• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5335  από LL--MM
 Δευ Ιουν 08, 2009 2:06 pm
Αχ, ποτε θα το καταλάβετε; ΖΗΤΙΑΝΙΑ, και η ντροπή δική τους: και μην :oops: για να τους φέρουμε στο φιλότιμο είναι (άν έχουν). Στην επαρχία μπορεί να γίνονται πιο "προσωπικές" οι σχέσεις και να πιάνουν τα γλυκά... Στην Αθήνα, το ωραιότερο γλυκό που μπορείς να προσφέρεις είναι να δουν την ανωτερότητά τους στα μάτια σου. Ρωτήστε και τη γιαγιά που τρέχουν στα Διοικητικά δικαστήρια να βρούν το δίκαιο της τα παιδιά της... και όχι πως είναι και καμιά να βγάζει γλώσσα, αλλά άμα δε ζητιανεύει ο έχων ανάγκη επαρκώς, ειναι ιερόσυλος...

Λιτσάκι, περαστικά σου! Λίγη κορτιζόνη, βέβαια, μόνο καλό θα σου έκανε (σε κρέμα, βέβαια, μην τρέχεις να κρυφτείς :o ) Κι εγώ θέλω τραίνοοοοοοοοοοοοοο :!: :cry: :cry: :cry:
 #5336  από elena
 Δευ Ιουν 08, 2009 2:10 pm
litsa εεε,μην τρελαθούμε και τελείως ,έλα που θα έχει σχέση με ms...τίποτα δεν είναι ,κάτι θα σε τσίμπησε....!!!
litsa ,θέλω να σε ρωτήσω....αυτά που είπαμε να κάνεις τα τάματα και τα σχετικά....
τα έκανες σωστά?είσαι σίγουρη?
:D γιατί όπως βλέπεις όλοι άστα να πάνε είναι!!!
μήπως πρέπει να τα ξαναεπαναλάβεις?
 #5337  από litsa
 Δευ Ιουν 08, 2009 2:14 pm
σας ευχαριστώ όλους σας!! βάζω απ όλα
μπεταντίν, φουσικορτ, και μπακρομπαν...
θα δειξει, ψιλοπονάει και συνεχίζει το πρήξιμο από χθες, ,με πονούσε όμως πιο πριν...

ειμαι λυπημένη, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ποιο πολυ όμως με τους ανθρώπους!!

πρέπει το απόγευμα να συνεχίσω τα σχετικά με το μάτι!!!!
γιατί δεν μας βλέπω καλα!!

θεώνη άκου τι λέει η λου λου μου μου, μας!! κάτι ξέρει παραπάνω!
λου λου μου μου, μου εγώ λέω να πάμε εκδρομή να ξεσκάσουμε!! καΙ να σε ανεβάσουμε στο ΄τρενο .........δεν βλέπεις η έλενα???
θα μας πάρει όλους μαζί!!!!!!!!
φιλιά φίλοι μου!

και κορίτσια αυτοί που σας άφησαν σε εισαγωγικά δεν τους αξίζατε... απλά είναι σαν όλους τους υπόλοιπους.. κάποιοι ξεχωριστοί σας περιμένουν λίγο πιο κάτω..!!!
 #5340  από Maria77
 Δευ Ιουν 08, 2009 3:34 pm
Μπράβο Έλενα...με όλα αυτά που γράφεις μας ανεβάζεις :D Μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψες για τη φωτογραφία σου με μαγιό :lol: :lol:

Θεώνη καλή επιτυχία με την επιτροπή! Πάντως εγώ την προηγούμενη φορά που είχα πάει, μια χαρά ψύχραιμη ήμουν και ευγενική ήμουν και όταν μου συστήθηκαν τους είπα πως χάρηκα(!) (τρομάρα μου... :lol: :lol: ) αυτοί ούτε καν μου απάντησαν!!! και στο τέλος δεν με έγκριναν κιόλας...Μάλλον πρέπει να αλλάξω τακτική αυτή τη φορά :)

Λίτσα μου, μην τρελλαθούμε κιόλας...δεν οφείλονται όλα στην ΣΚΠ!!! Είπαμε οι δύσκολοι αγώνες είναι για δυνατούς παίχτες σαν εμάς ;)

Όλοι στο ίδιο τρένο είμαστε και προχωρούμε...τώρα που θα φτάσουμε δεν ξέρω(!)(!) Και το τρένο να σταματήσει μην αγχώνεστε θα μας πάρει η Mary με το matiz της...όλοι οι καλοί χωράνε ;)
Μιά χαρά είμαστε και θα τα καταφέρουμε γιατί ξέρουμε να αγωνιζόμαστε! Απλά μερικές φορές έχουμε και τις μαύρες μας...! Και κυρίως αυτήν την περίοδο με το επεισόδιο που περνάω...αλλά που θα πάει θα περάσει και αυτό :!: :!:
 #5352  από theoni
 Δευ Ιουν 08, 2009 5:06 pm
Να που δεν οφείλονται όλα στη σκπ....
Τις τελευταίες μέρες, ένιωθα αδυναμία, κόπωση κτλ...και φυσικά το έριχνα στην γνωστή σκπ μας...Έλα όμως που ο λόγος κρύβεται εντελώς αλλού...
ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ..... :D ;) :D
Στείλτε μου όόόόόόόλη τη θετική σας ενέργεια....Τη χρειάζομαι............................
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!
 #5356  από Maria77
 Δευ Ιουν 08, 2009 5:45 pm
Μπράβο Θεώνη, πολύ χαίρομαι για τα ευχάριστα νέα σου!!! :D :D :D Συγχαρητήρια και εύχομαι να πάνε όλα καλά :D :D :D
Πολλά φιλιά και όλη την θετική μου ενέργια!!!
Αυτό θα πει δεν μασάμε στην ΣΚΠ!!!
 #5358  από mary_d_ath
 Δευ Ιουν 08, 2009 5:53 pm
Maria77 έγραψε:Όλοι στο ίδιο τρένο είμαστε και προχωρούμε...τώρα που θα φτάσουμε δεν ξέρω(!)(!) Και το τρένο να σταματήσει μην αγχώνεστε θα μας πάρει η Mary με το matiz της...όλοι οι καλοί χωράνε ;)
:lol: :lol: :lol:
Τρένο και πάλι τρένο, φτάνεις σίγουρα στον προορισμό σου!!
Επιτρέπεται άραγε το κάπνισμα στο τρένο; Μόνο μία φορά έχω ταξιδέψει για να πάω Χαλκίδα και δεν θυμάμαι να κάπνιζα...
Πωπω, τώρα που είπα κάπνισμα...
Τι θα κάνουμε την 1η Ιούλη; Πολύ έχω αγχωθεί με αυτό...
Δεν πρέπει να περάσει ο νόμος, πρέπει να επαναστατήσουμε!! :lol:
Όλοι στις 30/6 στις 20:00 έξω από το Σύνταγμα για την καπνιστική διαμαρτυρία! :lol: :lol: (θα καθήσουμε οκλαδόν και μέχρι τις 23:00 θα καπνίζουμε, δεν κάνω πλάκα, θα γίνει μία τέτοια διαμαρτυρία :lol: :lol:)

Θεώνη, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
Έτσι τέτοια χαρούμενα νέα να ακούμε (μάλλον να διαβάζουμε)!!

Πωπω, πολλή ζέστη εχει σήμερα ρε γμτ... Άντε να πέσει ο ήλιος να βγούμε λίγο έξω να χαρούμε καυσαέριο! :lol:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 24