• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5303  από mary_d_ath
 Κυρ Ιουν 07, 2009 8:21 pm
Επέστρεψα γμτ... :(
Επιστροφή στη ρουτίνα της πόλης και δεν πρόλαβα και να ψηφίσω (όχι ότι με πολυένοιαξε βέβαια-αλλά φοβήθηκα κάτι που μου είπαν για κυρώσεις, αφού δεν είναι υποχρεωτικές τι κυρώσεις να έχουμε; ).
Τελοσπάντων, με 130 χιλιόμετρα πήγαινα και δεν πρόλαβα, έχετε ξαναδεί matiz να τρέχει τόσο στην εθνική; Μόνο εγώ μάλλον είμαι τόσο τρελή για να το πάω τόσο! :lol:
Ευτυχώς είμαι εδώ ζωντανή!! Μπορώ να πω ότι είδα το Χάρο με τα μάτια μου στη διαδρομή (ιδίως σε μία στροφή πωπω πως δεν έχασα τον έλεγχο μόνο εγώ το ξέρω), γιατί πολλές οι επικίνδυνες στροφούλες στο βουνό και εγώ είμαι νέα στο άθλημα, αλλά τα κατάφερα, αυτό έχει σημασία!!
Αλλά τώρα που επέστρεψα ψιλομελαγχόλησα γμτ, που είναι η θάλασσα; Θέλω μπύρες να αράξω και σήμερα...
Εσείς τι κάνετε; Όλα καλά; Ψηφίσατε; Πήγατε για κανένα μπανάκι;
Αλέξανδρε περαστικά σου, μη μασάς, η ms είναι πολύ γελασμένη αν νομίζει ότι μπορεί να τα βάλει με ανθρώπους σαν κι εμάς!!
Τελοσπάντων, φεύγω, πάω για καφεδάκι μπας και καταφέρω να ξαναμπώ στο κλίμα της πόλης!!
Καλό βράδυ σε όλους/όλες!!
 #5304  από LL--MM
 Κυρ Ιουν 07, 2009 8:31 pm
Οι ψευδαισθήσεις είναι επικίνδυνες. Προσωπικά, η ύπαρξη της σκπ είχε επηρεάσει τη ζωή μου πολύ νωρίτερα από τη διάγνωση. Αν και μέχρι τη διάγνωση δεν είχα την παραμικρή ιδέα του τι σήμαινε "νευρολογία", και δεν είχα κανένα λόγο να με ενδιαφέρει, σαφώς είχα την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά νόμιζα ότι έφταιγα, σε κάποιο σημείο τουλάχιστον, και εγώ. Αν η διάγνωση είχε γίνει και η ιντερφερόνη αρχίσει νωρίτερα, θα μπορούσα να είχα, αν όχι αποφύγει, ασφαλώς περιορίσει, πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζω σήμερα. Η ζωή μου θα μπορούσε να είναι λιγότερο διαφορετική απ' όσο την είχα προγραμματίσει, για να το πούμε ήπια.- :(

Και όχι, Μαίρη μου, ψήφισα μεν, στις 5 τ' απόγεμα, κι επειδή δεν ήταν εκεί μέσα παρά οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, δεν υπήρχε λόγος να χρησιμοποιήσω καν τα χαρτιά μου! :twisted: Καλώς όρισες στην Αθήνα!
 #5307  από αλεξανδρος1
 Κυρ Ιουν 07, 2009 9:13 pm
Mary λόγο επαγγέλματος δεν μασάω εύκολα γιατί έχω δεί αρκετές καταστάσεις πολύ χειρότερες. Μου θυμίζεις μία ιστορία του joe bar team που αφου πήγανε εκδρομή με μηχανές όταν επέστρεψαν πίσω έλεγαν όλοι μαζί ζωντανός είμαι ζωντανός.
 #5308  από Maria77
 Κυρ Ιουν 07, 2009 10:29 pm
Καλή μου γιαγιάκα Κασσάνδρα ;)πόσο σε καταλαβαίνω και πόσο με στεναχωρεί αυτό που γράφεις :(
Πόσα χρόνια είσαι με την ΜS? Δεν θυμάμαι αν το ανάφερες κάπου αλλού και δεν το είδα...
Εγώ έχω κλείσει 6 χρόνια απο την στιγμή που εμφανίστηκε, μόνο που τα 2 πρώτα κανένας απο τους γιατρούς, νευρολόγους που είχα πάει δεν ήξερε τί είχα, παρόλο που είχα χάσει την όρασή μου εντελώς στο ένα μάτι και για ένα μήνα ήμουνα σε αυτήν την κατάσταση... :cry: :evil: Η μαγνητική τότε ήταν καθαρή, χωρίς καμία εστία και αυτοί δεν το σκέφτηκαν να ερευνήσουν περισσότερο την κατάσταση...Μου έλεγαν πως οφείλεται στο άγχος μου(!) και δεν μου έφταναν όλα τα άλλα ένοιωθα και εγώ πως έφταιγα σε κάτι... :roll: ή πως εγώ προκάλεσα την όλη κατάσταση :roll: :evil:
Αυτό που με στεναχωρεί και εμένα πιο πολύ απο όλα είναι το ότι πολλές φορές σκέφτομαι και εγώ πως η ζωή μου θα ήταν πολύ διαφορετική...ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ(μάλλον θα παντρευόμουνα αυτόν τον βλάκα(!) που όταν μου έγινε η διάγνωση το έβαλε στα πόδια :lol: )
Απο την άλλη για παρηγοριά σκέφτομαι πως έτσι διδάχτηκα πολλά πράγματα...την σοφία της ψυχής μου!!!
Πολύ δραματική έγινα απόψε!!! Τώρα σκέφτομαι να πάω για ένα ποτάκι να αλλάξει λίγο η διάθεσή μου! Φιλιά και καλό βράδυ :)
 #5310  από Γιούλη Κ.
 Κυρ Ιουν 07, 2009 11:26 pm
Είναι αργά πια... έμπλεξα σε εκλογολογίες και εκλογοσυζητήσεις :roll: Ψήφισα χωρίς πρόβλημα, δεν είχε κανέναν :roll: Στέλνω καληνύχτες πολλές σε όλους σας :P και ψυχραιμία... όλοι ξέρουμε τι έχουμε :evil: ακόμα κι αν δε το συζητάμε :oops: Elena μη βλέπεις τις "πύλες του ανεξήγητου" είναι ανεξήγητες ;) Νομίζω πως ο Αλέξανδρος ξέρει καλύτερα ;) Αλέξανδρε να είσαι καλά και είπαμε πως τα δύσκολα είναι για να τα ξεπερνάμε ;) Mary_d_ath το ότι έτρεξες με 130 σημαίνει πως δε μασάς ;) κι αν γύρισες πίσω τι; κι εδώ καλά δεν περνάς τελικά; :P Καληνύχτα γιαγιά Κασσάνδρα :P Καληνύχτα σε όλους :P
 #5312  από theoni
 Δευ Ιουν 08, 2009 12:02 am
Το μπάνιο της Κυριακής και οι ρακέτες με εξόντωσαν και σήμερα έλιωσα στον ύπνο, με αποτέλεσμα να μην πάω καν να ψηφίσω...
Σήμερα έχει πανσέληνο....Βγείτε στις βεράντες...στις ταράτσες...οπουδήποτε να δείτε το φεγγάρι...Είναι υπέροχα...
Έχω ήδη κάνει μπυροκοιλιά....Πάει η δίαιτα...'Εφαγα και ένα παγωτάκι...
Υ.Γ: Την Τετάρτη περνάω από επιτροπή...Τι να κάνω...?Να βάλω παλιά ρούχα, να πάω άβαφτη, αχτένιστη, να ξεβάψω και τα νύχια....???Βρε τι τραβάμε για τα αυτονόητα...
Καληνύχτα ΛουΛου-ΜουΜου, Μαράκι, Έλενα, Αλέξανδρε, Γιούλη, Lena, φιλιά σε όλους τους φίλους με τις κοινές και μη παραμέτρους....
 #5313  από LL--MM
 Δευ Ιουν 08, 2009 12:03 am
Καλησπέρα εγγονάκια! (τουλάχιστον όσα έμειναν τόσο αργά :roll: :!: )
Α, τι ωραία! Η Γιούλη μας μετέφερε στην (πολιτισμένη) Αμερική των Waltons!

Εγώ είναι καιμιά δεκαριά χρόνια που πήρα διάγνωση, και, πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα: Επειδή είχα περάσει (επιτυχώς) μια περίοδο δύσκολη, δεν ανησυχούσα που ήμουν τόσο πτώμα. Αν και για χρόνια πριν τη διάγνωση κουραζόμουν αδικαιολόγητα, και. άν και πήγαινα σε διάφορους γιατρούς τακτικά, δεν είχα ρωτήσει ποτέ γι αυτό, θεωρουσα την κούραση φυσική. Οστόσω, επαγγελματικά, τα πράγματα είχαν πάει λιγώτερο καλά απ'ότι θα έπρεπε, εξ ου και οι ενοχές, αλλά το προσωπικό επίπεδο είχε γεμίσει, ώς ένα σημείο, τα κενά. Με τη διάγνωση, που έγινε σε μια περίοδο "διακοπών χρησιμοποιημένων για δουλεια" όπου η ώση εκδηλωνόταν όλο και παραπάνω με κόπωση τέτοια που δεν εξηγούνταν αλλιώς, ζαλάδες, την αίσθηση ότι το πάτωμα μου έρχονταν κατάμουτρα κ.ά., εξηγήθηκαν πολλά πράγματα, όπως οι παλαιότεροι μυϊκοί πόνοι.

Η μαγνητική ήταν επαρκώς γεμάτη με εστίες ώστε να μην υπάρχει άμεσο πρόβλημα διάγνωσης (δυστυχώς όχι στην Αθήνα). Η ιντερφερόνη, βέβαια, άν και με συνέφερε ως ένα σημείο, δε μπορεσε να ξανακολλήσει όλα τα υπόλοιπα σπασμένα. Και τα υπολοιπα είναι τόοοοσο κοινά, που μπορεί ο καθένας να τα συμπληρώσει μόνος του!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλους!
Τake it easy, Μαράκι, περαστικά απ' αυτήν την ώση, σιδερένια! Ας μη στενοχωριόμαστε και τόσο, έχουμε να περιορίοσυμε τα πολλά της σκπ, δεν έχουμε την πολυτέλεια!
Θεώνη μου, μια επανάληψη κάνε από τις κοινωνικές υπηρεσίες, στο Βασίλη νομίζω ότι τα είπα, αν όχι επαρκώς, τουλάχιστον είπα όσα ήξερα! πάντως, αφού πέρασε εκείνος, κάτι παραπάνω είπε... Μην ξεχάσεις τα φορουμ που τιτλοφορούνται "επίδομα" :shock: Και τα νύχια, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ περνα τα στο ασετόν... και βάψιμο μόνο πολύ λευκο φον-ντε-τεν. Δεν παμε για φανταράκια (ή για νυφούλες..) μεταφορικά, βέβαια...
Καλή επιτυχία! :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Ιουν 08, 2009 11:04 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #5315  από elena
 Δευ Ιουν 08, 2009 12:21 am
καληνύχτα φιλενάδες και φίλοι(άντρες)!!!πάω και εγώ να ξεκουραστώ ,και να σκεφτώ τι έκανα σήμερα,τι θα κάνω αύριο...και φυσικά τι θα σας γράψω ...να σας ξεσηκώσω :D :D :D
 #5319  από Lena
 Δευ Ιουν 08, 2009 10:01 am
καλημερα σε ολους!!!
Ρε κοριτσι μου ΛΛΜΜ τους μυικους πονουσ που ειχες δεν τουσ καταλαβαινω ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑ? Ο ΙΛΙΓΓΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΥΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ-ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΤΟ ΠΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΟς? Η ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ?
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 24