neroxytis έγραψε:Από τι στιγμή που δεν προσβάλλω κανέναν και τηρώ τους κανόνες που έχει αναρτήσει ο διαχαιριστής, υπέθεσα ότι μπορούσα να γράφω την άποψή μου. Νόμιζα ότι ήταν δημοκρατικό φόρουμ στο οποίο υπάρχει ελευθερία λόγου. Ίσως πρέπει να μπει και ένας κανόνας ακόμα που να λέει: "Απαγορεύεται να γράφεται οτιδήποτε απαισιόδοξο".
Τέλος πάντων, πολύ το κούρασα. Πιστέψτε ό,τι θέλετε, γίνετε καλά με προσευχές και βάψτε αυγά με πορδές. Η πραγματικότητα η ίδια θα είναι.
Φυσικά και μπορείς να διατυπώνεις την άποψή σου
όποια κι΄αν είναι αυτή. Άλλωστε ποιος είμαι εγώ που θα σου απαγορέψω κάτι τέτοιο;!
Στα πλαίσια λοιπόν της ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων, διαφωνώ μαζί σου στα εξής:
1. Υπερμαραθώνιο ελάχιστοι από εμάς θα μπορούσαν να τρέξουν ακόμη κι΄ αν είμαστε όλοι απολύτως καλά. Θέλει πολύ σκληρή προπόνηση και τρομερή φυσική κατάσταση για να καταφέρεις να τρέξεις 750 χιλιόμετρα.
2. Θα δεχτώ απόλυτα ότι με τις προσευχές δεν σώνεται κανείς, αν παραθέσεις όπως ο ίδιος προτρέπεις, στοιχεία και αποδείξεις ότι δεν υπάρχει θεός.
3. Με τις πορδές και με λίγη προσπάθεια ίσως και να βάφονται αυγά, αρκεί νάχει φάει κανείς πριν πολλά πατζάρια. Τότε τα εκτονούμενα αέρια ενδέχεται να έχουν κόκκινο χρώμα (κάτι σαν σπρέι δηλαδή).
Υσ1. Με το τρία είπα να το χαβαλέψουμε λίγο γιατί αρχίζει να βαραίνει πολύ η ατμόσφαιρα.
Υσ2. Δεν χρειάζεται ν΄ απαντήσεις θεωρώντας το σαν υποχώρηση εκ μέρους σου. Τέτοιου τύπου συζητήσεις, δεν καταλήγουν πουθενά, κουράζουν τους αναγνώστες και δημιουργούν συμπάθειες και αντιπάθειες μεταξύ των ατόμων που συμμετέχουν σ΄ αυτές.
Αν πάλι διαφωνείς, ας επικαλεστούμε την ανοχή του admin κι΄ ας συνεχίσουμε να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον. Και να σκεφτείς ότι ουσιαστικά δεν διαφωνούμε!!!!!