Δημητρουλα .....Παιρνεις αβονεξ ... .....Σωστα υποψιαστηκα οτι αυτο παιρνεις ....Επειδη το εχω παρει κι εγω ....Το πηρα απο φοβο , μηπως χειροτερεψω , ενω τοτε ημουν πολυ καλα . Ειχα ξεπερασει τις πρωτες φοβερες ωσεις . Ομως ...ενοιωθα ΦΟΒΟ ....Μεγαλο φοβο ...Η κορη μου , ηταν πολυ μικρη . Δεν ειχε ακομα ξεπερασει το σοκ της απουσιας μου απο το σπιτι , τοτε που νοσηλευτηκα ...Ειχα φοβο .....Τι θα συμβει στο μελλον ...Ειχα φοβο ακομα και για τη ζωη μου....Μου ειπαν οτι με το αβονεξ , ειχα πιθανοτητα βελτιωσης ..ΝΑΙ !!!!!!! 20% πιθανοτητα βελτιωσης . Στηριξα εκει τις ελπιδες μου ...Αντεξα τις παρενεργειες ...Γριπωδη συμπτωματα με ριγος και πυρετο ...Αντεξα και τις φοβερες ψυχολογικες παρενεργειες.....Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες . Δεν θελω να σε τρομαξω...Αντεξα και τις παρενεργειες των ισχυρων αντικαταθλιπτικων . Αυτων που μου εδινε ο νευρολογος για να ξεπερασω τις παρενεργειες του ...θαυματουργου αβονεξ ....ΔΕΝ αντεξα , ΕΥΤΥΧΩΣ , τον παχυδερμισμο και την γραφειοκρατικη απανθρωπια των ''γιατρων'' του ΙΚΑ . Το....''κυνηγι της μηνιαιας '' συνταγης , με κουρασε .
ΘΥΜΩΣΑ ...Καταλαβα οτι σε μια τετοια κοινωνια , το να αρρωστησεις ειναι ...εγκλημα !!! Κι ετσι ...εκοψα το αβονεξ . Θα με ρωτησεις , τωρα , αν μου προσφερε κατι αυτο το φαρμακο . Σου λεω οτι , οχι μονο δεν εμεινα σταθερη , αλλα χειροτερεψα . Τα προβληματα μου , ουσιαστικα απο τοτε αρχισαν ...Απο τοτε ...''με πηρε η κατω βολτα '' . Δημητρουλα μου !!!! Ο φοβος ειναι ο χειροτερος συμβουλος ......