• Πανεπιστήμιο Κρήτης + Χάρβαρντ ανακάλυψαν φάρμακο για τη ΣΚΠ

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #106494  από neroxytis
 Δευ Σεπ 29, 2014 11:04 am
Από τι στιγμή που δεν προσβάλλω κανέναν και τηρώ τους κανόνες που έχει αναρτήσει ο διαχαιριστής, υπέθεσα ότι μπορούσα να γράφω την άποψή μου. Νόμιζα ότι ήταν δημοκρατικό φόρουμ στο οποίο υπάρχει ελευθερία λόγου. Ίσως πρέπει να μπει και ένας κανόνας ακόμα που να λέει: "Απαγορεύεται να γράφεται οτιδήποτε απαισιόδοξο".

Τέλος πάντων, πολύ το κούρασα. Πιστέψτε ό,τι θέλετε, γίνετε καλά με προσευχές και βάψτε αυγά με πορδές. Η πραγματικότητα η ίδια θα είναι.
 #106497  από litsa
 Δευ Σεπ 29, 2014 11:14 am
:happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :scared-shocked: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #106498  από giannis
 Δευ Σεπ 29, 2014 11:14 am
Ρε μάστορα, το τραβάς. Κατά την άποψή σου "δεν πάει ένας ανάποδα την Πανεπιστημίου, εκατοντάδες πάνε...". Δεν σου είπε κανείς να μην εκφράζεις την άποψή σου. Για το μέτρο κάναμε λόγο όλοι. Όσο για τη δημοκρατία, δεν είναι όπως την έχεις στο μυαλό σου. Ξεχνάς το βασικό κανόνα: Τα δικαιώματά σου παύουν εκεί όπου ξεκινούν του άλλου. Δεν χρειάζεται να προσβάλλεις κάποιον για να καταπατήσεις τα δικαιώματά του. Και είναι δικαίωμα του καθενός να τρέφει ελπίδες (ακόμη και φρούδες).

Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει προτελευταία (τελευταίος πεθαίνει πάντα ο Μητσοτάκης)...
 #106500  από neroxytis
 Δευ Σεπ 29, 2014 11:29 am
Εντάξει, ο νεροχύτης φταίει. Αυτός διαψεύδει τις ελπίδες. Όχι η πραγματικότητα, ούτε το γεγονός ότι είναι αβάσιμες. Πάλι καλά που μετά το διαφωτισμό δε ρίχνουν κόσμο στην πυρά.
 #106503  από Κώστας
 Δευ Σεπ 29, 2014 12:28 pm
neroxytis έγραψε:Από τι στιγμή που δεν προσβάλλω κανέναν και τηρώ τους κανόνες που έχει αναρτήσει ο διαχαιριστής, υπέθεσα ότι μπορούσα να γράφω την άποψή μου. Νόμιζα ότι ήταν δημοκρατικό φόρουμ στο οποίο υπάρχει ελευθερία λόγου. Ίσως πρέπει να μπει και ένας κανόνας ακόμα που να λέει: "Απαγορεύεται να γράφεται οτιδήποτε απαισιόδοξο".

Τέλος πάντων, πολύ το κούρασα. Πιστέψτε ό,τι θέλετε, γίνετε καλά με προσευχές και βάψτε αυγά με πορδές. Η πραγματικότητα η ίδια θα είναι.
Φυσικά και μπορείς να διατυπώνεις την άποψή σου όποια κι΄αν είναι αυτή. Άλλωστε ποιος είμαι εγώ που θα σου απαγορέψω κάτι τέτοιο;!
Στα πλαίσια λοιπόν της ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων, διαφωνώ μαζί σου στα εξής:
1. Υπερμαραθώνιο ελάχιστοι από εμάς θα μπορούσαν να τρέξουν ακόμη κι΄ αν είμαστε όλοι απολύτως καλά. Θέλει πολύ σκληρή προπόνηση και τρομερή φυσική κατάσταση για να καταφέρεις να τρέξεις 750 χιλιόμετρα.
2. Θα δεχτώ απόλυτα ότι με τις προσευχές δεν σώνεται κανείς, αν παραθέσεις όπως ο ίδιος προτρέπεις, στοιχεία και αποδείξεις ότι δεν υπάρχει θεός.
3. Με τις πορδές και με λίγη προσπάθεια ίσως και να βάφονται αυγά, αρκεί νάχει φάει κανείς πριν πολλά πατζάρια. Τότε τα εκτονούμενα αέρια ενδέχεται να έχουν κόκκινο χρώμα (κάτι σαν σπρέι δηλαδή).

Υσ1. Με το τρία είπα να το χαβαλέψουμε λίγο γιατί αρχίζει να βαραίνει πολύ η ατμόσφαιρα.
Υσ2. Δεν χρειάζεται ν΄ απαντήσεις θεωρώντας το σαν υποχώρηση εκ μέρους σου. Τέτοιου τύπου συζητήσεις, δεν καταλήγουν πουθενά, κουράζουν τους αναγνώστες και δημιουργούν συμπάθειες και αντιπάθειες μεταξύ των ατόμων που συμμετέχουν σ΄ αυτές.
Αν πάλι διαφωνείς, ας επικαλεστούμε την ανοχή του admin κι΄ ας συνεχίσουμε να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον. Και να σκεφτείς ότι ουσιαστικά δεν διαφωνούμε!!!!!
 #106513  από neroxytis
 Δευ Σεπ 29, 2014 4:54 pm
Αγαπητέ Κώστα, επέτρεψέ μου να ξεκαθαρίσω ότι το αποτέλεσμα της συζήτησης με αφήνει αδιάφορο. Δεν με ενδιαφέρει αν θα επιβληθώ ή όχι σε μια συζήτηση. Για την ακρίβεια δεν κατανοώ καν τον όρο "επιβολή σε μια συζήτηση". Τέλος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι η νοημοσύνη μου δεν είναι η μέγιστη που υπάρχει. Κάθε άλλο! Για ελάχιστη το συζητάμε, μετά από 20 χρόνια ΣΚΠ.

Μου αρέσει να συμμετέχω σε δημοκρατικές, ελεύθερες και ορθολογικές συζητήσεις. Για αυτό ίσως μου κακοφαίνεται όταν λογοκρίνομαι, έμμεσα (μη λες έτσι, μη συζητάς αυτό κλπ) ή άμεσα (το ποστ απομακρύνθηκε). Δε νομίζω ότι έχω παραβιάσει την ελευθερία κάποιου! Ο καθένας ελπίζει ό,τι θέλει αλλά δεν μπορεί να με υποχρεώσει να ελπίζω το ίδιο. Αυτό θα ήταν παράβαση της δικής μου.

Το πρόβλημα είναι διαλεκτικό, όχι προσωπικό.

1. Το είπα σαρκαστικά για να τονίσω την αντίθεση.

2. Το βαρος της απόδειξης βαραίνει αυτόν που ισχυρίζεται την ύπαρξη. Τίποτα δεν υπάρχει μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

3. Συμφωνούμε απόλυτα. Το ερώτημα γίνεται "μετά από τέτοιο βάψιμο, ποιός θα τα φάει; Για να μην πω ποιός θα τα αγγίξει..."

Υσ2. Δεν με πειράζει να υποχωρήσω. Πραγματικά δεν με πειράζει. Μακάρι αύριο το πρωί να γίνουμε καλά και θα γράψω 100000000 φορές "έλεγα μ.κίες, είχα το περισσότερο άδικο που είχε ποτέ άνθρωπος".