• ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ)

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8980  από litsa
 Τετ Σεπ 23, 2009 12:06 pm
άντε καλή επιτυχία!!!
σου εύχομαι τα καλυτερα!! :D
 #9083  από Μαριάννα
 Πέμ Σεπ 24, 2009 4:47 pm
costas έγραψε:
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Συμφωνώ με τα παραπάνω γραφόμενα . Από πολλούς Γιατρούς έχω ακούσει ότι αν δεν βγεί κάτι νέο η ιντερφερόνη είναι για όλη την υπόλοιπη ζωή .
Υπάρχουν (αν και εκ φύσεως δύσπιστος) πολλά νέα φάρμακα!!!!! Χρειαζόμαστε ένα καλό team ιατρών (ο διευθυντής ο δικός μου) κάθε 1 με 2 μήνες είναι εξωτερικό, τώρα ήταν αμερική!!!
Ιντερφερόνη πάντα επίκαιρη αλλά είναι κάπως ..... το κοπαχόν που έπαιρνα λειτουργεί όπως τα αντίμετρα στα πολεμικά , σου πετάει ένα εχθρικό πλοίο μιά τορπίλη και εσύ εκτοξεύεις από το πλόίο σου κάτι το οποίο ξεγελάει τη τορπίλη και αντί να σε χτυπήσει χτυπάει -κυνηγάει το κάτι και γλυτώνεις!!!!!
Υπάρχει σε πειραματικό στάδιο (εχουν μπει άτομα εθελοντικά )νέο φάρμακο όπου επεμβαίνει σε σημείο να μη βγαίνει καθόλου η τορπίλη από το εχθρικό πλοίο!!!!!
Τώρα αυτό που θα ξεκινήσω έχω ακούσει τα καλύτερα , σε 2-3 μέρες θα το αρχίσω και θα σας πω τι ακριβώς είναι και τι κάνει (EXTAVIA VIAL)
Καλη επιτυχία!!! Ποιο ειναι αυτο το φάρμακο σε πειραματικο σταδιο?
 #9089  από petros
 Πέμ Σεπ 24, 2009 7:09 pm
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros την Τρί Οκτ 19, 2010 10:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #10380  από Εύη Ξ
 Τετ Οκτ 21, 2009 9:55 pm
Και εγώ είναι να ξεκινήσω αυτών τον καιρό την καινούργια ιντερφερόνι Extavia που είναι πιο ισχυρή απο τις υπόλοιπες.(δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα)
Τα πρώτα 8 χρόνια έκανα Rebiff μετά Avonex για 7 χρόνια και εδώ και 1 χρόνο Tysabri το οποίο δεν μου έκανε τίποτα σε εμένα (άλλοι είχαν αποτελέσματα). Και αποφασήσαμε με το γιατρό μου να ξαναγυρήσω στην ιντερφερονι.Αλλά μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω απο τις προηγούμενες γιατι τις έκανα πολλά χρόνια και ο οργανισμός τις συνήθησε και δεν θα μου έκαναν τίποτα.Επειδεί το πρόβλημα σε εμάς είναι τα αντισώματα.
 #10763  από soulla
 Τετ Οκτ 28, 2009 10:35 am
εγω δεν εκανα ποτε ιντερφ.αλλα η εχταvια :?: :?: ακουγεται ενδιαφερον τι νομιζεται?ποσον καιρο χρησημοποιηται και απο ποσους απο εσας? αν θελεται απαντατε thanks :roll: εχει αποτελεσματα ?
 #10956  από Μαριάννα
 Σάβ Οκτ 31, 2009 3:56 pm
Ο άντρας μου που έκανε 4 χρόνια ρεμπίφ οι γιατροί τον είπαν οτι μάλλον τον χειροτέρεψε και δεν έπρεπε να την πάρει
 #11474  από christina
 Τετ Νοέμ 11, 2009 9:06 am
Καλημέρα σε όους,

Μαριάννα δεν τον παρακολουθούσαν συστηματικά? Μετά από 4 χρόνια συνειδητοποίησαν οτι δεν του έκανε η θεραπεία?
Και τώρα τι του έχουν προτείνει?