Γεια σου Λένα . Εγώ μάλλον έχω το ρεκόρ στο AVONEX. Το κάνω 6-7 χρόνια (έχω ξεχάσει)
Από τον άλλο μηνά θα το αλλάξω γιατί δεν με βοηθά πια!!
Θα το κάνεις βραδάκι λίγο πριν πέσεις για ύπνο . Εγώ παίρνω ένα 2 ντεπον 1 ώρα πριν την ένεση και μετά κάθε 4 ώρες 1 ντεπον μέχρι το επόμενο μεσημέρι. Πριν έπαιρνα μεσουλιτ πριν την ένεση , είναι ποιο δυνατό και δεν θα ξυπνήσεις το βραδύ με πυρετό και ρίγος αλλά δεν είναι και τόσο καλό για την υγεία. Ίσως να το κάνεις στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις τα συμπτώματα. 1 χρόνο ας πούμε. Η ένεση είναι ενδομυϊκή και πόνεϊ λίγο. Αν έχεις κάποιον άλλο να στην κάνει ίσως είναι καλύτερα. Εγώ την κάνω μόνος. Αν νιώσεις μούδιασμα στο πόδι την ώρα που βάζεις την βελόνα ίσως να έχεις χτυπήσει αγγείο. (μην τρομάξεις) .θα τραβήξεις λίγο ποιο πάνω τη βελόνα και θα βάλεις το φάρμακο. Αυτό δεν συμβαίνει συχνα.Ισως να έχεις περισσότερα συμπτώματα αν χτυπήσεις αγγείο. (μιλώ πάντα με τα δικά μου δεδομένα). Να έχεις θετική σκέψη για την θεραπεία. Εγώ για 4 χρόνια δεν έκανα υποτροπή και αν δεν είχα διακόψει από λάθος δικό μου και της γιατρού μου ίσως να ήμουν ακόμη έτσι.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Ότι άλλο θέλεις ρωτά με.
Καλή αρχή
Οι λαοί που δεν έχουν μνήμη , έχουν μνημόνια !!!