• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #48554  από kath
 Σάβ Φεβ 26, 2011 7:45 pm
[quote="ΑΝΔΡΙΑΝΑ"]Ευχαριστώ!

[youtube]LnLVRQCjh8c[/youtube][/quo

Οντως τελειο
 #48557  από Μιμικαμ
 Σάβ Φεβ 26, 2011 8:20 pm
Πολύ συγκινητικό το βιντεάκι σου Ανδριάνα, συγχαρητήρια, το παρακολούθησα με
πολύ μεγάλο θαυμασμό, συγκίνηση δέος και προβληματισμό για το ποσα είναι
ικανός να κάνει ο ανθρωπος, αρκει να το επιθυμεί πολύ!!!!

Ξέρω Σταύρο, μπορεί να πείς, οτι σου προκαλεί οίκτο, αλλά αν το δείς απο αλλη
οπτική, μπορεί να συμφωνήσεις, να σε προβληματίσει διαφορετικά, γιατί ο ανθρωπος
αυτός για μένα φαντάζει υπεράνθρωπος!!!!!

Ναι ο λατρεμένος μου πολυαγαπημένος φιλόσοφος ειναι ο ΝΙΤΣΕ, το να εισχωρήσει
κανείς στα βιβλία του είναι διάκριση και κατά την γνώμη μου, θα βιώσει μια
πραγματική έκσταση μάθησης!!!!

Και ο Επίκουρος είναι τέλειος, αυτό το Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΦΑΡΜΑΚΑ, φροντίζω να το εχω πάντα κατά νου!!!!!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #48561  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Σάβ Φεβ 26, 2011 9:50 pm
Μιμικαμ έγραψε:Πολύ συγκινητικό το βιντεάκι σου Ανδριάνα, συγχαρητήρια, το παρακολούθησα με
πολύ μεγάλο θαυμασμό, συγκίνηση δέος και προβληματισμό για το ποσα είναι
ικανός να κάνει ο ανθρωπος, αρκει να το επιθυμεί πολύ!!!!

Ξέρω Σταύρο, μπορεί να πείς, οτι σου προκαλεί οίκτο, αλλά αν το δείς απο αλλη
οπτική, μπορεί να συμφωνήσεις, να σε προβληματίσει διαφορετικά, γιατί ο ανθρωπος
αυτός για μένα φαντάζει υπεράνθρωπος!!!!!
Δεν είναι μόνο ότι και ο άνδρας αλλά και η γυναίκα έχουν από μία μεγάλη αναπηρία, αυτό που με συγκλονίζει είναι ότι παρά το πρόβλημά τους, είναι εξαιρετικοί χορευτές και με γεμίζουν συναισθήματα στα οποία δεν περιλαμβάνεται ο οίκτος! Ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά βέβαια, πάντως νομίζω ότι με αυτό το μπαλέτο απαντώνται πολλά ερωτήματα από αυτά που έχουν τεθεί σε αυτό το θέμα. Με τρελαίνει η σκηνή που της δίνει το χέρι του και τελικά πορεύονται μαζί! Και αν έρθουμε στην πραγματική δυσκολία αυτών των ανθρώπων, σκεφτείτε πόσο γυμνασμένοι είναι αυτοί η άνθρωποι, πόσο προσπαθούν προσπερνώντας τη δυσκολία τους! Και είναι τόσο καλοί στη δουλειά τους! Η πατερίτσα είναι μέρος ενός εξαιρετικού χορού έτσι μπορεί να είναι και μέρος σε μία όμορφη ζωή χωρίς τίποτα να πηγαίνει στραβά. Δεν πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω όλα, πιστεύω όμως πως αξίζει να παλέψω!

ΥΓ : σας πέθανα στην ανάλυση! χιχιχιχιχι!
 #48569  από Biskoto10
 Κυρ Φεβ 27, 2011 12:31 am
Αρα αν καποιος εχει χασει ενα ποδι 'η ενα χερι εχει μεγαλη αναπηρια, εγω που εχω "χασει" και τα 2 ποδια εχω τεραστια αναπηρια? Με περνει να χορευω? Αλλα, οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει.... :techie-studyingbrown:
 #48571  από LL--MM
 Κυρ Φεβ 27, 2011 3:39 am
Biskoto10 έγραψε:Αρα αν καποιος εχει χασει ενα ποδι 'η ενα χερι εχει μεγαλη αναπηρια, εγω που εχω "χασει" και τα 2 ποδια εχω τεραστια αναπηρια? Με περνει να χορευω? Αλλα, οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει.... :techie-studyingbrown:
Το "παρά" στο πρόβλημα είναι σημαντικότερο του προβλήματος... Αυτή η εμμονή στην αρνηση του προβλήματος...
Αλλιώς, εσύ, φυσικά και είσαι λαχταριστός... για φάγωμα: Μήπως είσαι κανέλα με κρέμα σοκολάτα;;;
Αν και, προσωπικά, βέβαια έχω και μια αδυναμία στα ροζ μπισκοτάκια με φράουλα ή τριαντάφυλλο...
Εικόνα

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _Torun.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Chris ... ateful.JPG
(Θα τα έβαζα με τη φωτογραφία, αλλά μου βγήκαν τεράστια... καί αφού είσαι για φάγωμα, τί άλλο μπορείς να θες από τη ζωή παρά να εντυπωσιάζεις, στο τσίρκο όμως μόνο... :P :P )
 #48580  από Μιμικαμ
 Κυρ Φεβ 27, 2011 10:04 am
Γειά σου Biskoto 10, βρίσκω πολύ δικαιολογημένη την απορία σου αγανάκτησή
σου, διότι το πολυτιμότερο αγαθό για τον ανθρωπο είναι η υγεία του συμφωνώ
απόλυτα και μάλιστα οταν την απωλέσει την επιθυμεί διακαώς!!!

Ομως δεν πειράζει που δεν μπορείς να χορέψεις, ουτε κι εγω μπορώ αν και μου
αρέσει ιδιαίτερα, είναι ένας πολύ ωραιος τρόπος έκφρασης, αρκούμαι στο να παρακολουθώ
τους άλλους και να το απολαμβάνω!!!!!!

Αυτό που έχω να σου πω, οταν αναφέρομαι στη δικαιοσύνη, σοφία του σύμπαντος
είναι οτι μπορει να έχεις χάσει μέρος της υγείας σου, που το ξαναλέω είναι το
πολυτιμότερο αγαθο για τον ανθρωπο, ομως κοίταξε βαθυά μέσα σου ψάξε οσο
μπορείς και να είσαι βέβαιος οτι θα ανακαλύψεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν
να σου αποδωθεί η δικαιοσύνη που σου έχει στερηθεί, σε κάποιον αλλο τομέα
της ζωης σου και που θα σε κάνει να νιώσεις πληρότητα, ευτυχία!!!!!

:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress:
 #48599  από kath
 Κυρ Φεβ 27, 2011 12:40 pm
Κασσανδρα κ Σταυρο συμφωνω μαζι σας.Ομως, ασχετα με αυτους που εκμεταλλευονται καταστασεις για να κερδισουν απο το θεαμα,γι αυτους τους ανθρωπους που παρα το προβλημα τους καταφερνουν αυτο που ειδαμε δεν ειναι ικανοποιηση?Αυτοι οι ανθρωποι προσπερνουν τον εαυτο τους.Δεν ειναι αυτο γι αυτους προσωπικα κατι σημαντικο?
 #48603  από LL--MM
 Κυρ Φεβ 27, 2011 2:00 pm
Μα, ασφαλώς και είναι: Όμως είναι λιγότερο άνθρωποι όταν ΔΕΝ το προσπερνούν; όταν χρειάζονται να περάσουν ένα δρόμο; ή να κατέβουν σκάλες; ή όταν όλα τα σκεύη πρέπει να είναι σε χαμηλό επίπεδο για να τα φτάσει η κοπέλα να μαγειρέψει; όταν παιδεύεται για να πλύνει κάτι, οτιδήποτε; ή να σιδερώσει; ή ότι άλλο κάνουμε όλοι μας δίχως να το ξανασκεφτούμε, έστω με περισσότερη δυσκολία;
Κι άς μην κοροϊδευόμαστε, αν το δεκανίκι δεν είναι εντελώς για την παράσταση, σήμερα υπάρχουν και τέτοια πόδια, και αντικείμενα διαφήμησης και αγοράς, όπως λέει και ο Σού...
Το να ζούν κάθε μέρα είναι το σημαντικό γι αυτούς, όχι το καταραμένο το ξεπέρασμα όπως θα το δούν οι άλλοι...
Πως τολμάμε όλοι μας και ΙΔΙΩΣ ΕΜΕΙΣ, να τους μετράμε για ανθρώπους ΜΟΝΟ βάσει του "ξεπεράσματος" αυτού;;;

http://photos1.blogger.com/blogger/7121 ... 0/cybo.jpg
Φωτογραφία: Το τελευταίο πόδι της ΑΜΑΛΙΑΣ, Θεός σχωρέσει όχι τόσο αυτήν μα όσους την κατάντησαν έτσι...

Σόρυ Πελοπίδα, δεν εννοούσα εσένα προσωπικά... :teasing-neener: :romance-caress:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Φεβ 27, 2011 7:32 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #48607  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Κυρ Φεβ 27, 2011 2:49 pm
Biskoto10 έγραψε:Αρα αν καποιος εχει χασει ενα ποδι 'η ενα χερι εχει μεγαλη αναπηρια, εγω που εχω "χασει" και τα 2 ποδια εχω τεραστια αναπηρια? Με περνει να χορευω? Αλλα, οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει.... :techie-studyingbrown:

Καθόλου έξω απ το χορό, λέω πολλά τραγούδια όντας μέσα για τα καλά, σκοπός όμως δεν είναι να βγάλουμε τις αναπηρίες μας να τις μετρήσουμε κι αυτός με τη μεγαλύτερη να νικήσει. Ούτε εγώ χορεύω, ούτε τρέχω και τις περισσότερες φορές περπατάω υποβασταζόμενη. Απέκτησε βαρύτητα ο λόγος μου? Δεν με νοιάζει το ότι δεν μπορώ να χορέψω, αυτό που σχολιάζω είναι πως σημασία έχει να βρίσκεις την ευτυχία στη ζωή σου με τις δυνατότητες που έχεις. Μπορεί να μην μπορώ να κάνω ποδήλατο, αν και θα το ήθελα, μου αρέσει όμως να πίνω έναν ωραίο καφέ με τους φίλους μου, με γεμίζει να ακούω μουσική , μου δίνει χαρά να διαβάζω ένα βιβλίο. Γιατί είναι κακό αυτό?
 #48609  από LL--MM
 Κυρ Φεβ 27, 2011 2:57 pm
Κι η Μιμίκα μας τι φταίει που δεν κατάφερε να πάει στο Μαλλ τελικά;
Είναι και κάποιοι που θέλουν να αρέσκονται στις συμπεριφορές του κατωτέρω "κλιπ"... Ρε παιδιά, όταν ήμουν μικρή, ήθελα να παντρευτώ πιγκουΐνο (τότε, υπο μορφήν μπαλονιού, στα δύο ή τρία μου, και τώρα έγινα η ίδια, αλλά ανεξερεύνητο το που θα φτάσω, και άν...
[youtube]bmk1dToZYGo[/youtube]
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 37