Μα κι εμένα, σαφώς: όταν βλέπω κάποιους καταρτισμένους νεόπλουτους της γνώσης (γιατρούς, ως επί το πλείστον, αλλά βέβαια, σε όλα τα επαγγέλματα το είδος κυριολεκτικά βρίθει...) με πιάνει το παράπονο: Γιατί αυτός(-ή) να μπορεί να ξεφουρνίζει τέτοιες μ@λ@κίες και εγώ να αναγκάζομαι να του (της) ζητιανεύω; αφού εγώ ξέρω καλύτερα, αφου είναι δεδομένα πολλά πράγματα που δεν λαμβάνει υπ' όψιν... (κι εμένα εκείνη η δεκαετία είναι μού' ρχεται στο μυαλό εκείνη τη στιγμή
)
Δυστυχώς, Λίτσα μου, δεν υπάρχει συνταγή: φτιάχνεις την έτοιμη Μιλφέιγ και κόβεις φράουλες μέσα στην κρέμα:Φυσικά, άν υπάρχει λικέρ με αγριοφράουλες, τις βγάζεις στο σουρωτήρι και τις βάζεις στο γλυκό... (γίνετια κατά τι βαρύτερο) Καλή σας όρεξη!!!
Περαστικά, αλλά καλύτερα να περιμένεις να τελειώσει η αντιβίωση για να το δοκιμάσεις, έχει όοοο λα τα υλικά που αντιβανουν στην αντιβίωση, με συγχωρείς
Και παλι χρόνια πολλά, Γιούλη, και φιλιά σε όλους!!!
Η γιαγια Κασσάνδρα

Δυστυχώς, Λίτσα μου, δεν υπάρχει συνταγή: φτιάχνεις την έτοιμη Μιλφέιγ και κόβεις φράουλες μέσα στην κρέμα:Φυσικά, άν υπάρχει λικέρ με αγριοφράουλες, τις βγάζεις στο σουρωτήρι και τις βάζεις στο γλυκό... (γίνετια κατά τι βαρύτερο) Καλή σας όρεξη!!!

Και παλι χρόνια πολλά, Γιούλη, και φιλιά σε όλους!!!
Η γιαγια Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Ιουν 11, 2009 7:21 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke