• ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣΣΣΣ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12836  από Κατερίνα
 Τρί Δεκ 08, 2009 8:53 am
Λοιπόν Ρενάκι μου,θα σου πω τι κάνω εγώ την ώρα της μαγνητικής...
Πάω με το σκεπτικό οτι μπαίνω να κάνω σολάριουμ και σε όλη την διαδικασία σκέφτομαι
πως θα βγω απο αυτό το μαγικό μηχάνημα,που εκτός απο μαυρισμένη θα με μεταμορφώσει
και σε μια διάσημη!Να ας πούμε στην τελευταία μαγνητική βγήκα Μόνικα Μπελούτσι σε σοκολατί
απόχρωση! :D
Επίσης μπορείς να το ξενυχτίσεις την προηγούμενη μέρα και να σε πάρει ο ύπνος!!!Και αυτό
το έχω κάνει,πιάνει!!!
Εμείς εδώ θα περιμένουμε τα καλά σου αποτελέσματα!!!
φιλάκια πολλά!!
 #12839  από ΡΕΝΑ
 Τρί Δεκ 08, 2009 10:36 am
chryssa έγραψε:Χωρις παρεξηγηση......γιατι τοση αγωνια και φοβος ;
αν υπαρχει κλειστοφοβια.....το καταλαβαινω...ΝΑΙ...δε μπαινεις στον κυλινδρο :o
Δεν ειναι επιπονη η εξεταση.....απλα ενοχλητικη :x :x
:) χαμογελα ....μπες στη μηχανη κι ευχομαι Καλα Αποτελεσματα :!: :!: :!:
σας ευχαρίστω πολυ για τις απαντήσεις σας!!! chryssa μου έχω κλειστοφοβία με πιάνει πανικός...
ζήτησα να κάνω σε ανοιχτό τομογράφο άλλα ο γιάτρος μου είπε ότι δεν βγαίνουν κάλα αποτελέσματα.... :(

Που δίνουν ακουστικά με μούσικη???? Στην βιοιάτρικη που κάνω συνήθως δεν μου έχουν πει ότι έχουν.... :(
 #12841  από aoratos
 Τρί Δεκ 08, 2009 10:42 am
Καλά αποτελέσματα Ρένα και μην φοβάσαι τα υπόλοιπα.

Αν και μη πάσχων έχω μπει και εγώ μέσα στον φούρνο μια φορά πρόπερσι που πόναγα πολύ και είχα μισοπαραλύσει αλλά δεν είχε δείξει κάτι η μαγνητική.
 #12843  από ΡΕΝΑ
 Τρί Δεκ 08, 2009 10:59 am
βρε αόρατος το κουλό ξέρεις πιο είναι??? Οτι αυτή την στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι η διαδικασία της εξέτασης-μέχρι να γίνει και όχι το τι θα δείξει η μαγνητική.... :o :o :o Τόσο μεγάλος είναι ο φόβος μου.....(έχω πρόβλημα μεγάλο τελικά)....
 #12894  από litsa
 Τρί Δεκ 08, 2009 11:08 pm
παρε ηρεμιστικούλι και πες τους ότι φοβάσαι να σε νταντέψουν λίγο ...
και θα συνηθίσεις :!!
φιλιά!!!!!!!!!!!!!
 #12897  από LL--MM
 Τετ Δεκ 09, 2009 12:47 am
Μη σε νοιάζει!!! φαντάσου ότι περιδιαβάζεις μέσα σε ένα ρολόι... :P Κι εμένα μου δώσαν ηρεμιστικο την πρώτη φορά, και τη δεύτερη, επειδή όμως μου χάλαγε το ωράριο όλης της μέρας και ξέχναγα να κάνω και την ένεσή μου, δεν ξαναπήρα και δε μου έλλειψε κιόλας, ομολογώ... Όλα θεμα συνήθειας είναι, θα δείς... :roll:
 #12915  από butterfly-
 Τετ Δεκ 09, 2009 9:23 am
Ρένα σε καταλαβαίνω απόλυτα.!
Κι εγώ έχω κλειστοφοβία και όταν πρέπει να κάνω μαγνητική το σκεφτομαι μέρες πριν....
Συνήθως παίρνω ένα ηρεμιστικό και μπαίνω.. Στη μαγνητική που έκανα πρόσφατα,
με έπιασε μια ψιλο-υστερία, βγήκα για 5 λεπτά έξω, και μετά συνέχισα. ..
Το ξέρω οτι είναι δύσκολο, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το υποστούμε.
Αλλωστε ολοι εμείς έχουμε μάθει να πολεμάμε, έτσι δεν είναι??
Προσπάθησε να κλείσεις τα μάτια και να σκεφτείς κάτι όμορφο...
Εύχομαι καλά αποτελέσματα. :)
 #12949  από Στέφη
 Τετ Δεκ 09, 2009 3:25 pm
Εγώ δε θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που μπήκα σ' αυτόν τον "φούρνο"! Κόλαση! Τάφος!
Έτσι μου φάνηκε. Και σαν να μη μου έφτανε αυτό, είχα και το άγχος του σκιαγραφικού, μην τυχόν πάθω αλλεργικό σοκ! Μόνο το άγχος των αποτελεσμάτων δεν είχα!
Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι. Τι πέρασα εκεί μέσα! Τι εσωτερική πάλη με τον εαυτό μου, με τις φοβίες μου, με τα άγχη μου. Κάθε λεπτό εκεί μέσα, εγώ μετρούσα τα όριά μου, τις αντοχές μου.
Και, πιστέψτε με παιδιά, τα όριά μας και οι αντοχές μας είναι πολύ περισσότερα από όσο νομίζουμε!
Για να μην πολυλογώ, τώρα "το έχω δεί αλλιώς". Να σκεφτείτε ότι το ρεκόρ μου μέσα στον τομογράφο είναι δυόμισι ώρες! Τί κάνω: την προηγούμενη ημέρα ξαπλώνω στο κρεβάτι του σπιτιού μου (όπως ακριβώς στον τομογράφο) και κάνω αναπνοές, προσπαθώντας να ηρεμώ και να αποβάλλω όλες τις αρνητικές σκέψεις. Την ώρα της εξέτασης, μετατρέπω τον ήχο της μηχανής σε τραγούδι και όταν σταματά η μηχανή, λέω, τελείωσε αυτό το τραγούδι, θα αρχίσει άλλο΄και ξεκινά πάλι η μηχανή΄και αρχίζει ένα καινούργιο τραγούδι!!!
Φοβόμουν πάρα πολλά πράγματα, πριν από τη ΣΚΠ. Τώρα δε φοβάμαι τίποτα! Η ΣΚΠ με έκανε να αντιμετωπίζω τις φοβίες μου κατάματα, να τις βάζω κάτω και να τις πατάω, να τις λιώνω!
Τί λέτε, ρε παιδιά, εμείς δε φοβηθήκαμε τη σκλήρυνση... θα φοβηθούμε ένα παλιομηχάνημα; ... ή... οτιδήποτε άλλο;
 #12951  από Giota
 Τετ Δεκ 09, 2009 3:38 pm
αχ εφιαλτης. τις 2 πρωτες φορες ηταν πολυ πολυ χαλια. με εβγαλαν 2 φορες εξω που στο τελος μου λεει αυτος ο βλακας."περιμενουν κ αλλοι αν θες κατσε ησυχα η αλλιωσ σηκω φυγε. την τελευταια φορα που εκανα ημουν τοσο μα τοσο χαλια απο την υποτροπη που αυτο το εβλεπα παιχνιδι. δεν καταλαβα τιποτα. με εβαζε με εβγαζε εγω φυτο.