• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #91437  από sofia13
 Κυρ Ιουν 09, 2013 11:27 pm
Μιμίκαμ, γρήγορη, όσο πιό γρήγορη γίνεται, ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ εύχομαι κοπέλα μου και ναί,
είμαστε πολλοί πανάθεμά μας για να είμαστε αμελητέοι....
Σωστά το είπες. Η ζωή είναι τρελή , πάρα πολύ τρελή κι΄απρόβλεπτη...................
Αλλά βρεθήκαμε έστω και από σπόντα -τόσοι τρελοί μαζί- και αγκαλιαστήκαμε !
Όλοι μαζί είμαστε στα δύσκολα και τα εύκολα !
Όμορφα που περνάει και ο δύσκολος καιρός , όταν ξέρεις ότι υπάρχουν πάντα άνθρωποι '' δικοί σου'' ν΄ακουμπήσεις !
Όλοι μαζί Μιμίκαμ. Παρεάκι καλό γίναμε.
Καληνύχτα και μη φοβάσαι τα σκοτάδια .............................
Είμαστε μαζί !!!!!!!
 #91438  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 09, 2013 11:57 pm
Μιμικαμ έγραψε:Χα χα χα.....γειά σας παίδες :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Λοιπόν,διαβάζω ολα οσα γράφετε, τις εντυπώσεις σας απ'την συνάντησή μας και πραγματικά αισθάνομαι οτι ξεμπλοκάρισε ο εγκέφαλός μου, μιας και κάτι μέρες τώρα με έχει πάρει λίγο απο κάτω, δεν το επεδίωξα, αλλά.....πρέπει να το παλέψω και αυτό.....αφου με υποχρεώνει να βλέπω τον κόσμο απ'το παράθυρο, μέχρι και κέντρα ψυχικής υγείας ανακάτεψα....κι όμως.....διαπιστώνω οτι διαβάζοντάς σας....δεν υπάρχει καλύτερο εληξήριο χαράς ψυχικής δύναμης.... αισθάνομαι την ανάγκη να σας εκφράσω κάποια μου έντονα συν αισθήματα....αισθάνομαι τυχερη που μπήκατε έτσι απροσδόκητα στην ζωή μου, είστε υπέροχα πλάσματα όλοι σας.....τιμή μου και χαρά μου που σας γνώρισα...χαίρομαι που είστε πάντα εδώ....και που στηρίζετε και βοηθάτε ο ενας τον αλλο....ο καθένας βάζοντας την δική του πινελιά, τον τρόπο του, βγαίνει αυτό το δυνατό και ελπιδοφόρο αποτέλεσμα, δεν θα αναφέρω ονόματα, γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον και δεν το θέλω....εύχομαι να είστε πάντα ετσι κεφάτοι και με αρκετή τρέλα....τελικά βοηθάει, γιατί μήπως και η ζωή μας μια τρέλα δεν είναι?

Απλά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον μέχρι πριν περίπου εναν χρόνο αγνωστό μου Billako, που τον πέτυχα τυχαία.....που αλλού....στο φαρμακείο του ΕΟΠΥ, που βρισκόμουν και που προσεφέρθει να με μεταφέρει σπίτι μου....αν και γινόταν ο χαμός, απο κίνηση στους δρόμους, μου φέρθηκε σας να γνωριζόμαστε χρόνια....εξαιρετικοί άνθρωποι και μοναδικοί.....καλό σας βράδυ..... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
:o :( :cry: :cry: :cry: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #91445  από panos59
 Δευ Ιουν 10, 2013 8:44 am
sofia13 έγραψε:Μιμίκαμ, γρήγορη, όσο πιό γρήγορη γίνεται, ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ εύχομαι κοπέλα μου και ναί,
είμαστε πολλοί πανάθεμά μας για να είμαστε αμελητέοι....
Σωστά το είπες. Η ζωή είναι τρελή , πάρα πολύ τρελή κι΄απρόβλεπτη...................
Αλλά βρεθήκαμε έστω και από σπόντα -τόσοι τρελοί μαζί- και αγκαλιαστήκαμε !
Όλοι μαζί είμαστε στα δύσκολα και τα εύκολα !
Όμορφα που περνάει και ο δύσκολος καιρός , όταν ξέρεις ότι υπάρχουν πάντα άνθρωποι '' δικοί σου'' ν΄ακουμπήσεις !
Όλοι μαζί Μιμίκαμ. Παρεάκι καλό γίναμε.
Καληνύχτα και μη φοβάσαι τα σκοτάδια .............................
Είμαστε μαζί !!!!!!!
:bow-yellow:

:romance-threesome:
 #91446  από Μιμικαμ
 Δευ Ιουν 10, 2013 9:33 am
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: Σοφία, Αννα, Πάνο.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Σοφία θυμάσαι πριν αρκετό καιρό που αναφερθήκαμε στον έντονο πόνο που νιώθουμε κατά καιρούς στο πέλμα....σαν να πατάμε πάνω σε αιχμηρές πέτρες, καρφάκια????? τι το θέλαμε αλήθεια?? με ξαναθυμήθηκε και αυτή την φορά μου μπαστακώθηκε κανα εικοσαήμερο τώρα....νεύρωμα Morton,ητοι φλεγμονή του νεύρου το χαρακτηρισε ο γιατρός....μου συνέστησε δυνατά αντιφλεγμονώδη, ποδόλουτρα, με την ελπίδα να υποχωρήσει, διαφορετικά ενέσεις επι τόπου κορτιζόνης και πιθανόν χειρουργείο.....οπως καταλαβαίνεις μέχει στην απομόνωση, αφου δεν μπορώ να κάνω βήμα απ'τους πόνους....ευτυχώς τώρα εχει υποχωρήσει αρκετά, με την αγωγή που ακολουθώ και ελπίζω να λήξει οριστικά....γιατί θα βρω τρόπο να το λήξω εγώ....δεν θα του περάσει.... :teasing-neener: :teasing-neener: φιλάκια :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #91447  από soulla
 Δευ Ιουν 10, 2013 9:38 am
:sad-pacing: :sad-pacing: ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩς ΘΑ ΤΟ ΠΩ...ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ :sad-pacing: :sad-pacing:
 #91461  από sofia13
 Δευ Ιουν 10, 2013 5:17 pm
Μιμίκαμ , φυσικά και θυμάμαι το πρόβλημα που συζητήσαμε τότε. Δεν είναι μικρό. Θα μου πείς,
ένα απ΄τα τόσα που περνάμε κατά καιρούς !
Αλλά αντέχουμε τελικά. Πολλά αντέχουμε. !!! Μιμίκαμ έπεσες κοπέλα μου; ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.
Είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας και δυναμική γυναίκα !!!
Και μακάρι να σου πάει καλά η αγωγή πού κάνεις και να μη χρειαστείς δραστικότερη λύση.........
Ομως να σκέφτεσαι πάντα όμορφα , πάντα, ακόμα και στα πολύ ζόρικα.
Σου στέλνω ενα φιλί και ένα λουλουδάκι απ΄τον κήπο μου, μαζί με τη σκέψη μου.
Κάποια στιγμή θα ξαναφορέσουμε τις ψηλές μας γόβες..... :romance-kisscheek:
 #91478  από fillcinefil
 Δευ Ιουν 10, 2013 7:54 pm
Ρε παιδιά, αυτή η συνάντηση έκανε πάταγο. Μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα πάνω από 150 post. Καλά, σωστό να κανονίζετε κάποια "μεγάλη", για να φανούν και τίποτα VIPίς, και να την στοχεύσουν και περισσότεροι. Αλλά γιατί δεν δίνετε ένα στάνταρ ραντεβού, πχ κάθε Κυριακή πρωί, ή άντε κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, και να βρισκόσαστε. Τέτοια ευφορία δεν έχω ξανδεί στο site.
Εντάξη, όσοι μπορούν. Θα είναι και πιό χύμα. Αλλά θα μαζευόσαστε. Μπας και τύχει να βρεθούμε κι'εμείς, περαστικοί από το μεγάλο χωριό, να σας δούμε.
Σχετικά με το θέμα ότι δεν δημοσιεύτικε καμιά φωτογραφία, (έστω μόνο με πόδια, αυτιά ή και με τους σερβιτόρους), ένας μυστικός μου πληροφοριοδότης, μου έστειλε ντοκουμέντο. Είμαι στην ευχάριστη θέση, να ανεβάσω την πρώτη, λεπτομερή φωτογραφία της συνάντησης.
Εικόνα
ΌΛΕ!
 #91488  από sofia13
 Δευ Ιουν 10, 2013 9:26 pm
Soulla , κυριολεκτικά φοβάσαι το σκοτάδι ή μεταφορικά;
Και τα δύο βέβαια , άστα να πάνε είναι. Μπορείς να έχεις φωτάκι στη πρίζα το βράδυ για να είσαι
πιό ήρεμη. Και ονειροπαγίδα τεράστια έχω πάνω απ΄το κεφάλι μου κι΄έναν απίστευτα χαμογελαστό Τουίτι ,να βλέπω δίπλα.......και όλα αυτά χωρίς να παλιμπαιδίζω....απλά για ν΄αντέχω....
Τώρα το ''σκοτάδι'' μεταφορικά......υπάρχει απο τότε που υπήρξαν οι άνθρωποι.......

Καλές αντοχές Soulla μου !
:romance-kisscheek: :romance-heartsthree:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17