο μενα. προς τι τοση εκπληξη για την καλωσυνη? εδω μεσα ισχυει οτι σε ολους τους τομεις της κοινωνιας. παντου καλοι παντου κακοι. απλως εδω μεσα υπαρχει κατι που εξω δεν υπαρχει. κοινος στοχος:να πηγαινουν καλα ολα για ολους.... :banana-stoner: :banana-stoner:(πω πω! το βλεπω! την μερα που θα ακουσουμε πληρη θεραπεια της σκπ...το μεγαλυτερο παρτυ του πλανητη!) αφηστε με να ονειρευομαι...που ξερετε? ;)

η αληθεια ειναι οτι ειμαστε καλα παιδια....ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑ.... :teasing-neener: :teasing-neener: ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
 #38630  από soulla
 Σάβ Σεπ 11, 2010 5:27 pm
TO ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ,ΟΝΕΙΡΟ ΜΑς Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ :greetings-waveyellow:
 #38637  από tas
 Σάβ Σεπ 11, 2010 6:28 pm
Καλώς ήρθες Γιάννη. :greetings-waveyellow:

Μακάρι το όνειρο του Πέτρου να γίνει πραγματικότητα ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!
 #38709  από elenkouf
 Κυρ Σεπ 12, 2010 11:46 pm
prwti fora mpainw edw k den kserw ti kanw k pou grafw!!tespa.....eimai i elena,25 etwn k prin ligo kairo mou diegnwsan sklirinsi kata plakas!!!!se genikes grammes kala eimai alla to kahmeno to xeraki mou den leei na ksemoudiasei!!!!!