• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #90603  από soulla
 Δευ Μάιος 27, 2013 6:47 am
:techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ...
 #90604  από panos59
 Δευ Μάιος 27, 2013 8:24 am
:-D
χαίρομαι που περάσατε υπέροχα! (κάτι που ήταν άλλωστε -στατιστικά- δεδομένο!)
λυπήθηκα που δεν τα κατάφερα ούτε αυτήν την (δεύτερη συνεχόμενη γμτ μου) φορά...!
:angry-banghead:

την επομενη όμως ΟΠΩΣ-ΚΑΙ-ΔΗΠΟΤΕ!
 #90609  από βικυ
 Δευ Μάιος 27, 2013 10:07 am
Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαιρομαι που καλοπερασατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
Μπραβο βρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
Τι καλααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
υ.γ.Ζηλευωωωωωωωωωωωωωω :whistle:
υ.γ.1 Κατερινα περιμενω φωτογραφιες :romance-kisscheek:
υ.γ.2Μετα τα ντοκουμεντα θα σχολιασω ;)
 #90615  από fillcinefil
 Δευ Μάιος 27, 2013 11:04 am
Ρε παιδιά για τους κοινούς θνητούς βάλτε καμιά "ακέφαλος το σωματί", ή θα φροντίσει ο Κώστας στα ΝΕΑ.
Θα σκάσουμε... :angry-steamingears:
 #90618  από elena
 Δευ Μάιος 27, 2013 11:39 am
fillcinefil έγραψε:Ρε παιδιά για τους κοινούς θνητούς βάλτε καμιά "ακέφαλος το σωματί", ή θα φροντίσει ο Κώστας στα ΝΕΑ.
Θα σκάσουμε... :angry-steamingears:
ποιές θέλεις?αυτές με τα μαγιό στην πισίνα? :teasing-neener:
 #90619  από fillcinefil
 Δευ Μάιος 27, 2013 11:50 am
...την κακία μου μέσα.
Μοναχοφαγάδες, εμείς να μή δροσιστούμε λίγο, απ' τα απόνερα της πισίνας.
μη βάλετε ρε, να σκάσουμε. :angry-jumpinganger: :angry-steamingears: :angry-fire: :angry-extinguishflame:
Έσκασα.
 #90626  από κατερινα 55
 Δευ Μάιος 27, 2013 12:17 pm
Παιδιά,επειδή πέσαν κάποια απειλητικά τηλεφωνήματα,λόγω της απαγωγής της Ιωάννας (ΙΚTIST22) :romance-caress: από μέρους μου,
σας πληροφορώ ότι ,με το που έφτασαν τα λύτρα ( :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ) στα μάγουλά μου,με πολύ λύπη την άφησα να φύγει.
Ιωάννα,Κρητικοπούλα μου ,ήταν απίστευτη έκπληξη για όλους μας η παρουσία σου.Να 'σαι καλά!!!!!
 #90627  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μάιος 27, 2013 12:23 pm
IKTIST22 έγραψε:Πάνο σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Εγώ πάλι τι να πω;;;;;
Θα μείνω εδώ να βράζω στο ζουμί μου!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(να λείπουν οι γέλωτες ...ονόματα δε λέμε :romance-kisscheek: )
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Πονηρη Κρητικοπουλα............πονηρη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετοιμαζες εκπληξη......ΥΠΕΡΟΧΗ εκπληξη :romance-kisscheek:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17