• Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΥ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #34448  από κωστας
 Τετ Ιούλ 21, 2010 11:25 pm
χαχαχααχα!γιατι ολες οι γυναικες εχουν προβλημα με αυτα τα συμπαθεστατα και ακακα εντομα? :-D :-D !
 #34452  από kate2002
 Τετ Ιούλ 21, 2010 11:31 pm
δεν ξερω τι λετε εσεις...
ενα θα σας πω: ο αντρας μου βρηκε στη δουλεια του μια κατσαριδα. την εβαλε σε ενα χαρτι προσεκτικα, την ακουμπησε εξω απο την πορτα, και της ειπε "στο καλο, και να προσεχεις, γιατι δεν ειναι όλοι σαν και μενα εδω...."
τα αεροζολομπαιγκον στο σπιτι δεν τα κρυβω τόσο απο τα παιδια...
πχ, δεν εμαθε ποτε γιατι εμεις δεν εχουμε μυρμήγκια στο μπαλκονι μας...
κλπ κλπ κλπ...
ααααχ, όλα απ τα χερακια μου περνανε....
 #34455  από Νικος
 Τετ Ιούλ 21, 2010 11:34 pm
καλύτερα 1000 κατσαριδες παρά 1 κατσαριδοκτονο
 #34466  από soulla
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 12:04 am
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soulla την Πέμ Ιούλ 22, 2010 12:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #34467  από Νικος
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 12:05 am
:lol: :lol: :lol: :lol: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
με πατανε με καινε μου ριχνουν αεροζολ πεστα σουλλλλλλλλλα
 #34473  από Isolexion
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 12:41 am
maria E έγραψε:Bρε αγορια...με ολα αυτα που γραψατε με κανατε να το ξανασκεφτω.....
Ετσι μου'ρχεται να παω να την ξεθαψω απο τα σκουπιδια,να της κανω τεχνητη αναπνοη,να της ζητησω με δακρυα στα ματια να με συγχωρεσει που της εριξα το μισο baygon στη μουρη,να την υιοθετησω και να την φωναζω Ζοζεφινα,και να της ζητησω οταν γινει ο πυρηνικος ολεθρος να μου κανει μνημοσυνο ετησιως και να μη ξεχασει ποτε οτι απο κει πανω θα την θυμαμαι και θα την προστατευω παντα.....

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????????
:-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #34475  από georgek
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 10:06 am
Υπάρχει και το άλλο όπλο το αποτελεσματικότερο μακράν για γρήγορο θάνατο.
Το απλό μπλέ οινόπνευμα.
Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.
Μιλάμε για απίστευτα γρήγορη δράση. Απο ότι θυμάμαι με το κατσαριδοκτόνο προλαβαίνει να τρέξει αρκετά πριν αποχαιρετήσει τα εγκόσμια.
Ενώ με το οινόπνευμα δεν την παλεύει με τίποτα. Αν της ρίξετε αρκετό θα δείτε οτι δεν θα προλάβει καν να γυρίσει ανάποδα (εντάξει μην αδειάσετε και το μισό μπουκάλι).

Βέβαια έχει το μειονέκτημα οτι σε μερικά σημεία π.χ. τοίχος, μπορεί να αφήσει σημάδι (το οινόπνευμα) και θέλει άμεση αντιμετώπιση ..

Αυτό το ζελέ πάντως που αναφέρεται παραπάνω μάλλον είναι η μόνιμη λύση (απο εμπειρία φίλων). Τα άλλα είναι για έκτακτα περιστατικά.
 #34484  από litsa
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 10:57 am
καλά !!!
γελασα με την τρελή φοβία σας!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
οκ ...αηδιαστικες είναι ...αλλά μεχρι εκει!!!!!!!
παιρνω το τεζα και μια χαρα΄!!
έμένα μόνο με τεζα ψοφάνε!!!

εγώ φοβάμαι τα φίδια!!!!!!!!!!

χιχι να σας πω μια φαση από την δουλεια κάποτε!!
ειχα μια συνάδελφο που ΕΤΡΕΜΕ αλλά ΠΟΛΎ!! ΤΙΣ κατσαρίδες !! σε σημείο που έτρεχε γυρω γύρω πανω κάτω και μια φορά πηγε και ανέβηκε πανω σε ενα πεζούλι για να γλυτώσει!!
σημ. δουλεύαμε σε κήπο !! :sad-roulette:

ΌΤΑΝ κάποια στιγμή βρίσκει ΄''κατι'' στον κήπο.. έρχεται και μου λεει..
μου λέει κάτι βρήκα ...έλα να δεις!!!
πάω και η καλή σου αταραχη...ήταν ψοφιο φιδακι 30 -40 πόντους..
εγώ αρπάχτηκα από πάνω της..!!! παγωσα .. εκείνη αδυνατούλα - επιασε η χερούκλα μου το χεράκι της κόντεψα να της το σπάσω.... :sad-roulette:
από τον φόβο μου!!
:angelic-flying:
τα φιδια δεν τα φοβόταν .... τις κατσαρίδες όμωωωωωωωωωωωςςςςςςςςςςςςς!!!
και εγώ το αντίθετο!!!!!!!!!!!
:eusa-dance: :eusa-dance:
 #34668  από geor.gia
 Παρ Ιούλ 23, 2010 6:59 pm
παιδια οτι και να λετε οι κατσαριδες ειναι φρι-κια-στι-κες!!!!!!!! τελεια και παυλα!!!!! (για φιδι δε το συζητω. και μονο που εγραψα τη λεξη ανατριχιασα)

παλια παθαινα μανια καταδιωξης να την προλαβω και να τη σκοτωσω!!!!! τωρα απλα αν δω καμια φωναζω στον αντρα μου " ενα τερας στο καθιστικοοοοοο" και ερχεται και επιλαμβανεται του θεματος :-D
 #34679  από Νικος
 Παρ Ιούλ 23, 2010 8:43 pm
Συγκρατούμε να μην κάνω ενα post πάνω στις ασθένειες που κουβαλάνε στο στομάχι και τα πόδια τους :evil: