• ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #108463  από anastasis
 Δευ Ιαν 05, 2015 3:16 pm
Προφανως δεν αντιληφθηκατε αυτο που ακριβως ηθελα να μεταφερω. Αλλα φυσικα δε πειραζει. Εγω θα αποσυρω απλα τη δημοσιευση ωστε να μην ενοοχλησει και αλλους και θα ξαναευχηθω να ειστε καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας. :smile-lipssealed: :smile-lipssealed: :smile-lipssealed:
 #108465  από ΝΤΙΑΝΑ
 Δευ Ιαν 05, 2015 3:55 pm
Τι γινεται,βρε παιδια,μηπως εχω χασει πολλα επεισοδια και δεν καταλαβαινω τιποτα???
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους ΤΥΧΕΡΟΥΣ και ΑΤΥΧΟΥΣ με ΥΓΕΙΑ ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ και ΤΥΧΗ!!!
 #108470  από LL--MM
 Δευ Ιαν 05, 2015 5:40 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια και να έχουμε μια καλή χρονιά :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
H δημοσίευση του Αναστάση έχει ....έπαρση και πρόκληση :smile-blush: και δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπό εξυπηρέτησε.Ποιον βοήθησε;;; :confusion-shrug:

Φυσικά οι ευχές για ότι καλύτερο είναι αυτονόητες, αλλά φίλε μας έκανες φάουλ.Με πνεύμα αλληλέγγυο επανέρχομαι, για τους συνάδελφους που προηγήθηκαν :smile-nod:

υγ Αναστάση, από ειλικρινές ενδιαφέρον ρωτώ: μας είχες κοινοποιήσει όταν βασανιζόσουν από σκέψεις, για λήψη ceroxat.Τα διέκοψες;;;
:text-+1: :smile-clapping: Nα και μια φορά που δεν έχω να προσθέσω τίποτα στα λεγόμενα της Κωνσταντίνας, αν κι όπως είπε κάποτε, συμφωνούμε σε πολλά :smile-nod: απλά μας παίρνει ώρα να τα βρούμε :laughing-rollingred: :laughing-rollingyellow: :romance-kisscheek:

Και το πνεύμα της αλληλεγγύης που αναφέρει (και τις πράξεις) τα χρειαζόμαστε απ'όλους για να συμβάλλουν στο να είναι καλή η χρονιά αυτή: Την εύχομαι τέτοια, σε όσους προσπαθούν τουλάχιστον να τα εφαρμόζουν. :romance-grouphug:
Α, και αντιλαμβανόμαστε οξύτατα και την απουσία τους, ακριβώς διότι λάμπουν "δι'αυτής"...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Ιαν 05, 2015 8:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #108477  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 05, 2015 8:16 pm
anastasis έγραψε:Προφανως δεν αντιληφθηκατε αυτο που ακριβως ηθελα να μεταφερω. Αλλα φυσικα δε πειραζει. Εγω θα αποσυρω απλα τη δημοσιευση ωστε να μην ενοοχλησει και αλλους και θα ξαναευχηθω να ειστε καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας. :smile-lipssealed: :smile-lipssealed: :smile-lipssealed:
:smile-hi: Φιλαρακια .....αγαπουλες μου !!!!!! Ή δεν ξερετε ή εχετε ξεχασει το ....ΛΟΥΚΙ που περασε ο Αναστασης μας .......Χαιρομαι που καταφερε να βγει απ'αυτο !!!!!!!! Επισης θελω να πιστευω οτι τον βοηθησε η επικοινωνια του με το φορουμ μας .... :smile-sun: Ανασταση !!!!! Εγω ΔΕΝ σε παρεξηγησα !!!! Το αντιθετο μαλιστα !!!!!Απο τη δημοσιευση και τις ευχες σου , καταλαβα οτι ξερεις ποσο σε αγαπαμε και οτι μας αγαπας κι εσυ ...Καταλαβα οτι περιμενες να χαρουμε με τα ΚΑΛΑ ΝΕΑ σου !!!!! Χαιρομαι απιστευτα που νοιωθεις καλα ......!!! :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #108478  από anastasis
 Δευ Ιαν 05, 2015 8:30 pm
Αγαπητη μου Αννα, ισως επειδη εσυ ξερεις και ισως επειδη με ανεχτηκες και πολλες ωρες τηλεφωνικα...Για να λυσω και την απορια της Κας Κωνσταντινας, ναι ειχα λαβει το 2012 για 5 μηνες SEROXAT και με βοηθησαν απιστευτα. Φιλια πολλα σε αυτους που προλαβαν να διαβασουν τι εγραφα και το καταλαβαν και περισσοτερα φιλια σε αυτους που δε καταλαβαν... :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #108480  από Κωνσταντίνα
 Δευ Ιαν 05, 2015 10:33 pm
Αναστάση όταν πρωτοδιάβασα τη δημοσίευσή σου, αισθάνθηκα ότι εκτίθεσαι.Και σου εξηγώ τι εννοώ.
Για να σε προλάβω επειδή όλοι σκεφτόμαστε το προφανές, δε φθονώ την καλοτυχία σου.Κάθε άλλο, πάντα να είσαι καλότυχος :smile-yes:
Δεν μπορεί να έπεσες από τα σύννεφα όταν διάβασες των συναδέλφων τις παρατηρήσεις :smile-thinking:
Επειδή έχεις εκπαιδευτεί ως νοσηλευτής σε κομμάτια που αφορούν την ψυχή, θεώρησα too much το στυλ της περιγραφή σου, εδώ μέσα.
Ένιωσα ότι μιλούσες για τον εαυτό σου, χωρίς να υπολογίζεις τους αποδέκτες, επιρρίπτοντας έμμεσα την ευθύνη της όποιας στενοχώριας σου.Ζητάς συγνώμη από τον admin.
-Προς αποφυγή λοιπόν το forum(το υπόσχεσαι στον εαυτό σου φωναχτά εδώ).Σε τι εξυπηρετεί αυτό τώρα;;;
Τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα σου έλεγα, αν οι Γιώργος και Σοφία δεν παρατηρούσαν με δίκαιο μεγάλο.Στο απέδειξα ως Κωνσταντίνα πριν.
Εσύ μπορεί να είχες όλη την αθώα παιδικότητα του κόσμου, να μιλήσεις για τον θρίαμβό σου.
Μέσα στον ενθουσιασμό σου κάποιους τους έθιξες.Από τη στιγμή που κάποιοι(είναι παραπάνω από αυτούς που ασχολήθηκαν), αυτή την αθωότητα την εκλαμβάνουν "κάπως", μήπως θα έπρεπε βρε Αναστάση να δεις αν έχουν δίκιο;;;;
Τώρα σου μίλησε η Κα Κωνσταντίνα :smile-itwasntme:

υγ μπράβο για το ceroxat που ξεμπέρδεψες :smile-yes: (ήταν γνήσιο το ενδιαφέρον μου)
 #108481  από LL--MM
 Δευ Ιαν 05, 2015 10:38 pm
Άννα, ούτε αγνοούμε, ούτε ξεχάσαμε: Ούτε είσαι η μόνη που συμμετείχες στη βοήθεια αυτή που του δώσαμε και πήρε, ιδιωτικά ή δημόσια, με αυτό του το όνομα ή με άλλο. Αλλα του καταλογίζω ότι σε μας δε στάθηκε, ούτε έχει την παραμικρή διάθεση να το κάνει. Κι ας μή θέλει κανείς να υποτιμήσει τις δυσκολίες του αυτές. viewtopic.php?f=14&t=141 Αυτός όμως, θεωρεί φυσικό να υποτιμάει τις δικές μας.

Αυτο δε σημαίνει πως οι δυσκολίες που ανέφερε ο Γιώργος, μεταξύ άλλων, θα σταματήσουν να υφίστανται επειδή "συγκινούμαστε": αντίθετα, απ' όσο πιο κοντά τις βλέπουμε, τόσο αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που προκαλούν, και που είναι κατά πολύ πιο μακροχρόνια κι επίπονα: Και δεν είμαστε τόσο νέοι ωστε να τα υπερβούμε.

Και μη μιλάς για τα παιδιά του ενός και του αλλουνού: Παιδιά έχουν κι ο ένας κι ο άλλος, μέχρι κι ο Βουλγαράκης έχει παιδιά, κι αυτά έχουν "οφ σορ", όπως καυχήθηκε ο μπαμπάκας τους δημόσια, και μάλιστα, από την τσέπη μας. Τα υπολοιπα όχι. Όλα αυτά, παιδιά είναι, με τα υπέρ και τα κατά του εκάστοτε μπαμπα...

Και να χαρούμε που κάποιος δεν έχει τόσα προβλήματα όσα εμείς; Βέβαια να χαρούμε: "Μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά".
Η μοιρασμένη λύπη όμως, μας έδειξε πως ΔΕΝ είναι μισή λύπη: Εδώ ισχύει, όπως στο σβησμένο ποστ, το "ξένος πόνος όνειρο"...
anastasis 30.10.12 έγραψε:Λοιπον αυτο που εχεις κανει ειναι τουλαχιστον τρομερα εντυπωσιακο για ολους τους ασθενεις και πρεπει να αναγνωριστει ειτε τα καταφερεις ειτε οχι....Απο μεριας μου να σου πω οτι ειμαι στο Τζανειο...Φυσικα και ναμ ου στειλεις το μειλ και να μου πεις λεπτομερειες για το πως θα μπορουσα να βοηθησω και θα το κανω...απλα πες μου συγκεκριμενα πως πρεπει να κινηθω ωστε να πετυχουμε οτι καλυτερο δυνατο...!!!Καλη συνεχεια!
Εξ ού και το παραπάνω, δεν είχε την παραμικρή συνέχεια, ή μάλλον είχε αυτήν:
anastasis έγραψε:Επισης να σας πω οτι ειχα να μπω εδω μεσα κανα χρονο και μπορω να πω οτι ωφεληθηκα ...αν και πολλα ατομα εδω μεσα ειναι σουπερ...Μπηκα μονο και μονο εξαιτιας του οτι ενημερωθηκα για την αναφορα της Κασσανδρουλας στο ατομο μου αλλα δεν κρατω κακιες...ευχομαι ολοψυχα να ειστε ολοι καλα!!!Το οτι δεν ασχοληθηκα Κασσανδρα με το θεμα σου δεν σημαινει οτι πρεπει να κρατας κακιες...
Τα υπόλοιπα τα είπαν Κωνσταντίνα, Σοφία και Γιώργος... Αλλά το τι πειράζει και τι δεν πειράζει και γιατί, θα το περιμένουμε πολύ ακόμα. Eκτός από άχρηστα σάλια, τι προσφέρει αυτός;
Και να θυμίζουμε την κατάσταση και τραγουδιστά: viewtopic.php?f=25&t=4162
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Ιαν 29, 2015 8:18 pm, έχει επεξεργασθεί 10 φορές συνολικά.
 #108482  από anastasis
 Δευ Ιαν 05, 2015 10:39 pm
Ναι φυσικα και εχουν δικαιο και ζητω συγγνωμη και για αυτο εσβησα το ποστ. Οποτε ελπιζω ολα καλα και να με συγχωρεσετε. Καλο βραδυ. :smile-blush: :smile-blush: :smile-blush:
 #108484  από LL--MM
 Τρί Ιαν 06, 2015 12:03 am
"Όλα καλά";;; :roll: :roll: :roll: Καλά πάμε... Παπάδες δεν είμαστε να συχωρνάμε, αν και μια πιό έμπρακτη μεταμέλεια θα ήταν καλοδεχούμενη αλλά πουυυυυ... αυτό δε σημαίνει πως δεν είμαστε εξαναγκασμένοι να κάνουμε ότι μπορούμε για ν'αποφεύουμε τουλάχιστον να μειώσουμε τόσο σοβαρά, αν όχι σοβαρότερα προβλήματα. Με το να βλέπουν όμως άλλοι τα προβλήματα αυτά σα να μην υπήρχαν, σημαίνει ότι, απλούστατα, αρνούνται να τα κατανοησουν και με το να μας λένε και ...τι πρέπει να κάνουμε από πάνω, αποδεικνύουν τη βαρύτητα λεγομένων τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Ιαν 06, 2015 1:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #108486  από anastasis
 Τρί Ιαν 06, 2015 1:00 am
Κασσανδρα θες να βγαλω κ γω τα μηνυματα σου δημοσια να γελασει ο κοσμος? Δεν θα το εκανα ποτε ομως, γιατι εχω ορκιστει να σεβομαι τους ασθενεις και δευτερον δεν προλαβαινω...εχω πολλα να κανω, φιλια!!!