• Και τα δικά μου αποτελέσματα...

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13681  από soulla
 Δευ Δεκ 21, 2009 12:32 pm
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ MARY ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ :lol: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙς ΕΧΕΙς ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓEIΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙς SUPER KAI NA ΔΕΙς ΟΤΙ ΤΟ 2010 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ :lol: ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩς ΕΧΕΙς ΣΥΠΤΩΜΑΤΑΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ? ΔΕΝ ΠΗΓΕς ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΥΨΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗς
 #13682  από ΡΕΝΑ
 Δευ Δεκ 21, 2009 12:48 pm
Περαστικά mary_d_ath μου....Δεν είναι τίποτα 3μέρες μόνο.....Είναι πολύ σπαστικό το ξέρω, άλλα για να σου λεει η γιάτρος ότι την χρειάζεσαι...άκουσε την!!!!! Αλλωστε ύπαρχει και η πρωτόχρονια...... 8-) :D :D
 #13684  από mary_d_ath
 Δευ Δεκ 21, 2009 12:55 pm
Επειδή βγήκε ενεργή η κ*λ*εστία, γι' αυτό!! Για να προλάβουμε τα χειρότερα, μου 'πε... Εγώ πάλι πιστεύω ότι με είχε "χτυπήσει" το καλοκαίρι, γιατί είχα ένα ελαφρύ μούδιασμα που έφυγε μόνο του, δεν πιστεύω ότι ίσως ετοιμάζεται να "επιτεθεί" όπως μου είπε η "γκεστάμπω"... Τελοσπάντων... Στενοχωρήθηκα λίγο γιατί στις 25 δεν θα πιω κρασί για το καλό και τη γαλοπούλα πως θα τη φάω; Χωρίς αλάτι;
Τελοσπάντων, θα το "ξεφτιλίσω" την πρωτοχρονιά!! :twisted: :twisted:
 #13686  από Κατερίνα
 Δευ Δεκ 21, 2009 1:01 pm
Ναι βρε mary_d_ath θα βγάλεις τα απωθημένα σου την Πρωτοχρονιά!!!Και κρασάκια και παστό αμά
λάχει... :lol: Όπως λέει και η Ρένα τρεις μερούλες είναι,κάνε μια υπομονή!!!!!
 #13687  από LL--MM
 Δευ Δεκ 21, 2009 1:05 pm
Mα γενικά... οι γιατροί δεν πολυδίνουν μαγνητικές άν δεν έχεις ΗΔΗ συμπτώματα... Μπορεί η εστία να είναι σε "βουβό σημείο"... Και μήν πολυανησυχείς για τα μελλομακάρονα: Γλυκά είναι, κρατάνε και μετά την ώση... θα σε περιμένουν :P

Περαστικά σου και καλό κουράγιο! και μια και θα'σαι μέσα, ζήτα τους και να σου κάνουν την ειδική εξέταση στις αρτηρίες, μακάρι να βγεί για καλό :D Ουδεν κακόν αμιγές καλού, δηλαδή :roll:

Να είσαι καλά, τρείς μέρες μόνο είναι αυτές, υπομονή Και από γκεστάπω και SS ;) , γεμάτος ο κόσμος... Ερχεσαι στα λόγια μου... Να είσαι πάντα καλά :!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Δεκ 21, 2009 1:23 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #13691  από christina
 Δευ Δεκ 21, 2009 1:19 pm
αχ βρε mary!!!!!!!!!!

Περαστικά σου κοπελιά, κάθε εμπόδιο για καλό!! Αφού πρέπει να την κάνεις τη ρημαδοκορτιζόνη, θα την κάνεις..για το καλό σου!!

σου αφιερώνω το τραγουδάκι: Don't worry, be happy!!!!!!!!!!!! :D :D
 #13693  από mary_d_ath
 Δευ Δεκ 21, 2009 1:30 pm
Σιγά μην κάτσω μέσα, θα πηγαίνω κάθε πρωϊ και θα φεύγω μόλις τελειώνει ο ορός, δεν θα το άντεχα αλλιώς!!
Να πάρω άραγε μάσκα για να μην αρπάξω καμία γρίπη με τα τόσα μικρόβια; Θα τη βάλω στην τσέπη μου και θα κρίνω αναλόγως...
Ξενέρωσα λίγο τώρα, αλλά είναι φυσιολογικό, δεν πάει κανείς με χαρά στα νοσοκομεία...
Έχω και τη μητέρα μου να με "πρήζει" τώρα, ναι εγώ "φταίω" για όλα...Εγώ, που βγαίνω, διασκεδάζω, πίνω, καπνίζω αντί να κάθομαι στο κρεβατάκι μου και να κοιτάζω "μονότονα" τα χρόνια να περνάνε...
Τελοσπάντων, ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το φόρουμ και βρίσκουμε κάποιον να μας καταλαβαίνει...
Ευχαριστώ για τις ευχές σας και για την αφιέρωση σου christina, εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους μας!!
(Πάω να "τσακωθώ" τώρα λίγο για να εκτονωθώ!! :lol: :lol: )
 #13695  από makisb
 Δευ Δεκ 21, 2009 1:39 pm
Κλασικοί γονείς! Και οι δικοί μου είμαι σίγουρος ότι αν έχω ξανά κάποιο επεισόδιο θα αρχίσουν να μου λένε ότι πιέζομαι λόγω δουλειάς και να αλλάξω δουλειά και να πάω στο Δημόσιο να ξύνομαι.

Εννοείται ότι δεν θα μείνουμε μέσα να κοιτάμε τα ταβάνια! Θα ζήσουμε όπως θέλουμε!

Περαστικά! Όλα καλά θα πάνε! Και θα ξεδώσεις μια χαρά!

Υ.Γ. Πάντως όταν έπαιρνα κορτιζόνη μια χαρά μου φαίνονταν τα ανάλατα φαγητά που έτρωγα :)
 #13698  από αλεξανδρος1
 Δευ Δεκ 21, 2009 2:05 pm
Mary περαστικά σου και μην ανησυχείς θα καταναλώσεις αργότερα τα ξύδια. Όσο για τους γονείς πάντα εμείς θα φταίμε που δεν προσέχουμε άσχετα εάν ζούμε την ζωή μας όπως μας αρέσει και μας ικανοποιεί. Ας τους να λένε που λέει και ο Βασιλάκης εσύ να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.
 #13699  από Maria77
 Δευ Δεκ 21, 2009 5:12 pm
Mary-d-ath, περαστικά και μην στεναχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε...3 μέρες είναι, θα περάσουν πολύ εύκολα και θα βγεις Πρωτοχρονιά. Εξάλλου το σημαντικό είναι να είσαι καλά!
Καλά κάνεις και βγαίνεις και διασκεδάζεις...τώρα όσο αφορά τους γονείς όλοι τα ίδια λένε!
Πολλά φιλιά! :D