• Τι συμβαίνει τελικά?

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #29625  από soulla
 Τετ Ιουν 09, 2010 1:02 pm
Εικόνα
ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ :D
ΠΕΡΙΜΕΝΕ :D
 #29626  από Νικος
 Τετ Ιουν 09, 2010 1:04 pm
:D :D :D :D :D :D Καλο ταξιδι στο υπερπέραν με το καλο να μας ξαναρθεις :D :D :D :D
 #29631  από Nick
 Τετ Ιουν 09, 2010 1:23 pm
:roll:
Μια από τις πιο σημαντικές έρευνες για τις κυβερνήσεις είναι τα πειράματα για τον έλεγχο του κλίματος με την ρήψη χημικών εναιωρημάτων που φαίνονται στην ατμόσφαιρα σαν γραμμές, τα χημικά ίχνη.
Η ικανότητα ελέγχου του κλίματος αποτελεί ένα όπλο μαζικής καταστροφής ικανότερο και από τα πυρηνικά, γιατί οι καταστροφές που προκαλεί π.χ. ένας κυκλώνας, καταστρέφουν μόνο τα έμβια όντα και όχι τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, ενώ δεν μπορούν να διαχωριστούν από τα φυσικά φαινόμενα και άρα δεν υπάρχουν υπεύθυνοι.
Στο σάιτ (έστω το αγγλικό) βλέπετε φωτο με χημικά ίχνη στον ουρανό, τον ειδικό εξοπλισμό των αεροπλάνων, και απόπειρες ελέγχου του κλίματος, πρόκλησης τυφώνα κλπ.
Το θέμα είναι ότι αυτά τα χημικά προκαλούν διάφορες νευρολογικές βλάβες και προβλήματα του ανοσοποιητικού συστήματος.
Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά, μπορεί να θυμίζει λίγο Χαρδαβέλα, αλλά εμένα με έχει πείσει.
 #29651  από soulla
 Τετ Ιουν 09, 2010 3:51 pm
λοιπόν νίκο μετά την υπνωση μου ξέρω τα πάντα για σένα :D αλλά δεν θα τα βγάλω στο φόρουμ :D προσεχε τι κανεις πρόσεχε τι λες πρόσεχεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σε παρακολουθώ :D
 #29657  από Νικος
 Τετ Ιουν 09, 2010 4:26 pm
:shock: :shock: Σουλλα ξερεις ποσο σε αγαπαω ετσι? Εισαι η καλυτεροτερη :!: :!:
 #29667  από soulla
 Τετ Ιουν 09, 2010 7:33 pm
Εικόνα
niko κερνάω :D δεν χρειάζεται να με καλοπιάνεις δεν δίνω τους φίλους μου έτσι :D άσε που το έκανα μια φορά :D δεν θα το ξανακάνω :D και δεν ηταν καν εν βρασμό ψυχής :cry: δεν έχω δικαιολογία :evil:

KAI ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗς ΝΙΚ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ
ΤΩΡΑ ΟΜΩς ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;) ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΒΙΑΣΤΕς ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ :evil:
 #29702  από christos f
 Πέμ Ιουν 10, 2010 3:21 am
ΜΑΡΑΚΙ28 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΕΩΣΗ 100% ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΣ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ .3ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΚΠ Ο ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΨΗΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.ΕΧΩ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ .ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
 #29737  από panos59
 Πέμ Ιουν 10, 2010 11:03 am
Vasso έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι ύπουλοι. Όχι μόνο για νευρολογικές παθήσεις. Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε τι συμβαίνει. Τα περιστατικά καρκίνων, με οποιαδήποτε μορφή έχουν αυξηθεί ραγδαία. Ίσως να φταίει ο τρόπος ζωής μας, ίσως η φύση να μας εκδικείται, ίσως ... Τι να πω; Καλό κουράγιο σε όλους μας.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Vasso...
Τι να πει κανείς ????
πολλά φαίνεται τα δεινά που συσσωρεύτηκαν .....
κάποτε μιλήσαμε για Τσέρνομπιλ, για διοξίνες, για μεταλλαγμένα, για εξασθενή χρώμια, για υπερχλωρίωση του νερού, για κακή/αλόγιστη χρήση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων και ασπαρτάμης, για .. για ....
και τα ξεχάσαμε όλα ..... γρήγορα ....
μπορεί όμως εκείνα να ΜΗΝ μας ξέχασαν ........
ξέρω ΄γω ........ :?: :?:
το μωρό πάντως ΔΙΚΟ μας είναι .... Την π#δ%$@με τη φύση και τη ζωούλα μας μαζΊ :!:
ω ναι, ..........οι καιροί είναι πολυ ύπουλοι

:evil: