πιστεύω πως αμα ειχες ΣΚΠ θα έπρεπε να είχες κάποια αλλοίωση νευρολογικης φύσεως. Αν δεν υπάρχει τετοιο ευρημα πως γίνεται να εχεις μουδιάσματα που να σχετίζονται με τη ΣΚΠ?
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Χριστόφορος έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ Αναστάση για τα θερμά σου λόγια!Ποιος το ξερει αυτο? Μονο ο Θεος. Ναι σιγουρα μεχρι σημερα ειναι καλοηθης.Αυριο? Σε 3 χρονια? Οποτε ζουμε το τωρα και το σημερα.
Από Θεσσαλονίκη είμαι(ξέχασα να το αναφέρω),οπότε αν χρειαστεί προφανώς και θα βολευτώ σε κάποιο νοσοκομείο εδώ.
Αν κατάλαβα λοιπόν καλά εσύ έχεις αυτό που λένε "καλοήθης ΣΚΠ"(ή "ασυμπτωματική" αν το λέω καλά) και παρόλο που υπάρχουν εστίες απομυελίνωσης στον εγκέφαλο και τον αυχένα δεν έχεις κανένα απολύτως σύμπτωμα...
Θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα μιας και αυτό είναι και μέρος του αντικειμένου σου ως νοσηλευτής,η γενική εικόνα των αιματολογικών εξετάσεων μου είναι ικανή να μας δώσει κάποιο στοιχείο(προφανώς δεν μιλάω για ΣΚΠ) για το ότι έχω κάτι άλλο,ή γενικά το ότι είναι λίγο διαφορετικές οι τιμές δεν συνάδει στο ότι υπάρχει κάποιο θέμα...?
Σου εύχομαι ολόψυχα να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και να μείνεις για πάντα ασυμπτωματικός!