• Περί συζητήσεων

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11232  από ΡΕΝΑ
 Παρ Νοέμ 06, 2009 2:49 pm
Δημήτρη δεν θα μας μάθεις εσύ για το πως είναι η ζωη...ουτέ περιμέναμε έσενα να μας το πείς...Γνωρίζουμε πολυ ΚΑΛΑ!!!!

άν εσυ κέρδιζες το τζόκερ θα έλεγες ποτέ "γιατι θεέ μου με έκανες πλούσιο"???? δεν νομίζω....
Αν θες να μάθεις έγω στην αρχή που έμαθα για την σκήρυνση το είπα"γιατι θεε μου" αλλα με τα χρόνια και βλέποντας πως είναι Η ΖΩΗ είπα και "ευχαριστώ θεέ μου θα μπορούσε να είναι και χειρότερα"....

Είπες "ελπίζω να μην θυμώσει κάποιος" εγώ έχω θυμώσει παρα πολύ με τις εκφράσεις σου!!!! ένας άνθρωπος που έχει κάποιο πρόβλημα και είναι στεναχωρημένος δεν τον κάνει "κακομοίρη" οκ????

άντε γεια σου
 #11235  από βικυ
 Παρ Νοέμ 06, 2009 3:03 pm
dimitri χαλαρωσε πολυ σφιγμενο σε βρισκω :lol:
κατι θα γινει και για μας
παω σουπερ μαρκετ
θελει κανεις κατι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βικυ την Παρ Νοέμ 06, 2009 3:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #11236  από mary_d_ath
 Παρ Νοέμ 06, 2009 3:07 pm
[youtube]gtTgaNZwpYo[/youtube]

Χαλαρά...
Δημήτρη, εύχομαι να μην είσαι εσύ ο πραγματικά "κακομοίρης" που ψάχνει στο διαδίκτυο για την πολυπόθητη ίαση και χρησιμοποιώντας ασυνείδητα και συνειδητά την άρνηση και το θυμό, προσπαθεί να πει στον εαυτό του "δεν είμαι εγώ σαν αυτούς, τους κακομοίρηδες".
Στα 'παν και τ'άλλα παιδιά, προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου.
Κι αν όπως λες, έτσι ήσουν πάντα και δε σ' έκανε η διάγνωση έτσι, τότε φαντάζομαι ότι θα 'χες πολλή μοναξιά στη ζωή σου, γιατί οι άνθρωποι (και πολύ καλά κάνουν) σου γυρίζουν την πλάτη αν τους βρίσεις.
Φρόντισε τον εαυτό σου και το χαρακτήρα σου για σένα, για τη δική σου ζωή, για τη δική σου ευτυχία. Και τις αρνητικές κριτικές μπορείς να τις λες πιο κόσμια, λίγο "τακτ" δε βλάπτει, πάνω απ' όλα να 'μαστε ευγενικοί, όλοι άνθρωποι είμαστε και ο καθένας από εμάς ξεχωριστός με τον δικό του τρόπο.
Καλωσήρθες, αν θες συστήσου μας κανονικά...
Αν δεν θες, καλή τύχη και καλά μυαλά!!
 #11239  από elena
 Παρ Νοέμ 06, 2009 3:17 pm
Tο ίδιο σκέφτηκα και εγώ Mary_d_ath...για την μοναξιά αυτού του ανθρώπου!!!
επίσης πρέπει να σας πω ότι φοβάμαι πολύ!!!!είναι από τις λίγες φορές που λέω την λέξη "φοβάμαι"και φοβάμαι για την ζωή του Δημήτρη....νομίζω είναι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας :? μιλάω σοβαρά!!!έχει μεγάλη απαξίωση για όλα... :shock:
 #11240  από mary_d_ath
 Παρ Νοέμ 06, 2009 3:36 pm
Είναι μία υπόθεση κι αυτό, ποιος ξέρει, μόνο ο Δημήτρης. Αλλά δε μας μιλά για να σχηματίσουμε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
Πάντως η "απαξίωση" είναι φυσιολογικό στάδιο στις αρχές της διάγνωσης, όταν σου 'ρχεται η "κοτρόνα" στο κεφάλι!! Αν είναι στις αρχές και δεν έχει δώσει χρόνο στον εαυτό του να "επεξεργαστεί" τα νέα δεδομένα...
Θεωρίες πολλές...
Πάντως κι εγώ όταν είχα πρωτομπει στο σάιτ κάπως έτσι σκεφτόμουν, του τύπου "τι κάνω εδώ, εγώ δεν ανήκω εδώ αφού είμαι μια χαρά... Σιγά... Και τι είναι η σκλήρυνση και γιατί το συζητάνε τόσο πολύ εδώ μέσα;" και χίλια δυο. Πολλοί από εμάς στην αρχή "σφυρίζαμε αδιάφορα", όπως είχε πει και η Μιμίκα κάποτε... (αλήθεια η Μιμίκα τι κάνει; καιρό έχω να τη διαβάσω...).
Τελοσπάντων, πάω να ετοιμαστώ για δουλειά!!
Δημήτρη, εύχομαι να 'σαι καλά και να μας διαβάζεις ακόμα κι αν από μέσα σου μας "βρίζεις"!!
 #11241  από elena
 Παρ Νοέμ 06, 2009 3:40 pm
Να ειδοποιήσουμε το 166 ,το 199,το 134,το 11888...κακόμοιρε Δημήτρη!!! :shock: τι σου έμελε να πάθεις ...
 #11242  από soulla
 Παρ Νοέμ 06, 2009 3:45 pm
νομιζω να αφησουμε τον Δημητρη να μας ξανα γραψει τι νιωθει :lol: δεν ημαστε εδω για να κρινουμε ουτε να κατηγορησουμε κανενα και ουτε θα μας αλλαξει εμας μυαλα ;) εμεις ομως ισως μπορουμε να του αλλαξουμε τα δικα του οσο για την αυτοκτονια μπορει και να το σκευτεται και αυτο ειναι δικαιομα του :arrow: και εγω το σκευτομουνα για ενα ολοκληρο χρονο και τωρα ειμαι εδω αρκετα πιο θετικη ευχομαι και ο Δημητρης να το δει ετσι για να μην αφησει πισω ερηπια παντου υπαρχουν ΑΓΓΕΛΟΙ για να βοηθουν τους αδυναμους θα χαρω να ειμαστε εμεις εστω και απο το διαδυκτιο ο φυλακας ο ΑΓΓΕΛΟς για τον φιλο μας τον μιτσο ΑΓΑΠΩ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥς ΕΣΑς
 #11244  από litsa
 Παρ Νοέμ 06, 2009 4:04 pm
:oΓια χαλαρώστε βρε παιδιά!!
δεν είμαστε Θεοί....να σώζουμε τον κόσμο... Αν, μας ζητήσει τη βοήθεια κάποιος ευχαρίστως να του την δώσουμε...εάν και εφόσον μπορέσουμε..

αφήστε τα μελιστάλαχτα!! έχετε σκεφτεί ότι μπορεί και να μας κάνει χάζι??!! :roll: :lol: :lol: :cry: :o :o να σπάει πλάκα? :o

Σούλα μου... η κατάθλιψη είναι μέσα στα πέντε στάδια που περνάει ο άνθρωπος για να φτάσει στην αποδοχή της κατάστασης του...

θα ανοίξω άλλο θέμα για αυτό...
 #11245  από evaggelia12
 Παρ Νοέμ 06, 2009 4:07 pm
ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ,
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.......ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ?
 #11247  από soulla
 Παρ Νοέμ 06, 2009 4:18 pm
εγω σας αφηνω για σημερα θα κλαψω για αρκετες ωρες και μετα θα φορεσω ενα χαμογελο :lol: ψευτικο και θα παρακοληθησω x factor γιατι οι κορες μου με αγαπουν οπως και να ειμαι αποψε θα φυγει ο Νικηφορος η η Ελενα καληνυχτα :cry: