• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5435  από LL--MM
 Τετ Ιουν 10, 2009 4:48 pm
Μα κι εμένα, σαφώς: όταν βλέπω κάποιους καταρτισμένους νεόπλουτους της γνώσης (γιατρούς, ως επί το πλείστον, αλλά βέβαια, σε όλα τα επαγγέλματα το είδος κυριολεκτικά βρίθει...) με πιάνει το παράπονο: Γιατί αυτός(-ή) να μπορεί να ξεφουρνίζει τέτοιες μ@λ@κίες και εγώ να αναγκάζομαι να του (της) ζητιανεύω; αφού εγώ ξέρω καλύτερα, αφου είναι δεδομένα πολλά πράγματα που δεν λαμβάνει υπ' όψιν... (κι εμένα εκείνη η δεκαετία είναι μού' ρχεται στο μυαλό εκείνη τη στιγμή :cry: :cry: :cry: )

Δυστυχώς, Λίτσα μου, δεν υπάρχει συνταγή: φτιάχνεις την έτοιμη Μιλφέιγ και κόβεις φράουλες μέσα στην κρέμα:Φυσικά, άν υπάρχει λικέρ με αγριοφράουλες, τις βγάζεις στο σουρωτήρι και τις βάζεις στο γλυκό... (γίνετια κατά τι βαρύτερο) Καλή σας όρεξη!!! :D Περαστικά, αλλά καλύτερα να περιμένεις να τελειώσει η αντιβίωση για να το δοκιμάσεις, έχει όοοο λα τα υλικά που αντιβανουν στην αντιβίωση, με συγχωρείς :(

Και παλι χρόνια πολλά, Γιούλη, και φιλιά σε όλους!!!

Η γιαγια Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Ιουν 11, 2009 7:21 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #5436  από αλεξανδρος1
 Τετ Ιουν 10, 2009 5:03 pm
Λίτσα περαστικά σου και όλα θα πάνε καλά. Και την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θα σου δώσω την συνταγή της γυναίκας μου. Γιούλη μην σε παίρνει απο κάτω. Κοίτα το βράδυ να πάς στο αγαπημένο μέρος σου και να ξεφύγεις απ' όλα αυτα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Αυτό που μετράει είναι η οικογένεια σου και οι πραγματικοί φίλοι που έχεις, όλα τα άλλα θα φτιάξουν.
 #5437  από theoni
 Τετ Ιουν 10, 2009 5:10 pm
Πήγα λοιπόν σήμερα στην πρωτοβάθμια υγιεονομική επιτροπή. Περπάτησα μες τη ζέστη, αγχώθηκα, περίμενα στην ουρά μαζί με άλλα 40 άτομα, και όταν φωνάξανε το όνομά μου, πήγα σε ένα γραφείο και εκεί αρχίζει το γέλιο. Κουβαλούσα 2 τσάντες εξετάσεις, ο ιδρώτας έσταζε μέχρι το πάτωμα, κάθομαι σε μια καρέκλα για να μη σωριαστώ και περιμένω. Μπροστά μου ένας κύριος μπουκωμένος με ένα κουλούρι, ταυτόχρονα μιλάει στο κινητό, κι εγώ να σκέφτομαι τα δικά μου. Τελειώνει τη συζήτησή του, κοιτάει τη γνωμάτευσή μου, στρέφει το βλέμα προς τα μένα για 3 δευτερόλεπτα και μου λέει: "Τι το θέλετε το χαρτί;" Του εξηγώ, και μου λέει ΄"απάντηση τη Δευτέρα". Κι έτσι τελειώσαμε. Ούτε εξετάσεις είδε, ούτε τίποτα. Τι να πώ...Αναμένουμε τη Δευτέρα....
Υ.Γ: Χρόνια πολλά Γιούλη μου!
 #5439  από mary_d_ath
 Τετ Ιουν 10, 2009 6:04 pm
Επιτέλους επέστρεψα σπιτάκι μου!!
Από το πρωϊ τρέχω από εδώ κι από εκεί, για καλύτερα πήρα το αυτοκίνητο, κολλημένη στην κίνηση βρέθηκα, πήγα και να τρακάρω με ένα ηλίθιο!!
Εκεί που τρέχω στην Κατεχάκη, πετάγεται ξαφνικά ένα παρκαρισμένο, χωρίς φλας, χωρίς τίποτα!!
Πλακώνομαι στα φρένα, γενικά σπάνια κορνάρω, πλακώνεται στα φρένα και το πίσω αυτοκίνητο και αρχίζει να κορνάρει σε μένα (θα είδε το "Νι" και θα νόμιζε ότι έτσι μου 'ρθε να φρενάρω). Μετά θυμήθηκα να κορνάρω κι εγώ συνθηματικά στο μλκ που πετάχτηκε για να του πω πόσο μλκς είναι!!
Μετά πήγα να ξανατρακάρω!! Σκτ μέρα!! Πάω να στρίψω σε ένα στενό και ερχόταν ένας αντίθετα!! Και εκεί είναι η τραγική ειρωνία, μετά έξαλλη αφηγούμαι το περιστατικό σε ένα φίλο για να πάρω την απάντηση ότι αυτό το στενάκι χρησιμοποιείται και για άνοδο και για κάθοδο!! Α, ρε Ελλάδα αθάνατη!! Ευτυχώς που δεν τον έβρισα τον ταρίφα και αρκέστηκα μόνο στο να τον αγριοκοιτάξω! :lol:
Τελικά δεν τράκαρα εκεί!! Μόνο στο παρκάρισμα τώρα, χτύπησα λίγο τον πίσω μου (και έχω και αισθητήρες παρκαρίσματος :lol: , αλλά άλλα μου έδειχναν και νόμιζα ότι έχω χώρο). Αλλά βγήκα και δεν είδα καμία ζημιά, περίεργο γιατί είχα και δυνατή μουσική και άκουσα και ένα δυνατό γκντουπ!! Μπας και πάτησα άνθρωπο;; :lol: :lol:
Τελοσπάντων, τέλος καλό-όλα καλά!!

Ας πω κι ένα ωραίο ανέκδοτο που θυμήθηκα, για να μας φτιάξει το κέφι...

"Σε ένα συνέδριο γιατρών, γνωρίζονται λοιπόν 2 και μετά από το φλερτ καταλήγουν στο ξενοδοχείο.
Αφού τελειώνει η ερωτική πράξη, σηκώνεται η γυναίκα και πάει και πλένει τα χέρια της.
Τότε της λέει ο άλλος γιατρός: -Πάω στοίχημα ότι είσαι χειρούργος...
Απορεί κι εκείνη που το κατάλαβε και της επεξηγεί λοιπόν ότι πριν και μετά την πράξη εκείνη έπλυνε τα χέρια της, οπότε έτσι το κατάλαβε...
Τότε γυρνάει εκείνη και του λέει: -Εγώ πάντως πάω στοίχημα ότι εσύ είσαι αναισθησιολόγος.
Απορεί τότε εκείνος, μα πως το βρήκε... Τη ρωτάει και παίρνει την πικρή απάντηση: -Μα είναι φως φανάρι, δεν κατάλαβα τίποτα!!" :lol: :lol: :lol:
:lol:

Καλό απόγευμα σε όλες/όλους!!
 #5444  από Maria77
 Τετ Ιουν 10, 2009 6:56 pm
Καλό απόγευμα σε όλους/όλες!
Πήρα τον μεσημεριανό μου υπνάκο αλλιώς beaty sleep :lol: και ξύπνησα τώρα ανανεωμένη και η μέρα έχει ακόμη και άλλες ώρες για να κάνω αυτά που θέλω...
Θα πάω μισή ωρίτσα με 40 λεπτά περπάτημα δίπλα απο την παραλία...έχω ανακαλύψει ένα υπέροχο μέρος όλο πράσινο ακριβώς δίπλα απο την παραλία και είπα να το βάλω στο καθημερινό μου πρόγραμμα αυτό το περπάτημα ;) Μετά θα βρεθώ με κάτι φίλους μου για καφεδάκι και πιο μετά δεν ξέρω...κάτι άλλο θα βρω να κάνω!!! Αποφάσισα να γεμίζω όλες μου τις ώρες με πράγματα που μου αρέσει να κάνω και να σκέφτομαι όσο πιο λίγο γίνεται...

Μary-d-ath, μου αρέσει πολύ η περιγραφή που κάνεις για το οδήγημα με το matiz σου :lol: :lol:

Γιούλη μου, ηρέμησε λιγάκι, προσπάθησε όσο δύσκολο και αν είναι...Σίγουρα η ζωή είναι άδικη με όλους μας αλλά δεν θα καταθέσουμε τα όπλα, θα αγωνιζόμαστε μέχρι τελευταίας στιγμής!
Είμαι σίγουρη πως λόγω της ημέρας επηρεάστηκες ακόμη περισσότερο γιατί μπήκες στη διαδικασία να θυμηθείς παλαιότερες χρονιές...πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρεις και θα ανέβεις πάλι!!!
Βρες κάτι μικρό που σε ευχαριστεί να κάνεις με τον συζυγό σου για απόψε, έτσι για αλλαγή, κάτι που δεν το συνηθίζετε...πάντα οι αλλαγές μας ανανεώνουν στη ζωή!
Θα περιμένουμε νέα σου, να μας πεις πως περάσατε? ΟΚ?

Litsa μου περαστικά σου, περιμένουμε τα νέα σου! (Καλέ, τί έγινε επιδημία έπεσε... :roll: :roll: )

Φιλιά σε όλους/όλες! :)

P.S.: Θυμήθηκα κάτι που κάπου το διάβασα τελευταία και μου άρεσε πολύ..."μπορεί ο γολγοθάς να είναι δύσκολος και ο σταυρός βαρύς αλλά δίπλα απο τα αγκάθια στον δρόμο υπάρχουν και πολλά υπέροχα λουλούδια και είναι τόσο μεγάλη η ομορφιά τους..."
 #5452  από elena
 Τετ Ιουν 10, 2009 8:57 pm
Γιούλη το ξέρω ότι είναι καλοκαιρινό γλυκό,του ψυγείου...αλλά σε έκανα να γελάσεις?
όλα καλά θα πάνε ,μην αγχώνεσαι για τίποτα ,εμένα αυτά με πιάνουν την Παρασκευή...έχω συγκεκριμένη μέρα :D :D

Λίτσα τι έγινε?δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω!!! :o έπαθες τέτοια ζημιά από το τίποτα?
περαστικά σου και γρήγορη ανάρωση!!!τελικά πρέπει να προσέχουμε και τον ίσκιο μας?

Mary_d_ath ,μάλλον ο πιο πίσω σου θα ήταν...μη δίνεις σημασία...ωραίο το ανέκδοτο :D :D

Maria77 καλό περπάτημα ,πολύ ωραία η ιδέα σου :idea:

LL-MM μας έκοψες την φόρα :!: :D

theoni μου φαίνεται του πήρες τον <αέρα>...καλά αποτελέσματα :!:

φιλιά σε όλους ,τα λέμε αύριο :!: :!:
 #5460  από LL--MM
 Τετ Ιουν 10, 2009 10:31 pm
Μου ξεσκίζεις την καρδιά :cry: , Έλενα: Ισα-ίσα, νόμιζα ότι σας έβαζα σε οπτική να μπορείτε ν' αποφεύγετε τα εμποδια :!:

Η γιαγιά Κασσάνδρα
 #5462  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Ιουν 11, 2009 8:07 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :lol: :lol: :lol: Μέρα ήταν και πέρασε :lol: και ξημέρωσε μια καινούργια... ζεστή κι αυτή ρε γαμώτο :evil:

LL-MM πολύχρονη και πάντα "Ζήσε τη ζωή σου, όχι τους φόβους σου...!!"το είπε η Ρίτσα... το υπογράφει η litsa και το βρίσκω εξαιρετικό :D :D :D

Αλέξανδρε και Lena σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές :D :D :D

Λίτσα έπαθες τέτοιο χουνέρι; κι εμείς προσπαθούσαμε να σε πείσουμε πως δε φταίει για όλα η σκπ; :oops: Περαστικά σου :lol: :lol: και περιμένουμε νεώτερα και... καλύτερα :lol:

Έλενα ότι μ' έκανες να γελάσω μ' έκανες :lol: αν και δεν ήταν Παρασκευή ;) κι αν θέλεις συνταγή πες μου :lol: μπορεί και να κάνουμε ειδική σελίδα με συνταγές :o ;) Πραγματικά... δε σε ξέρω από κοντά, αλλά εκπέμπεις μια αισιοδοξία... και φαίνεται πως ξέρεις να λες τα σωστά πράγματα, στη σωστή στιγμή :roll: Να είσαι καλά βρε :lol: :lol: :lol: αυτό είναι χάρισμα :lol:

Mary_d_ath αυτό το έρμο το matiz τι σου έχει κάνει; Είσαι θεοπάλαβο :oops: ή μου φαίνεται; :oops: Να προσέχεις μικρό ;)

Maria77 είσαι πολύ τυχερή που έχεις και θάλασσα και δέντρα κοντά κι έτσι έχεις εναλλακτικές ;) Γιατί εδώ στην Αθήνα (εσύ δεν ξέρω από πού εκπέμπεις :roll: ) μας έχει πνίξει το... τσιμέντο :twisted:

Θεώνη μην αφήνεις τέτοια μικροπράγματα :evil: να σου χαλάνε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου :lol: :lol: :lol: Τη Δευτέρα η απάντηση; Τη Δευτέρα αγαπητοί μου... όχι θα κάτσω να σκάσω :roll:

Tελειώνοντας και για να σας ευχαριστήσω για τις ευχές και τη συμπαράσταση (πραγματικά αποδείχτηκε πολύ καλό αντίδοτο στη μαυρίλα μου :lol: :lol: ) γράφω κι εγώ ένα ανέκδοτο :lol:

Ένας επιχειρηματίας έστειλε ένα fax στη σύζυγό του.
'Προς την αγαπημένη μου σύζυγο.
Θα καταλάβεις σίγουρα ότι έχω κάποιες ανάγκες στις οποίες εσύ μετά τα 54 σου χρόνια δεν μπορείς πλέον να μου ικανοποιήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί σου και σε εκτιμώ σαν μία καλή σύζυγο. Για τον λόγο αυτό, αφού διαβάσεις αυτό το fax, ελπίζω ότι δεν θα ερμηνεύσεις λανθασμένα το γεγονός ότι θα περάσω το βράδυ με την 18χρονη γραμματέα μου στο ξενοδοχείο Comfort Inn Hotel. Σε παρακαλώ μην αναστατώνεσαι. Θα γυρίσω στο σπίτι πριν τα μεσάνυχτα!!!"

Όταν ο άντρας επέστρεψε σπίτι, βρήκε την παρακάτω επιστολή στην τραπεζαρία:
'Αγαπημένε μου σύζυγε,
Έλαβα το fax σου και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω ότι και εσύ επίσης είσαι 54 χρονών. Ταυτόχρονα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την ώρα που το διαβάζεις αυτό, θα είμαι στο ξενοδοχείο 'Fiesta' με τον Μιχάλη, τον προπονητή μου στο tennis, ο οποίος, όπως και η γραμματέας σου, είναι 18 ετών. Σαν επιτυχημένος επιχειρηματίας και με τις εξαιρετικές σου γνώσεις στα Μαθηματικά, θα καταλάβεις ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση, αν και με μία μικρή διαφορά:

Το 18 χωράει πολλές περισσότερες φορές στο 54 από ότι χωράει το 54 στο 18.

Για τον λόγο αυτό δεν θα επιστρέψω πριν το αυριανό μεσημεριανό.'

Καλή συνέχεια ημέρας :lol: :lol: :lol:
 #5463  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Ιουν 11, 2009 9:25 am
" Σε αυτόν { στον πόνο } αναπαύονται όλες οι δυναμικές της ανθρώπινης ύπαρξης . Αν καταπιέσετε ή ξεριζώσετε τον πόνο , το Σύμπαν θα μετατραπεί σε θάλασσα αδιαφορίας "

Βιτολντ Γκομπροβιτς -Πολωνός - καθηγητής φιλοσοφίας

Μ' άρεσε τρελλά :lol:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 24