• Απώλεια κοπράνων στα καλά καθούμενα, συνέβει και σε σάς :::

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #106138  από Κώστας
 Τετ Σεπ 17, 2014 1:13 am
Μια προσωρινή λύση είναι η εκούσια και εξαναγκαστική εκκένωση του εντέρου πριν αποφασίσεις να βγεις έξω. Για το σκοπό αυτό υπάρχουν ειδικά φάρμακα. Και δεν εννοώ σοκολατάκια τύπου laxatol που φέρνουν μεν εποτέλεσμα, το οποίο όμως συνοδεύεται από πόνο στην κοιλιά. Πιο εξειδικευμένο φάρμακο είναι το Dufalax. Καλύτερα ρώτησε κάποιο γιατρό που εμπιστεύεσαι. Πάντως η λύση μέχρι να υποχωρήσει το πρόβλημα, είναι να πηγαίνεις τουαλέτα πριν από τις εξόδους σου.
 #106143  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 17, 2014 9:09 am
sofia13 έγραψε:Βρέ παιδιά ευχαριστώ σας...
Τελικά έπρεπε κάποιος να πεί καθαρά για το ''βρώμικο'' θέμα για ν΄ανοίξουν οι ασκοί του Αιολου...
Μετά τη συζήτηση με καλό μου φίλο -είναι ανάμεσά μας- αποφάσισα να το εκμυστηρευτώ το επτασφράγιστο μυστικό !
Σίγουρα κάποιους σόκαρα πολύ, αλλά συμβαίνει δυστυχώς και ξεκουράστηκα που το μοιράστηκα μαζί σας.
Αν ξέρατε πόσα προσωπικά μηνύματα έλαβα για το συγκεκριμένο θέμα-ανάθεμα , άν ξέρατε !!!!!!
Τελικά δεν είναι ούτε αυτό τυχαίο, που συμβαίνει σε τόσο κόσμο ασθενών της πολλαπλής.
Κι΄ας μη δέχονται οι νευρολόγοι ότι εμπίπτει στα συμπτώματα ...
Θα προσπαθήσω να βρώ τρόπο να ξεπεραστεί γιατί δεν γίνεται να μένουμε μαντρωμένοι μέσα απο φόβο .
Αν μάθω κάτι, ότι μάθω θα το μοιραστώ μαζί σας.
Υ.Γ : Συγγνώμη αν σόκαρα κάποιους φίλους, αλλά η πραγματικότητα είναι απρόβλεπτη.
Εσυ να σοκαρεις εμας ??? Εμεις , Σοφουλι μου , Σ'ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΜΕ !!!! Για το συγκεκριμενο προβλημα , δεν εχω κατι να σου πω...δυστυχως.... Εγω...αντιμετωπιζω , ακριβως το αντιθετο..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #106196  από billios
 Τετ Σεπ 17, 2014 10:43 pm
Μπραβο ρε Σοφια για το τσαγανο σου,μπραβο κουκλα μου.
Ειναι πολλα τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε καθημερινα,καποια μπορει να ειναι και σοκαριστικα αλλα δυστηχως ειναι η πραγματικοτητα.

ΥΓ
Μην περνεις χαμπαρι απο τιποτα.
 #106218  από sofia13
 Πέμ Σεπ 18, 2014 3:13 pm
Υποσχέθηκα ότι μάθω να το μοιραστώ με όλους...
Ζήτησα τη βοήθεια του Νευροφυσιολόγου-Γενετιστή ....και την είχα άμεσα.
8 βιταμίνες και σκευάσματα μούγραψε στη νέα συνταγή...
Γιά να μή τα ''σκατώνουμε'' στα καλά του καθουμένου ................
Θα την ακολουθήσω πιστά , αλλά σε σάς που αγαπώ πολύ τι να γράψω;;;
Πάντως είναι μέσα και η D3, η Pure Orac Omega, το Mycelent 50 mg, Super Antioxidant , Vit B1,
HS - Multivitamin , L-Gloutamine και Ubiquinol των 100 mg

Γύρω στα 228 euro η ''συνταγούλα η σκατένια ''................................................
Καλά έβριζα μέχρι πρίν , ''σκατά στα κέρατά μου'' , τώρα μόνο ''το κέρατό μου το τράγιο''.
Θα την ακολουθήσω και μετά από 20 μέρες θα σας πώ τι καταφέρθηκε ...
Τον πιστεύω το Γενετιστή , γιατί με σήκωσε στα πόδια μου γερά και δυνατά, αλλά είναι θεότρελη
η περίπτωσή μας ρε παιδιά...

Και φυσικά θα απαντήσω σε όλα τα ΠΜ ώς οφείλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Το φυσικό προιόν που έμαθα ότι σταματά την κωλοπιλάλα , είναι το φρουτάκι της γκορτσιάς,
δηλαδή το άγριο αχλαδάκι της αγριοαχλαδιάς )...

Τα λέμε , ναί;
 #106222  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 18, 2014 4:36 pm
sofia13 έγραψε:Υποσχέθηκα ότι μάθω να το μοιραστώ με όλους...
Ζήτησα τη βοήθεια του Νευροφυσιολόγου-Γενετιστή ....και την είχα άμεσα.
8 βιταμίνες και σκευάσματα μούγραψε στη νέα συνταγή...
Γιά να μή τα ''σκατώνουμε'' στα καλά του καθουμένου ................
Θα την ακολουθήσω πιστά , αλλά σε σάς που αγαπώ πολύ τι να γράψω;;;
Πάντως είναι μέσα και η D3, η Pure Orac Omega, το Mycelent 50 mg, Super Antioxidant , Vit B1,
HS - Multivitamin , L-Gloutamine και Ubiquinol των 100 mg

Γύρω στα 228 euro η ''συνταγούλα η σκατένια ''................................................
Καλά έβριζα μέχρι πρίν , ''σκατά στα κέρατά μου'' , τώρα μόνο ''το κέρατό μου το τράγιο''.
Θα την ακολουθήσω και μετά από 20 μέρες θα σας πώ τι καταφέρθηκε ...
Τον πιστεύω το Γενετιστή , γιατί με σήκωσε στα πόδια μου γερά και δυνατά, αλλά είναι θεότρελη
η περίπτωσή μας ρε παιδιά...

Και φυσικά θα απαντήσω σε όλα τα ΠΜ ώς οφείλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Το φυσικό προιόν που έμαθα ότι σταματά την κωλοπιλάλα , είναι το φρουτάκι της γκορτσιάς,
δηλαδή το άγριο αχλαδάκι της αγριοαχλαδιάς )...

Τα λέμε , ναί;
Ευχομαι να σε βοηθησουν οι βιταμινες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
 #106226  από litsa
 Πέμ Σεπ 18, 2014 6:06 pm
Σοφάκι γερά με τσαμπουκά!!!!

όλα θα πάνε πολύ καλύτερα... !!! έτσι και αλλιώς είσαι καλύτερα....

εγώ σε καταλαβαίνω και από το τηλέφωνο, στις πρώτες μας επικοινωνίες, και οι δύο δεν είχαμε φωνή... άσε που έπρεπε να σταματήσω, να περιμένω να επεξεργαστούμε πληροφορίες και να συνεχίσουμε....

τώρα... η μία κόβει και η άλλη ράβει... οπότε, καλύτερα θα πάνε όλα...

φιλί :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #106683  από sofia13
 Δευ Οκτ 06, 2014 2:20 pm
Λοιπόν, καταχαρούμενη γράφω πρώτα σε σάς που με βοηθήσατε πολύ σ΄όλη τη διάρκεια των προβλημάτων με την ms kai μετά θα γράψω τα πολύ καλά νέα στο Γενετιστή.....
Τέλειωσε το πρόβλημα και δεν το πιστεύω ότι έχω επανέλεγχο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου. Πολύ με είχε ρίξει όμως το πρόβλημα ακράτειας σε χρόνο ανύποπτο...
Ακολούθησα θεόπιστα τη συνταγή πού σας είπα....και αυτό ήταν...
Επανήλθα !!!
Τώρα όποτε έχω κέφια, ντύνομαι -στολίζομαι , αφήνω το μαλλί αφάνα (αυτό θα πάρει πολύ χρόνο να συνέλθει) και βγαίνω έξω στον κόσμο.
Πολύ χαρούμενη , πολύ !!!
(Ρώτησα και το σύντροφό μου το Σταύρο : - Εσύ θα έλεγες δημόσια έστω και μόνο στούς ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, τέτοιο πρόβλημα; Μού απάντησε : Όχι βέβαια, ποτέ...)
Γι΄αυτό λέω ότι είμαστε άλλος κόσμος εμείς ρε παιδιά. !
Καλό μεσημέρι και μαζί όλοι κάτι καλύτερο θα καταφέρουμε !!!
Ευχαριστώ πού σας γνώρισα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #106689  από Κωνσταντίνα
 Δευ Οκτ 06, 2014 3:24 pm
sofia13 έγραψε: Τώρα όποτε έχω κέφια, ντύνομαι -στολίζομαι , αφήνω το μαλλί αφάνα (αυτό θα πάρει πολύ χρόνο να συνέλθει) και βγαίνω έξω στον κόσμο.
Πολύ χαρούμενη , πολύ !!!
Σοφάκι έχεις σκεφτεί την ιδέα της μπαντάνας, με μακριά σκουλαρίκια;;
Πάρε μια ιδέα σα "ροκού" που είσαι
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Εικόνα
 #106691  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 06, 2014 4:45 pm
sofia13 έγραψε:(Ρώτησα και το σύντροφό μου το Σταύρο : - Εσύ θα έλεγες δημόσια έστω και μόνο στούς ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, τέτοιο πρόβλημα; Μού απάντησε : Όχι βέβαια, ποτέ...)
Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να σε πληγώσουν, ειδικά εκμεταλευόμενοι ένα τέτοιο θέμα. Όταν σε δουν να το ομολογείς και να το διακωμωδείς δεν θα τολμήσουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ξέρεις γιατί μικρό μου σουρτούκι; Γιατί θα φοβούνται την οργή σου. :character-beavisbutthead: Όποιος αυτοσαρκάζεται, είναι ικανός για τα πάντα, τα καλύτερα και τα χειρότερα.