• Φόβος για ΣΚΠ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #30163  από scaredSoldier
 Κυρ Ιουν 13, 2010 11:53 am
Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω, ειδικά μετά τα όσα έχω δώσει σε γιατρούς so far, άλλωστε θα πάω σε ειδικό γιατρό και εκεί θα τον πληρώσω επίσης και όχι μέσω του ΙΚΑ. Φυσικά και δεν υπολογίζω λεφτά για την υγίεια μου, την λέξη παροτρείνω την είπα γιατί μπορεί να μου πει και αυτός ότι δεν έχω κάτι και να μην την κάνω..
 #30165  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 13, 2010 11:56 am
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΚΠ
Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΙΚΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΙ ΣΚΠ
 #30175  από Νικος
 Κυρ Ιουν 13, 2010 12:41 pm
Κώστα, επειδή βλέπω οτι πραγματικά σε "καίει", θα μπω σε λιγο περισσότερες λεπτομερειες, αν και ίσως δεν πρέπει, θα θυμασε σίγουρα οτι ο νευρολόγος σου έκανε 100 διαφορετικά testakia, όλα αυτά είναι για να δει αν παρουσιάζεις παθολογικά ευρήματα, για να μην σου πρωτηνει μαγνητική σημαίνει οτι δεν βρηκε τιποτα απολύτως, καλό είναι να πας και σε κανέναν άλλο ετσι για ποικιλία, μην τυχών βάλεις καμιά νοσοκόμα να σου δώσει κορτιζόνη χωρις να σου την εχει γραψει γιατρος,
κατα τα αλλα ασε την σκληρυνση κατα πλακας και οτιδηποτε αλλο και πηγαινε να παιξεις κανενα Μπασκετακι ετσι και για μενα που μου χει λιψει :D
 #30180  από Vasso
 Κυρ Ιουν 13, 2010 1:08 pm
Νικος έγραψε:Κώστα, επειδή βλέπω οτι πραγματικά σε "καίει", θα μπω σε λιγο περισσότερες λεπτομερειες, αν και ίσως δεν πρέπει, θα θυμασε σίγουρα οτι ο νευρολόγος σου έκανε 100 διαφορετικά testakia, όλα αυτά είναι για να δει αν παρουσιάζεις παθολογικά ευρήματα, για να μην σου πρωτηνει μαγνητική σημαίνει οτι δεν βρηκε τιποτα απολύτως, καλό είναι να πας και σε κανέναν άλλο ετσι για ποικιλία, μην τυχών βάλεις καμιά νοσοκόμα να σου δώσει κορτιζόνη χωρις να σου την εχει γραψει γιατρος,
κατα τα αλλα ασε την σκληρυνση κατα πλακας και οτιδηποτε αλλο και πηγαινε να παιξεις κανενα Μπασκετακι ετσι και για μενα που μου χει λιψει :D
Νομίζω κι εγώ ότι αυτό πρέπει να κάνεις! :)
 #30204  από scaredSoldier
 Κυρ Ιουν 13, 2010 3:42 pm
Ναι όντως μου είχε κάνει κάποια test με σφυράκια και κάτι βαθιά καθίσματα να κάνω και κάτι τέτοια, με έβαζε να πιάνω την μύτη μου και κάτι άλλα αλλά δεν θυμάμαι. Ναι θα πάω να ηρεμήσω λίγο και από βδομάδα στον νευρολόγο... Ευχαριστώ για όλα...
 #30205  από Νικος
 Κυρ Ιουν 13, 2010 3:44 pm
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Να σε καλα :!: :!: :!: :!: :!:
 #30209  από scaredSoldier
 Κυρ Ιουν 13, 2010 4:11 pm
Νίκο σου έχω στείλε κάτι prive αλλά δεν το έχεις λάβει...
 #30210  από Νικος
 Κυρ Ιουν 13, 2010 4:17 pm
Yeap το πηρα δες τις απαντησεις σου
 #30286  από litsa
 Δευ Ιουν 14, 2010 12:50 am
εχουμε τρελαθεί τελείως??
να δεις οταν εχουν υποψία για σκπ τι ωραία που σου την γράφουν..
 #30288  από NTIA
 Δευ Ιουν 14, 2010 1:48 am
katarxas,mhn fovasai toso eukola..h kopwsi k oi taxukardies einai logw thireoeidous..exw k egw..me ena xapaki pou tha s dwsei o endokrinologos tha isorropoiseis...oso gia sklirinsi den einai mono ta moudiasmata sumptwma....xalarwse loipon k apolause to kalokairaki.... apo proswpiki empeiria s lew pws o thireoeidis se talaipwrei pio polu apo skp.... ta filia mou!