• allagi kairoy

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #29779  από Genovefa®
 Πέμ Ιουν 10, 2010 3:25 pm
Σας ευχαριστω για την διευκρινιση!
Οσον αφορα τα φαρμακα,εχω αποφασισει να μην τους κανω την χαρη...
 #29781  από Νικος
 Πέμ Ιουν 10, 2010 3:26 pm
FANTOMAS έγραψε:Α ρε πως φαινονται τα πουρα του foroum :lol: , κατευθυνσεις τις λενε τωρα τις δεσμες εεεεεεεε :P :P
Ετσι Ετσι :D
 #29783  από Genovefa®
 Πέμ Ιουν 10, 2010 3:34 pm
Δεν ειμαι τοσο μεγαλη...
29 για τα επομενα 10 χρονια!

Ευχαριστω
 #29844  από Νικος
 Παρ Ιουν 11, 2010 8:28 am
Ενα περιστατικό με τις δέσμες που μου εχει συμβει μιας και το ανεφέρε ο fantomas
Εξεταστική φεβρουαριου 2008 και ειμαι εξω απο μια αιθουσα για να δώσω ενα μαθημα 2ου εξαμηνου που χρωσταγα (ειμαι ηδη στο 8ο :lol: ), εκει που περιμενω να ανοιξει η αιθουσα ερχεται μια κοπελιτσα με το βιβλιο των ηλεκτρονικων στο χερι
--- Καλημερα, εδω δίνουμε Ηλεκτρονικα 1? ρωταει
---Καλημερα, εδω ειναι
---Γαμοτο... :( στην κατεύθυνση δεν καναμε αυτο το βιβλιο...... :(
---Μην ανησυχείς ουτε στη δεσμη :geek:
---Δεσμη? με δεσμες εδωσες?
---Ναι , λιγο πριν αλλαξει το συστημα
---Α καλα εσυ εισαι αρχαιος :P
---
:shock: :shock: :shock: :shock:
Αρχαιος???????? Αρχαιο ειναι το Ματι σου , ακου εκει Αρχαιος, αντε να δωσεις ηλεκτρονικα τωρα με την συνχηση
 #29846  από Ευτυχία
 Παρ Ιουν 11, 2010 8:49 am
Νικος έγραψε:Ενα περιστατικό με τις δέσμες που μου εχει συμβει μιας και το ανεφέρε ο fantomas
Εξεταστική φεβρουαριου 2008 και ειμαι εξω απο μια αιθουσα για να δώσω ενα μαθημα 2ου εξαμηνου που χρωσταγα (ειμαι ηδη στο 8ο :lol: ), εκει που περιμενω να ανοιξει η αιθουσα ερχεται μια κοπελιτσα με το βιβλιο των ηλεκτρονικων στο χερι
--- Καλημερα, εδω δίνουμε Ηλεκτρονικα 1? ρωταει
---Καλημερα, εδω ειναι
---Γαμοτο... :( στην κατεύθυνση δεν καναμε αυτο το βιβλιο...... :(
---Μην ανησυχείς ουτε στη δεσμη :geek:
---Δεσμη? με δεσμες εδωσες?
---Ναι , λιγο πριν αλλαξει το συστημα
---Α καλα εσυ εισαι αρχαιος :P
---
:shock: :shock: :shock: :shock:
Αρχαιος???????? Αρχαιο ειναι το Ματι σου , ακου εκει Αρχαιος, αντε να δωσεις ηλεκτρονικα τωρα με την συνχηση

xaxaxxa :lol: :lol: :lol: δε ξέρω αν σε παρηγορεί αλλα δεν είσαι ο μόνος που την εχει πατήσει ασε ... την εχω φαει κ γω τη πίκρα μου ετσι...
 #29849  από Νικος
 Παρ Ιουν 11, 2010 10:25 am
Ήττα........................... τεσπα να νε καλα η κοπελα , το θυμαμαι και γελαω :lol:
 #29894  από Genovefa®
 Παρ Ιουν 11, 2010 2:47 pm
Ωραια χρονια τοτε...
Ραψωδια...Nani,Αρωμα (οι Θεσσαλονικεις με καταλαβαινουν)
Μωρε ας τα ξαναζουσα κι ας με ελεγαν κι Αρχαιο!
 #29903  από alkinnoos
 Παρ Ιουν 11, 2010 3:31 pm
συναδελφε ηλεκτρολογε κι εγω πρωτη δεσμη ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ Τμημα ηλεκτρολογιας. Ωραια χρονια και ευτυχως οχι χαμενα.Εχει χρονια που διοριστικα καθηγητης σε ΕΠΑ.Λ κι ειμαι μια χαρουλα.Genovefa ειχαμε κι εμεις αρωμα στην Kαβαλα.... :lol: :lol: :lol:
 #29912  από Genovefa®
 Παρ Ιουν 11, 2010 4:35 pm
To ξερω alkinoe

:)
 #29963  από Νικος
 Σάβ Ιουν 12, 2010 6:56 am
Για όποιον ενδιαφέρετε για φοιτητικές εμπειρίες και διαδρομές το χω συνεχίσει το θέμα εδώ
viewtopic.php?f=25&t=1121&p=29962#p29962
Για το θεματάκι της ζέστης τώρα, δεν με τρελαίνει η πολυ ζεστη του καλοκαιριού με κουράζει, προτιμώ την πρωινή και την βραδινή δροσούλα :D , αλλά από τους βρεγμένους δρόμους του χειμώνα , καλοκαίρι και πάλι καλοκαίρι , το χειρότερο πράγμα που υπάρχει είναι μια βρεγμένη κατηφόρα με πλακάκια--εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες- :evil: