• ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ?

• Θέματα που αφορούν την σκλήρυνση κατά πλάκας και τον κόβιντ κορωνοϊό covid εμβόλιο και πολλαπλή σκλήρυνση.
Θέματα που αφορούν την σκλήρυνση κατά πλάκας και τον κόβιντ κορωνοϊό covid εμβόλιο και πολλαπλή σκλήρυνση.
 #12241  από Nick
 Παρ Νοέμ 27, 2009 10:30 am
Αυτό που είπε η Stevi είναι αυτό που λέει τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Κανένας γιατρός δεν θα σου πει - με την ιδιότητά του ως επιστήμονας - κάνε το εμβόλιο, αν τον ρωτήσεις όμως σαν επαγγελματία θα σου πει κάντο. Αν έπρεπε να κάνουμε το εμβόλιο τα πράγματα θα ήταν ξεκάθαρα και δεν θα έλεγε ο ένας το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του. Όπως με τόσα άλλα εμβόλια. Ακόμη και με της ηπατίτιδας. Ενώ έχει κατηγορηθεί για ΣΚΠ, οι γιατροί είναι κατηγορηματικοί και σου λένε πρέπει να το κάνεις. Εγώ για τον γιό μου που είναι 2 χρονών ρώτησα τον παιδίατρο αν θα πρέπει να κάνει το εμβόλιο της απλής γρίπης και με αποπήρε, λέγοντάς μου ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλω το παιδί σε τέτοια διαδικασία από τη στιγμή που είναι υγιές και δεν έχει κάποια ευαισθησία όσον αφορά την υγεία του. Σήμερα ακούω στις ειδήσεις ότι τα 2χρονα πρέπει να εμβολιαστούν για Η1Ν1. Ό,τι νάναι δηλαδή.
Επίσης, θυμάμαι πολύ καλά όταν ήμουν μικρή επειδή είχα χρόνιο βρογχικό άσθμα, ο παιδίατρός μου κάθε χρόνο όταν πήγαινα δημοτικό και παρουσίαζα σοβαρές κρίσεις, μου έκανε το εμβόλιο της γρίπης. Μου το έκανε όμως τον Σεπτέμβρη, πριν αρχίσει η περίοδος έξαρσης της γρίπης. Μία φορά που η μητέρα μου είχε καθυστερίσει και με πήγε τον Οκτώβρη, της είπε καλύτερα να μην το κάνω, γιατί αυτά τα πράγματα ή γίνονται από πριν, ή καθόλου. Και ότι πρέπει να είσαι 100% υγιής για να κάνεις το εμβόλιο, γιατί αν μία στο εκατομμύριο έχεις ήδη προσβληθεί από γρίπη αλλά δεν παρουσίασες ακόμη συμπτώματα και κάνεις και το εμβόλιο της γρίπης, τότε τα πράγματα είναι επικίνδυνα.
Αφού λοιπόν λένε στις ειδήσεις ότι η πανδημία κορυφώνεται τον Δεκέμβρη, δηλαδή σε λίγες μέρες, πώς μας στέλνουν τώρα να κάνουμε το εμβόλιο? Δεν θα έπρεπε να το έχουμε κάνει ήδη και να είμαστε ήδη μπολιασμένοι?
Νομίζω πως εδώ παίζονται συμφέροντα σε βάρος της υγείας μας. Και η γνώμη μου είναι όχι στο εμβόλιο, όχι επειδή δεν πιστεύω στα εμβόλια, αλλά επειδή δεν πίστηκα από τον τρόπο που μας το πλασάρουνε.
Ήθελα επίσης να πω στον Thor ότι εγώ δεν ξέρω για το σύνδρομο Gilliain - Barre να προκαλεί προσωρινή παράλυση, αλλά μόνιμη.
Μια γνωστή μου δε που πέρασαν οικογενειακώς την Η1Ν1 λέει, ότι είναι σαν την απλή γρίπη, μόνο που τα συμτώματα είναι πολύ πιο έντονα και έχεις έναν φοβερό πόνο στο στήθος που είναι και το χειρότερο σύμπτωμα. Ο γιατρός δεν τους έδωσε αντιβιοτικά, tamiflu κλπ, αλλά τους είπε να πέρνουν μόνο depon για τον πυρετό.
Προσοχή λοιπόν για γνωστούς που έχουν κρύωμα με πυρετό και πόνο στο στήθος. Μακριά.
 #12286  από Thor
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 10:20 pm
Λιτσακι σχετικα με την ομαδα του Καρουση
http://www.hadassah-med.com/English/Eng ... itrios.htm
Μακαρι να βγαλει κατι το σκληρυντικο του κεντρο αλλα
να εχεις υποψιν του οτι το νοσοκομειακο αυτο κεντρο ειναι μια κερδοσκοπικη επιχειρηση
και οτι τον Καρουση τον εχουν βραβευση εταιρειες με ιντερφερονες που φοβουνται μην βγαλει κατι καλυτερο απο τις θεραπειες που εμπορευονται
Οι ιδιες εταιρειες βγαζουν και τα εμβολια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thor την Κυρ Νοέμ 29, 2009 2:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #12287  από LL--MM
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 10:48 pm
Ε, λοιπόν, ψάχνοντας για τη σκπ στις έγκυες, στο Βέλγιο, κοιτάξτε τι βρήκα:

http://www.lepost.fr/article/2009/11/13 ... -h1n1.html

Ένας γάλλος γιατρός αμέσου δράσεως, θεωρώντας καλόπιστα ότι έκανε το καθήκον του εμβολιάζοντας τον εαυτό του, παρουσίασε μουδιάσματα στη δεξιά πλευρά (σαν εμένα άλλοτε :shock: ) φοβήθηκε μην έπαθε Γκιλέν-Μπαρέ και πήγε και του βρήκαν σκπ :cry: . Παρ' όλο που καταλαβαίνει ότι η κατάσταση υπήρχε πολύυυυ πρίν τον εμβολιασμό, δεν είχε καμία όρεξη να πάθει την ώση αυτήν, και να κάθεται καρφωμένος στο κρεβάτι, ενώ ήθελε (βλακωδώς, πλέον, κατά τον ίδιο, να κάνει εμβόλια στον κόσμο...

Σήμερα θεωρεί ότι ο γενικευμένος εμβολιασμός είναι μια γαλλική μ..., ενώ σωστότερο θα ήταν ο γιατρός του καθενός μας να σταθμίζει τα εκάστοτε υπέρ και κατά και να παίρνει την απόφαση με τον ασθενή... Και φυσικά, δακτυλοδείχνει τις φαρμακαυτικές εταιρίες...

Ομολογουμένως, ΔΕΝ είναι επιστημονικό άρθρο, (και ακόμα και αυτά, εγώ τα κοιτάζω με περισσό δισταγμό...) Το παραθέτω όχι βέβαια ως αποδειξη, αλλά ώς μια μαρτυρία, και ώθηση για περισσότερο ψάξιμο...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #12294  από tom80
 Κυρ Νοέμ 29, 2009 1:09 am
Αν κάποιος επιχειρήσει να παει να κάνει το εμβόλιο θα του δώσουν ένα φυλλάδιο που έβγαλε η εταιρία παραγωγής του εμβολίου και που λεει σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται.

Όσοι έχουν την ακατονόμαστη ΣΚΠ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝOYN ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
 #12372  από mary_d_ath
 Δευ Νοέμ 30, 2009 10:38 pm
Εγώ θα ψάξω να βρω σε φαρμακεία του πνευμονιόκοκου, το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων δεν θα το κάνω...
Φοβάμαι βέβαια μην κολλήσω τη γρίπη, αλλά αν με βρει-καλώς με βρήκε!!!
Την παράλλη εβδομάδα που θα δω τη "συμπαθέστατη" γιατρό μου, θα τη ρωτήσω κιόλας...
Προς το παρόν, η "προφύλαξη" είναι η μόνη σίγουρη οδός σε οποιαδήποτε περίπτωση...
Φύλαγε τα ρούχα σου, να 'χεις τα μισά...
Σήμερα είχαν βγάλει και ανακοίνωση στο τρένο: "για την ασφάλειά σας από τη νέα γρίπη, φροντίστε να είναι ανοιχτά τα παράθυρα"...
Εντάξει τώρα που δεν κάνει και πολύ κρύο...
Μετά να μας δω... :lol: :lol:
 #12389  από Nick
 Τρί Δεκ 01, 2009 11:07 am
Παναγιώτα τί εννοείς το έκανες? Έχεις ΣΚΠ και ο γιατρός σου σου είπε να το κάνεις? Τί σου είπε δηλαδή? Πρέπει να το κάνουν οι ασθενείς με ΣΚΠ ή εσύ ειδικά για κάποιο λόγο και όχι όλοι?
 #12395  από butterfly-
 Τρί Δεκ 01, 2009 12:16 pm
Καλημέρα και καλό μηνα σε όλους.
Εγώ πιστεύω πως έχει δωθεί μεγάλη σημασία
σε όλο αυτό το θέμα μόνο και μόνο για να οικονομήσουν οι φαρμακευτηκές εταιρείες. Χθές άκουσα οτι αν κάτι χαρακτηριστεί ως πανδημία, οι φαρμακευτκές εταιρείες έχουν το δικαίωμα να βγάλουν στην αγορά φάρμακα που δεν έχουν περάσει από όλες τις φάσεις. (είναι δηλαδή σε πειραματικό στάδιο) Και αλήθεια, πού την είδαν την Πανδημία;;; 18 θάνατοι σε μια χώρα και μάλιστα ανθρώπων που είχαν βεβαρυμένο ιστορικό χαρακτηρίζεται πανδημία;; Θα μας τρελλάνουν;;
Ακούστε και αυτό για να δείτε οτι μας δουλεύουν κανονικά. Η παιδίατρός μας προσπάθησε να μας πείσει πριν από 2 μήνες περιίπου να κάνουμε το εμβόλιο στα παιδιά. "Εσύ θα κάνεις στα παιδιά σου;" την ρώτησα. -Δεν έχω αποφασίσει ακόμα... το σκέφτομαι - δεν ξέρω". -"Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω στα παιδιά μου. ... (και δεν τους έκανα ούτε καν της απλής γρίπης)
Η κόρη μου είχε πυρετό από το Σάββατο το απόγευμα. Τηλεφώνησα λοιπόν στη γιατρό για να την δεί. Με εκνεύρισε, γιατί ντε και καλά θεώρησε δεδομένο οτι η μικρή είχε τη συγκεκριμένη γρίπη.
Εστω οτι την έχει... τί κάνουμε;;; τη ρώτησα. - τίποτα απολύτως!! :!: :!: Εσύ θα πρέπει να πάρεις προληπτικά λόγω ΣΚΠ tamiflu. Όταν την ρώτησα για το άλλο παιδί και τον άντρα μου, μου είπε πως η μικρή δεν είχε ανάγκη προληπτικής αγωγής και ... οι άντρες δεν έχουν έχουν ανάγκη!!! Με κούφανε. :!: Οσο για το σχολείο... σε κάποια άλλη μητέρα που είχε το παιδί της επιβαιβεωμένο κρούσμα, οταν τη ρώτησε αν έπρεπε να ενημερώσει το σχολείο, της είπε απλά να κρατήσει το παιδί στο σπίτι 3-4 μέρες απύρετο και να το ξαναστείλει. Δεν είναι α νάγκη να ΄τους το πείς γιατί θα προκαλέσεις υστερία μια και πολλοί γονείς πανικοβάλλονται.!!! (τα σχόλια δικά σας.)
Σήμερα το πρωί έκανα το τέστ στη μικρή και δεν έχει τίποτα. Μια απλή ίωση που πέρασε . Αφού οι ίδιοι οι γιατροί ξέρουν οτι δεν είναι κάτι το τόσο φοβερό γιατί προσπαθούν αλήθεια να μας πείσουν να κάνουμε το εμβόλιο;; Εγώ πάντως ούτε πανικοβλήθηκα ούτε ασχολούμαι με το θέμα.
Επίσης διάβασα σε κάποια εφημερίδα οτι άλλο εμβόλιο κάνουν οι κυβερνητικοί, οι γιατροί και οι στρατιωτικοί και άλλο οι πολίτες. Αφού είναι τόσο σοβαρή αυτή οι "Πανδημία" γιατί ξεχωρίζουν τους πολίτες σε δύο καταηγορίες;;;;
Αυτά. Σας ζάλησα. Το θέμα σηκώνει μεγάλη συζήτηση.... Αλλά βρε παιδιά ΜΗΝ ΠΑΙΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ! ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ... ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
 #12396  από βικυ
 Τρί Δεκ 01, 2009 12:19 pm
Αυτα σχετικα με τις φαρμακευτικες τα εχω ακουσει και εγω
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7