• kortizonh kai alti

• Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
 #18625  από marw
 Τετ Φεβ 24, 2010 9:11 pm
sas eyxaristw olous ...mono pou an katalaba kala oyte zaxari kanei;;;;tote ti kanei na trwme;;;afou apo oti 3erw exoun zaxari ola ta trofhma ...eidh exw sramatisei to alati kai exw parei kai 2 kila ...as mou pei kapoios ti mporw na trww...sas parakalw.. :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 #18626  από sp-sofia
 Τετ Φεβ 24, 2010 9:31 pm
marw καλησπερα!!!!
μην πανικοβαλλεσαι...προσπαθησε να μην παρεις
επιπλεον κιλα...για να μη δυσκολευτεις να τα χασεις ;)
εγω σ ενα μηνα με σχημα κορτιζονης εχασα 5 κιλα...γιατι δεν εχεις πολλες
επιλογες...ο γιατρος μετα μου ειπε να τρωω κανονικα αλλα με μετρο...
λιγο απ ολα...αλλα πηρα 3 κιλα επιπλεον...μ αυτον τον τροπο
προσεξε το...το θεμα ειναι τα φαγητα να ειναι αναλατα...οχι πολυ ψωμι :oops: να αποφευγεις
τα γλυκα...και μετα τη διακοπη θελει προσοχη..γιατι υπαρχει για καιρο η
κορτιζονη στον οργανισμο... :idea:
ολα καλα θα πανε!!!! :roll: :roll:
 #18633  από sp-sofia
 Τετ Φεβ 24, 2010 10:02 pm
;) marw ξεχασα να σου πω τι ετρωγα εγω και συνεχιζω μεχρι σημερα :shock:
εκτος απο καποιες εξαιρεσεις...
κυριως πρασινα φρουτα και λαχανικα
κρεας κοτοπουλο ψαρι
λιγα μακαρονια ρυζι πατατες
ψωμι βουτυρο αναλατο
καφε σκετο τσαι γκρειπ φρουτ
οι δικοι μου μου ελεγαν...η καλυτερη διαιτα...
δεν ετρωγα φοβερες ποσοτητες :geek: μικρα και πολλα γευματακια
υπαρχουν τροφες...ψαξτο...ολα θα πανε καλα :!:
 #18634  από sp-sofia
 Τετ Φεβ 24, 2010 10:03 pm
το πιο βασικο...γαλα γιαουρτι...τυρι οχι :P
 #18694  από michaelz21789
 Πέμ Φεβ 25, 2010 1:01 pm
Πως μπορειτε και βαζετε κιλα?? θα μου πειτε και μενα?? :shock: :shock:
 #18697  από ΡΕΝΑ
 Πέμ Φεβ 25, 2010 1:10 pm
michaelz21789 έγραψε:Πως μπορειτε και βαζετε κιλα?? θα μου πειτε και μενα?? :shock: :shock:
ΑΑΑΑΑ...Είσαι απο αυτούς που τρώνε και δεν παχαίνουν??? απο αυτούς που κάνουν προσπάθειες για να παχύνουν???? "σε μισώ"........ :o
 #18699  από LL--MM
 Πέμ Φεβ 25, 2010 1:22 pm
ΡΕΝΑ έγραψε:
michaelz21789 έγραψε:Πως μπορειτε και βαζετε κιλα?? θα μου πειτε και μενα?? :shock: :shock:
ΑΑΑΑΑ...Είσαι απο αυτούς που τρώνε και δεν παχαίνουν??? απο αυτούς που κάνουν προσπάθειες για να παχύνουν???? "σε μισώ"........ :o
Aσφαλώς... Kαι τόσο, όσο ο Χουζούρης το ξυπνητήρι του!!! :lol: :lol: :lol:

[youtube]_N61U2Trtdc[/youtube]

Γιατί εμείς, ακριβώς το αντίθεντο... Η κορτιζόνη μας ανοίγει την όρεξη και το ελαχιστότερο που φαμε, μας κάθεται :cry: :cry: :evil:
 #18705  από ΡΕΝΑ
 Πέμ Φεβ 25, 2010 3:22 pm
LL--MM έγραψε:Γιατί εμείς, ακριβώς το αντίθεντο... Η κορτιζόνη μας ανοίγει την όρεξη και το ελαχιστότερο που φαμε, μας κάθεται :cry: :cry: :evil:
είναι ή δεν είναι αδικία αυτό???? Γιατί εμείς σε πιο πηγάδι κατουρήσαμε????? Ασε που με την κορτιζόνη ούτε αυτό δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε λόγω κατακράτησης υγρών..... :o :shock:
 #18775  από LL--MM
 Παρ Φεβ 26, 2010 9:33 am
ΡΕΝΑ έγραψε:
LL--MM έγραψε:Γιατί εμείς, ακριβώς το αντίθεντο... Η κορτιζόνη μας ανοίγει την όρεξη και το ελαχιστότερο που φαμε, μας κάθεται :cry: :cry: :evil:
είναι ή δεν είναι αδικία αυτό???? Γιατί εμείς σε πιο πηγάδι κατουρήσαμε????? Ασε που με την κορτιζόνη ούτε αυτό δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε λόγω κατακράτησης υγρών..... :o :shock:
Αν είναι αδικία, λέει! Με τα τσαρούχια, αδικία!!! :cry: Αλλά άντε να βρούμε δικαστήριο να... μας δώσει το δίκαιο μας!!! :mrgreen: Κι εξ άλλου, σε τελευταία ανάλυση, αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα: Ας κατουρήσουμε εμείς, αυτή την κορτιζόνη, κι άς είναι και στον υπόνομο... :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Φεβ 27, 2010 11:07 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #18777  από ΡΕΝΑ
 Παρ Φεβ 26, 2010 10:38 am
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :geek: :geek: