• IOS H1 N1

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12724  από michaelz21789
 Κυρ Δεκ 06, 2009 4:00 am
Η προβλεψη μου ειναι οτι τωρα κανεις δεν θελει να το κανει και σε 1-2 μηνες το πολυ θα δουν τι μπορει να γινει απο τη γριπη, και οι γιατροι θα αρχισουν ολοι να μας στελνουν να εμβολιαστουμε γιατι απλα δεν γινεται να μεινουμε κλεισμενοι μεσα. Ααα και κατι αλλο! Ο περιβοητος αυτος ιος θα ενσωματωθει απο του χρονου και στο εμβολιο της κοινης γριπης που ειναι αθωο και κανουν ολοι, αλλα του χρονου δεν θα ειναι επικινδυνο και θα το κανουν ολοι χωρις καμια αντιρρηση. Αχ ρε ξυλο που θελουμεεε.. Ελπιζω να θυμαστε σε λιγο καιρο αυτο το post μου. :roll:
 #12744  από Maria77
 Κυρ Δεκ 06, 2009 8:29 pm
Εγώ τώρα προβληματίζομαι για το τί πρέπει να κάνω...το παιδάκι μίας συναδέλφου μου έχει κολλήσει τον ιό Η1Ν1, δεν ξέρω εάν τον έχει και η συνάδελφός μου. Έλειπε μία εβδομάδα απο τη δουλειά και επιστρέφει αύριο. Σκεφτόμουνα να φοράω μάσκα στη δουλειά (πολύ υπερβολικό?? :shock: ) τί θα κάνω? δεν θα την κοντεύω αλλά και πάλι... Άστε που θα πρέπει να δίνω εξηγήσεις για την μάσκα στη δουλειά :roll: Τί να κάνω??
 #12765  από Παναγιώτα
 Δευ Δεκ 07, 2009 11:52 am
haris έγραψε:καλημέρα

τελικα λίτσα πώς πάει με το εμβόλιο?παρενέργειες? κι εγω λεω να το κανω γιατί εχω λαλησει με όσους βηχουνε και φταρνίζονται χωρίς να βάλουν ουτε καν το χεράκι τους!!!!!! ασε που πρέπει να λεω συνέχεια βλακίες γιατί πρέπει να προσέχω....

litsa έγραψε:να κάνω και εγώ την ανακοίνωση μου?

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!!
NAI NAI!! έθεσα τον εαυτό μου υπέρ της ανθρωπότητας!! ;) :) :) :)

με έχουν πεθάνει :mrgreen: καντο - μην το κάνεις - τα παιρνουνε - δεν τα παιρνουνε...τα οικονομάνε ναι ή όχι??
συνομωσίες κόντρα συνομωσίες κτλ ...

λοιπόν αποφάσισα να βάλω τον αδρανή ιό στο σώμα μου να τελειώνει, και θα είναι πολύ καλύτερα απο το να μπει ο ζωντανός ιός... με αυτή τη λογική πήγα και τώρα ευχηθείτε μου

ΚΑΛΗ ΤΎΧΗ!! αύριο πετάω- θα βάλω και μια μάσκα - και δεν θα με πλησιάζει ΚΑΝΕΙΣ!! ΧΙ ΧΙ! :) :) :lol: :lol: :lol:

Και εγώ έκανα το εμβόλιο και δεν είχα κάποιες παρενέργιες απλά ήταν λίγο σκληρό το σημείο που το βάλανε για μια μέρα κ πονούσε πολύ λίγο το χέρι μου αλλά δεν είχα κάποια άλλη παρενέργια....μπράβο Λίτσα και καλή τύχη!!Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά θα το δείς!!!
 #12892  από litsa
 Τρί Δεκ 08, 2009 11:02 pm
ΓΕια!!
όπως βλέπετε ΖΩ!! ΕΠΙΒΙΩΣΑ απο το εμβόλιο της γρίπης!!

παρενέργειες??? του ρεμπιφ είναι 1000 φορες χειρότερες!!!
3 ντεπόν πίνω κάθε φορά...

με το εμβολιο τιποτα! απλά λίγο κουράστηκα -ως συνήθως - και πήγα για ύπνο.. και λίγο σαν να με πονούσε εκεί που το έκανα..

ρώτησα γιατρούς που θεωρώ γιατρούς και με συμβούλεψαν να το κάνω.. -ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει ανάλογα με την κατάσταση του- για μένα έκρινα να το κάνω!
και ο θεός βοηθός!!
όσο περνάνε οι μέρες θεωρώ ότι φεύγει και η περιπτωση μιας υποτροπής///

ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ για τους γιατρούς :ugeek: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: γιατί δεν θα ξέρουν που να κρυφτούνε!!!!!!!
ΑΠΛΑ θλιβομαι :( και λυπάμαι :cry: για την κατάντια της Ελλάδας!

:?: ερώτηση: εδώ σε καλή κατάσταση και δεν ξέρουνε να μου πούνε αν έχω υποτροπή ή σύμπτωμα ...
αν πάθω κάτι τις επόμενες μέρες: θα μου πουν ότι ειναι απο το εμβόλιο ..για να αντέξουν την άγνοια της επιστήμης που την παίρνουν προσωπικά!!

ξέρω όμως ένα σωρό που ξαφνικά τρέχουν να το κάνουν !! και όποιος προλάβει....