• παρενέργειες Rebif 44 μέχρι πότε???

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #28428  από catherina
 Πέμ Μάιος 27, 2010 9:50 pm
γεια σας, κανω της ρεμπιφ με το μηχανακι,στην αρχη δεν ειχα τοσες παρενεργειες, εδω και δυο μηνες ειμαι χαλια την επομενη μερα, και αυτην την εβδομαδα που ζεστανε και ο καιρος ακομα πιο πολυ. εχει σχεση η ζεστη με το φαρμακο εκτος απο την ιδια την παθηση? παντος η κοκκινηλες κρατανε μεχρι δυο μηνες, εχω γινει σαν πασχαλιτσα, τα βλεπουν η κορη μου και ο ανδρας μου και απο την μια με κοροΪδευουν και απο την αλλη στεναχωριουνται.
 #28429  από nick1981
 Πέμ Μάιος 27, 2010 9:54 pm
μηπως τις κανεις στα ιδια σημεια συνεχεια?
κανεις ελαφρυ μασαζ μετα την ενεση κ βαζεις κ λιγο παγο?αν οχι δοκιμασε το
 #28430  από kate2002
 Πέμ Μάιος 27, 2010 9:57 pm
να πω για το χρονικο διαστημα της κοκκινιλας: αρχη φεβρουαριου ξεκινησα τις ενεσεις, απο τα πόδια μου φανηκε πιο ευκολο. ε, αυτες τις κοκκινιλες τις εχω ακόμα... στα χερια δε μου κραταν πανω απο 2-3 μερες, το ιδιο και στην αρχη στην κοιλια, τωρα, οτι κανω κατσικωνεται για μηνες...
ουτε παγο εχω βαλει ουτε μασαζ.
 #28433  από panos59
 Πέμ Μάιος 27, 2010 10:57 pm
Γειά σας κι από μένα
Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον τις θέσεις, τις ανησυχίες, τις καχυποψίες και την αμφισβήτησή σας.
Και γω μαζί σας παιδιά. Σας συμμερίζομαι απόλυτα!
Εγώ, είμαι του Rebif-club ….. 12 χρόνια τώρα ….
Rebif22 τα πρώτα 2-3 χρόνια (???)
Rebif44 στη συνέχεια ……
Ένα ραντεβού στα τυφλά! :roll:
…………
Αυτά τα κόκκινα σημαδάκια (σαν το κεφάλι της καρφίτσας) που αναφέρει η φίλη Catherina, κάααατι μου θυμίζουν….. :(
Ναι, τα παρατήρησα και εγώ, τώρα τελευταία! Εδώ και 2-3 μήνες … Στα σημεία που κάνω την ένεση … Δεν με πονάει, δεν μελανιάζει. Απλά δεν φεύγει …μένει για 2-3-4 εβδομάδες μετά την ένεση … Κάποτε, ακόμα και την επόμενη μέρα, το ίχνος της ένεσης είχε εξαφανιστεί! Τώρα μένει … :(
Στους τετρακέφαλους μύες, συλλογή από κόκκινες τελίτσες .. 1-2-3 στον καθένα.. Όλο το ιστορικό των ενέσεων των τελευταίων 2 μηνών!
Μπράτσα και γλουτούς όχι, κατά την σύζυγο και ..νοσοκόμα μου.
Και, το “κουλό” της υπόθεσης ….
Πήρα μετά από 5-6 σημαδάκια να το αναφέρω στην εταιρεία του φαρμάκου (την Mer_-Sero_ Hellas)…
Ε λοιπόν μου έκανε κάκιστη εντύπωση ότι το παίξανε …Κινέζοι! :!: :!:
Δεν με έχουν συνηθισει σε τετοιες υμπεριφορές! Πρώτη φορα τόση αδιαφορία !!! :?: :?:
Π
 #28436  από catherina
 Πέμ Μάιος 27, 2010 11:11 pm
οταν λεω σημαδακια δεν εννοω τοσο μικρα, μιλαμε για διαμετρο απο 3 εως 5 εκατοστα, και εμενα δεν μου φανηκε τοσο ωραια η συμπεριφορα της νοσηλευτριας που μιλησα και ναι εχω τριψει τα σημεια, εβαλα παγο και δεν κανω στα ιδια σημεια συνεχεια.
 #28438  από anni
 Πέμ Μάιος 27, 2010 11:18 pm
Και εγω τα ιδια.........
και παγο εβαλα και τριψιμο στα σημεια αλλα οι κοκκινιλες εκει........
μεγαλες και δυνατες που μετα μενουν μελανιες..........
και αλλαζω σημεια συνεχεια :evil:
 #28442  από kate2002
 Πέμ Μάιος 27, 2010 11:32 pm
να ρωτησω: χρησιμοποιειτε βαμβακι ή το μαντηλακι απο το φαρμακο;
 #28446  από anni
 Πέμ Μάιος 27, 2010 11:37 pm
και το μαντηλακι ποσο καιρο τωρα αλλα και
βαμβακι με οινοπνευμα......ολα τα δοκιμασα :(