• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #90589  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μάιος 26, 2013 9:49 pm
:romance-grouphug: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Να ξαναβρεθουμε !!!!!!!!!!!!!!!! ΑΜΕΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!Μεχρι τοτε ...θα μου λειπετε ......ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek:
 #90590  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 26, 2013 10:09 pm
Δε λέμε ονόματα για να μην ξεχάσουμε κανέναν, αλλά ΚΑΙ τα γλυκά, εκτός των παρισταμένων, ήταν όλα όντως εξαιρετικά, και το τσουρέκι της Γεωργίας, και τα σκαλτσούνια, και η ρακή της ΙΚΤΙSΤ, και τα γλυκα της Κατερίνας, η σαντιγύ αυτή ήταν το κάτι άλλο!!!
Και μετά Εικόνα
Τουλάχιστον αν ξαναπάμε εκεί, να ξερουμε ότι ταξί την κυριακή το απόγεμα υπάρχουν ουρά... :greetings-waveyellow: :text-thankyouyellow: for the lift, Σοφία13!!!

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #90591  από Στάθης
 Κυρ Μάιος 26, 2013 10:29 pm
Κάτι τέτοιες συναντήσεις μου θυμίζουν πόσο όμορφη είναι η ζωή. Γιατί είναι όμορφη. Όταν γυρνάς από την συνάντηση και νιώθεις τόση χαρά, ένα τόσο γεμάτο στομάχι από τα απίστευτα καλούδια, και μια τόσο ζαλισμένη κεφάλα :confusion-seeingstars: από τα καλά τα κρητικά... Κρίμα που ποτέ δεν μας φτάνει ο χρόνος να νιώσω ότι έχω μιλήσει με όλους αρκετά. :bow-yellow:

Απλά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο... We are awesome !!! και η παρέα όλο και μεγαλώνει σε σημείο που οι επόμενες συναντήσεις μας... έτσι θα μοιάζουν :P

Εικόνα
Στην φωτό 1347 μέλη του Mssociety.gr σε κατάσταση ευθυμίας :teasing-tease: ... και ένα panda :banana-stoner:

Πάμε για την επόμενη !!
 #90592  από Φαίδρα
 Κυρ Μάιος 26, 2013 10:37 pm
Με λίγα λόγια η συνάντηση...
1. Η έκπληξη που γνωρίσαμε από κοντά την IKTIST22!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl:
2. Το οτι ήρθαν και γνωρίσαμε καινούργια μέλη :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
3. Η ρακί!! :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug:
4. Ο Βillios με τη γαρδένια του! :lol:
5. Ο Κώστας που φρόντισε εκτός από τη γνωστή πρόσκληση και για το όμορφο αναμνηστικό της συνάντησης! :romance-kisscheek:
6. Τα γλυκά της Κατερίνας!! :occasion-partyblower:
7. Τα γέλια, οι αγκαλιές και τα φιλιά με όλους τους γνωστούς-άγνωστους :romance-grouphug:
8. Το ελιξήριο το πήρα εγώ :obscene-drinkingdrunk: :banana-stoner: :banana-stoner:
9. Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους, κι εσάς που δεν τα καταφέρατε :-D :greetings-waveyellow:

Τραβήξατε καμια φωτογραφία;;

ΥΓ. Όποιος πήρε τα σκαλτσούνια (αν μείνανε) ανταλλάσω ένα με λίγο "ελιξήριο" γιατί δε δοκίμασα και άκουσα τα καλύτερα :-D
 #90594  από κατερινα 55
 Κυρ Μάιος 26, 2013 10:47 pm
Εγώ με την πρώτη ευκαιρία θα στείλω σε όσα mail έχω τις φωτογραφίες που έχω. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #90595  από maria E
 Κυρ Μάιος 26, 2013 11:07 pm
Kαι ξαφνικα εμφανιστηκε ενα μπουκαλι με ρακη....αναμεσα σε 20 ανθρωπους,που ειμαι πλεον σχεδον σιγουρη οτι ειναι αλκοολικοι και δεν το ξερουν.

-Παιδια,ειναι εδω το μπουκαλι?
-Το δωσαμε στους απο κει.
-Αααα,οκ.....Παιδιααααααα,εχετε το μπουκαλι?
-Το εχετε εκει.
-Μα,τωρα μου ειπαν οτι το δωσαμε στους απο κει!
-Οχι,εμεις ειμαστε οι απο δω.
-Αααα....δηλαδη εμεις ειμαστε οι απο κει???
-Ακριβως.
-Και το μπουκαλι που ειναι?
-Εκει!
-Μα δεν ειναι εδω!!!
-Αφου ειστε οι απο κει,τι λεμε τοση ωρα???
-Ααααα.....ναι μωρε......(ελαφρυ εγκεφαλικο).....

Περασα παλι υπεροχα,σας ευχαριστω ολους,παλιους και νεους! :romance-kisscheek:
 #90597  από elena
 Κυρ Μάιος 26, 2013 11:11 pm
Ναι καλέ.....αφού το είχε πάρει η brazil το μπουκάλι.... :teasing-neener:
 #90600  από elena
 Κυρ Μάιος 26, 2013 11:17 pm
εεεε ναι......και επιπλέον ήσουν στους από κει! :teasing-neener:
 #90601  από chryssa
 Κυρ Μάιος 26, 2013 11:18 pm
:greetings-waveyellow:
μια φοβερη ... μια πολυ ομορφη ατμοσφαιρα !!!!!!....οπως παντα
ρακες ... σκαλτσουνια, τσουρεκι, σοκολατακια, κυπελακια με γλυκα, αραπικο φυστικι, καφεδες, τσιγαρα, γλαστρακια με ντοματακια .... ολα πανω στα τραπεζια ............κι εμεις γυρω τους,να αλλαζουμε θεση, να μιλαμε, να γελαμε, να ρουφαμε καθε στιγμη...........
περασμενες 3... ακουγετε .... πειναμε !!!...θα παμε να φαμε ?? ....κι αμεσως μεταφερομαστε στον 4ο οροφο..το decor αλλαζει :!: μαχαιροπηρουνα, αδεια αστραφτερα πιατα,...που συντομα ομως γεμιζουν ...και γρηγορα αδειαζουν :-D χαρουμενα προσωπα, γελια, κουβεντουλα,...........ποσο γρηγορα περνα η ωρα :?: :roll:

Εικόνα ...ποτε θα ξαναβρεθουμε ??? :confusion-seeingstars:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17