Είστε πολύ καλοί όλοι. Σας ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος... Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή... Ναι, ήταν μια μεγάλη επιτυχία μου αυτή. Ξέρω, είμαι καταπληκτικός... Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου, τη νταντά μου, τον περιπτερά της γειτονιάς που δεν βαρέθηκε να μου πουλάει τσιγάρα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη σας. Σε εσάς ανήκει αυτή η μεγάλη επιτυχία!!!
ειναι παραγματικα ευεργετικο αυτο το φορουμ φιλε γιαννη. καλως ορισες και απο μενα. προς τι τοση εκπληξη για την καλωσυνη? εδω μεσα ισχυει οτι σε ολους τους τομεις της κοινωνιας. παντου καλοι παντου κακοι. απλως εδω μεσα υπαρχει κατι που εξω δεν υπαρχει. κοινος στοχος:να πηγαινουν καλα ολα για ολους.... (πω πω! το βλεπω! την μερα που θα ακουσουμε πληρη θεραπεια της σκπ...το μεγαλυτερο παρτυ του πλανητη!) αφηστε με να ονειρευομαι...που ξερετε?
η αληθεια ειναι οτι ειμαστε καλα παιδια....ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑ.... ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Αν θες να διορθώσεις τελίτσες στην μαγνητική... υπάρχει και το photoshop.
prwti fora mpainw edw k den kserw ti kanw k pou grafw!!tespa.....eimai i elena,25 etwn k prin ligo kairo mou diegnwsan sklirinsi kata plakas!!!!se genikes grammes kala eimai alla to kahmeno to xeraki mou den leei na ksemoudiasei!!!!!