• Χωρις θεραπεια 15 χρονια?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #116280  από billios
 Πέμ Απρ 07, 2016 8:50 pm
Καλα αποτελεσματα ευχομαι.
 #116347  από katerinarg
 Κυρ Απρ 10, 2016 6:24 pm
Οι μαγνητικες δεν εδειξαν κατι. Με ειδε ο Κουτσης, κλινικα με βρηκε μια χαρα αλλα θελει να δει κ ο ιδιος τις εικονες. Υπαρχει καποιος στο φορουμ που τελικα τα μουδιασματα οφειλονταν σε αλλη παθηση? Οχι κηλες κλπ
 #116665  από katerinarg
 Παρ Απρ 22, 2016 7:38 am
Ειδε κ ο ιδιος ο Κουτσης το cd των μαγνητικων. Ολα καλα!! Δεν υπαρχει τιποτα! Παρολο που στην 1η επισκεψη του πηγα τις αρνητικες γνωματευσεις του διαγνωστικου, ΕΠΕΜΕΙΝΕ να δει ο ιδιος το cd με τις εικονες κ ξαναπηγα(χωρις να πληρωσω φυσικα). Μου ειπε οτι οι μισοι που απευθυνονται στο Αιγινητειο με μουδιασματα αποδεικνυεται οτι δεν εχουν τιποτα.
 #116671  από billios
 Παρ Απρ 22, 2016 12:43 pm
Το ''τιποτα'' δεν ειναι απαντηση,ολα εχουν μια δραση και μια αντιδραση.
 #116863  από katerinarg
 Σάβ Μάιος 07, 2016 4:54 pm
Billio τι ακριβως εννοεις? Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω?
 #116875  από billios
 Κυρ Μάιος 08, 2016 12:40 pm
Ευχαριστως.
Οταν το σωμα παραπονιεται με καποιο τροπο,κατι του φταιει και εξαπολυει μια αμυνα,η απαντηση δεν ειναι ''τιποτα'' εμενα ποτε δεν μου αρκουσε,ειναι της ιδιας λογικης του βαφτιζουμε αυτοανοση οποια ασθενεια δεν μπορουμε να εξηγησουμε και να καταλαβουμε πως ακριβως γεννιεται εξελισσεται και δρα.
Εσενα σου αρκει το ''τιποτα''?
Εκτος αν με το ''τιποτα'' θελει να σου πει πως δεν εχεις σκλυρηνση.

ΥΓ.
Αυτοι δηλαδη που πανε με μουδιασματα και τους διωχνει με το ''τιποτα'' ειναι ολοι τρελοι? Νομιζουν οτι εχουν μουδιασματα αλλα τελικα δεν εχουν ?
 #116878  από katerinarg
 Κυρ Μάιος 08, 2016 7:52 pm
Στην περιπτωση μου μιλησε για σωματοποιηση αγχους. Το 'τιποτα' αφορουσε την σκληρυνση. Μου φανηκε πολυ υπευθυνος για να λεει το 'τιποτα' ετσι αυθαιρετα. Οταν τηλ για το 1ο ραντεβου, του ειπα οτι δεν προλαβαινω να εχω μαζι τις γνωματευσεις του διαγνωστικου κεντρου. Μου ειπε οτι δεν τον ενδιεφεραν καθολου κ ηθελε μονο τα cd με τις εικονες (αυτο κ αν δειχνει οτι ξερει τη δουλεια του. Νομιζεις υπαρχουν πολλοι να ξερουν να διαβαζουν εικονες ή ακομα χειροτερα, να εχουν τη διαθεση να κατσουν να τις διαβασουν???). Ωστοσο καταφερα τελικα να τις εχω κ παρολο που οι γνωματευσεις ηταν αρνητικες, ανοιξε το cd για να δει ο ιδιος τις εικονες. Το cd δεν περιειχε ομως ολες τις ληψεις κ επεμενε να τις εχει ολες. Πηρα λοιπον καινουργιο cd απο το διαγνωστικο κ ξαναπηγα. Μονο αφου τις ειδε κ λαμβανοντας υποψη κ το ιστορικο, μου ειπε το ΤΙΠΟΤΑ κ μου μιλησε για σωματοποιηση αγχους. Οτι το αγχος μπορει να προκαλεσει τετοια συμπτωματα. Τι να κανω ? Να μην τον εμπιστευτω? Αν εχετε να μου προτεινετε κατι ευχαριστως. Δεν ξαναψαχνω για σκληρυνση ομως. Θα ηταν εμμονικο. Διαβασε σε παρακαλω αν μπορεις το ιστορικο μου. Σε ευχαριστω
 #116879  από billios
 Κυρ Μάιος 08, 2016 8:04 pm
Το εχω διαβασει το ιστορικο σου και αν καταλαβες πως σε κοντραρω με καποιο τροπο μολις εκανες λαθος.
Δηλαδη σε παραπεμπει σε ψυχιατρο ?
 #116880  από katerinarg
 Κυρ Μάιος 08, 2016 8:14 pm
Οχι δεν ενιωσα οτι με κοντραρεις,ειλικρινα.Πραγματικα νιωθω σαν την τρελη, να νιωθω κ να μη μου βρισκουν τιποτα. Κ αν υπαρχει κατι που να ψαξω, που να απευθυνθω? Εχω κουραστει..
 #116900  από billios
 Δευ Μάιος 09, 2016 7:46 pm
Χωρις να σε προσβαλω,αν νιωθεις πραγματα τα οποια ειναι ψυχοσωματικου τυπου τοτε πρεπει να πας σε ψυχολογο,μην το αφησεις γιατι θα εξελιχθει και θα χρειαστεις διπλασιο χρονο και κοπο να το πολεμησεις,στο λεω εγω που δεν ηθελα να περασω την πορτα του ψυχολογου-ψυχιατρου αλλα αναγκαστικα εκ των πραγματων γιατι με νικησε κατα κρατος ο πανικος.