• ΝΟVANTRONE

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #17214  από nikolaras
 Τρί Φεβ 09, 2010 11:05 pm
Koita alkinoe to ekana 2 fores simfwna me tis parenergies p gnwrizw yparxei periptwsh na epireash tin kardia ... K pisteuw oti dn aksizei na to kanw kapnizw trww ligo ap eksw :D eimai k mpouloukaki dn 8elei k poly fantazomai ... Asxeto alla simera htan na paw sto giatro k dn piga :( hmoun psilo os arketa kommatia
 #61398  από Νικολέττα
 Παρ Οκτ 07, 2011 9:58 pm
Καλησπέρα παιδιά....
Όπως θα καταλάβατε, ετοιμάζομαι κι εγώ για την μιτοξανδρόνη. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτήσει λίγο για την χορήγηση του φαρμάκου;
Σου κάνουν την έγχυση και φεύγεις; Ή σε κρατάνε για παρακολούθηση;
Οι παρενέργειες εμφανίζονται π.χ. το πρώτο 24ωρο, ή δεν έχει σημασία;
:text-thankyouyellow:
 #61422  από Στάθης
 Σάβ Οκτ 08, 2011 11:09 am
Γεια σου Νικολέττα,

Από όσο γνωρίζω η χορήγηση του φαρμάκου γίνεται ενδοφλέβια 1 φορά κάθε 3 μήνες. Μπορείς να λάβεις το φάρμακο μόνο 8-12 φορές στην ζωή σου, και αυτό γιατί θεωρείται ιδιαίτερα τοξικό για την καρδιά. Δηλαδή προσαρμόζονται οι δόσεις με αυστηρό έλεγχο της καρδιάς.

Οι πιο συνήθεις παρενέργειες του φαρμάκου μετά την χορήγησή του είναι ζάλη και πονοκέφαλος τα οποία συνήθως φεύγουν μετά από 1 βδομάδα το πολύ. Επίσης επειδή το φάρμακο είναι μπλε.... τα ούρα για 2-3 μέρες θα έχουν μπλε απόχρωση !

Καλή δύναμη Νικολλέτα.
 #61423  από Γιάννης
 Σάβ Οκτ 08, 2011 11:51 am
Στάθης έγραψε:Επίσης επειδή το φάρμακο είναι μπλε.... τα ούρα για 2-3 μέρες θα έχουν μπλε απόχρωση !
Εικόνα απο την επόμενη συνάντηση στο mall
Συνημμένα
images.jpg
images.jpg (14.7 KiB) Προβλήθηκε 3931 φορές
 #61424  από Μιμικαμ
 Σάβ Οκτ 08, 2011 12:01 pm
:romance-hearteyes: :romance-hearteyes: Η στρουμφοεπίθεση, στρουμφοκατούρημα στο Μall, :teasing-neener: :teasing-neener:

Γιαννάκη, μην ανησυχείς, τα δικά σου ούρα θα είναι πεντακάθαρα.....μετα από τόοοοοσο
κατούρημα.....οι υπόλοιποι, εεεεεε την βάψαμε..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
 #61429  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 08, 2011 1:01 pm
Γιάννης έγραψε:
Στάθης έγραψε:Επίσης επειδή το φάρμακο είναι μπλε.... τα ούρα για 2-3 μέρες θα έχουν μπλε απόχρωση !
Εικόνα απο την επόμενη συνάντηση στο mall
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ΠΑΙΔΑΚΙΑ...οσοι εχετε προβλημα επιτακτικης ουρησης...να φορατε τζην...Ετσι,αν....σας...φυγουν...δεν θα φαινονται,τουλαχιστον... :teasing-tease: ΕΜΠΡΟΣ,ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ !!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ,ΠΟΥ ΒΑΦΕΙ ΜΠΛΕ ΤΑ ΟΥΡΑ.... :happy-bouncymulticolor:
 #61431  από Γιάννης
 Σάβ Οκτ 08, 2011 1:20 pm
Μια ωραία εναλλακτική για εφφέ, είναι να τρώμε καπάκι παντζάρια, ε;
 #61435  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 08, 2011 1:43 pm
Γιάννης έγραψε:Μια ωραία εναλλακτική για εφφέ, είναι να τρώμε καπάκι παντζάρια, ε;
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ...θα κατουρας...μωβ...!!! Αν ταιριαζει με τα ρουχα σου...ενταξει... :laughing-rolling:
 #61436  από Νικολέττα
 Σάβ Οκτ 08, 2011 1:45 pm
Ευχαριστώ παιδιά.... ευτυχώς που έχω κι εσας να μου το διακομωδείτε.....
Σας φιλω.... και καλή μου επιτυχία.... ελπίζω!!!! :confusion-seeingstars:
 #61437  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 08, 2011 1:49 pm
Νικολέττα έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά.... ευτυχώς που έχω κι εσας να μου το διακομωδείτε.....
Σας φιλω.... και καλή μου επιτυχία.... ελπίζω!!!! :confusion-seeingstars:
:greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! Να μας ενημερωνεις !!!