• ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9457  από Στάθης
 Πέμ Οκτ 01, 2009 8:06 pm
Μάλλον αλκοολτεστ πρέπει να του κάνουν του αλήτη..... άκου 12 φορές. Έσπασες το ρεκορ Γιώργο, το χειρότερο που έχω ακούσει είναι 7 φορές σε ένα συμπάχοντα φίλο από .... μαθητευόμενη στο Αττικό νοσοκομείο !

Μην ανησυχείς πάντως αφού είσαι ΟΚ !!! Απλά κρατάμε το ρεκόρ !!! :D

Φιλιά σε όλους !!!!
 #9458  από Konstantina
 Πέμ Οκτ 01, 2009 8:15 pm
Έμενα μου έκανε μαθητευόμενος,δεν θυμαμαι αν με την πρώτη ή τη δεύτερη αλλά είχα τρομερούς πονοκεφάλους μετά για 1 μήνα!
 #9461  από litsa
 Πέμ Οκτ 01, 2009 9:17 pm
gia ayto to logo mas lene na eimaste akinitoi....
 #9469  από ioanna_melina
 Πέμ Οκτ 01, 2009 9:45 pm
ο Στάθης έχει δίκιο! 12 φορές είναι υπερβολικό!εγώ θα ζητούσα άλλον γιατρό!ντροπολή ντροπολή,αλλά σε θέματα υγείας όχι ;) Εμένα πάντως μου πήραν με τη 2η δοκιμή 6 φιάλες.
 #9479  από giorgos-sf
 Παρ Οκτ 02, 2009 6:46 am
sorry gia tous latinikous xaraktires ala afto to laptop den exei elinika......... eimai paneftixis dioto kratao to rekor san o pio politrripimenos tis pareas :D :D exo aniksi mia sampania kai tragoudao WE ARE THE CHAMPIONS MY FRIEND :lol: :lol: .....ena oraio proino loipon piga se ena nosokomeio tis kritis ekana tin eisagogi mou kai opos provlepete mou evalan mia petalouda sto xeri me mono ,epanalambano mono me 4 prospathies efoson loipon mou eftiaksan tin imera irthe mia simbathestati nevrologos na mou kanei tin parakentisi ,kai tote arxise to party.....lathos no 1 me me eixe kathismeno sto krebati orthio eno kanonika eprepe na eimai ksaplomenos me to kefali ligismeno pros ta gonata etsi oste h spondiliki stili na einai anikti...tsp 1 prospathia tipota 2 3 4 5 6 7 tipota stin 8 tipota 9 10 tipota aaaa ksexasa na anafero oti h kyria giatros eixe kai mia nosokoma mazi tis onomati koula pou masouse mia tsixla san tin katsika .....tsp h kyria giatros se kathe apotiximeni prospathia elge sti nosokoma me ena ifos metaksi sovarou kai asteioy (( ah koula den boro na bo re gamoto den boro)) kapou sti dekati prospathia loipon kai eno imouna etoimos na lipothimiso apo ton pono dioti apo oti katalava mou xtipouse ta kokala anapsane ta labakia mou gyrisa tin evrisa poli asxima omologoumenos kai tis eipa oti tha sikotho kai tha tis dikso ego pos bainoune :evil: :evil: to apotelesma itane na sikothi ayti kai na figi (mazi kai h koula) kai meta apo 5 lepta na erthi enas neyroxeirourgos pou me evale sti sosti stasi kai me tin defteri prospathia mou pire to ygro.......ta syberasmata dika sas pantos pali kala pou imoune se mia imilipothimi katastasi giati diaforetika pistevo oti bori kai na tin arxiza tis sfaliares :x :x

ta leme...
 #9482  από mary_d_ath
 Παρ Οκτ 02, 2009 10:17 am
:lol: :lol: :lol:
Καλά της είπες!!
Άντε γιατί για πειραματόζωα ψάχνουν, σίγουρα θα ήταν καμία ειδικευόμενη...
 #9514  από Konstantina
 Παρ Οκτ 02, 2009 3:33 pm
Α εμένα με πήρε αγκαλιά ο διευθυντης του νευρολογικού, ειδικός στην σκπ για να μου κάνει την παρακέντηση ο μαθητευόμενος και μετά που ήμουν ξαπλωμένη μπρούμυτα, ήρθε μια άλλη ασθενής και για να μου φτιάξει το κέφι με γαργαλισε στην πατούσα!Έτσι όπως τρόμαξα εγώ τραντάχτηκα και πόνεσα πάρα πολύ και άρχισα κι έκλαιγα. Με το τράνταγμα και το κλάμα νομίζω ότι πονούσε τόσο πολύ το κεφάλι μου.
 #9517  από sia_thessal
 Παρ Οκτ 02, 2009 8:01 pm
Ρε παιδιά θα τρελλαθούμε? δεν φτάνει που έχουμε τον πόνο μας παίζουν με μαθητευόμενους???? έλεος!!!! όχι και 12 φορές..... Μη χειρότερα
Ευτυχώς δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο ήταν πολύ καλή νευρολόγος μου είπε θα μετρήσω μέχρι το 20 αργά και θα έχει τελειώσει και έτσι και έγινε.
Βέβαια μετά μου είπε να μείνω ακίνητη για κάποιες ώρες αλλά ήρθε ένας αγαπημένος μου ξάδερφος ο οποίος μου έφτιαχνε όλο αστεία και γέλασα τόσο πολύ που μου βγήκε ξινό γιατί μετά είχα ισχυρούς πονοκεφάλους για 10 μέρες νομίζω.
Χαρά στην υπομονή σου ΔΩΔΕΚΑ φορές!!!!!!
 #9523  από Lena
 Παρ Οκτ 02, 2009 10:53 pm
ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ Κ Ν ΓΕΛΑΣΕΤΕ. ΠΙΟΣ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
 #9531  από haris
 Σάβ Οκτ 03, 2009 11:46 am
κι εμενα με την πρωτη φορα το βρηκανε το υγρό. σε δεκα λεπτά. αλλα ακουσα πολύ κόσμο που τον καταταλαιπωρησαν και πόναγε κιόλας....ειναι που θα πεσεις.

giorgos-sf έγραψε:Μια απορια εχω βρε παιδια :?: :?: παρακεντηση εχει κανει κανεις απο εσας και αν ναι ποσες προσπαθειες εκανε ο γιατρος μεχρι να παρει το υγρο????????? Θα εθελα να ξερω αν ειναι φυσιολογικο το οτι με τρυπησαν 12 φορες :o :o δε μου φαινετε και πολυ φυσιολογικο αλα κουβεντα να γινεται........