ΥΓ. ωραίο όνομα και πολύ sexy...
ΥΓ. ελπίζω αυτό το καημένο το κουνούπι να μην κόλλησε την ακατανόμαστη....

Αν υπάρχει οδός προς το Καλύτερο, απαιτεί μια πλήρη θέαση του Χειρότερου.....
Σκλήρυνση κατά πλάκας
maria E έγραψε:Τελικα τι εγινε?Διαγνωστηκες?
Ειμαι σιγουρη το οτι επι δυο χρονια παρεθετες τα συμπτωματα σου στο φορουμ ζητωντας ιντερνετικη διαγνωση,θα επηρεασε κατα πολυ την πραγματικη διαγνωση!
Ειμαι επισης σιγουρη,οτι οταν πολλα μελη του φορουμ προσπαθουσαν να σε ηρεμησουν και να σε βοηθησουν(οι διαγνωσμενοι την μη-διαγνωσμενη!),και εσυ τους την ελεγες οταν δεν σου αρεσε η απαντηση τους,κι αυτο πρεπει να επεδρασε πολυ θετικα!Και στην δικη σου υγεια και στην δικη τους!
Αν ηταν στο χερι μου,με το που εμφανιζεται καποιος τυχαιος,αρχιζει να απαριθμει συμπτωματα και ρωταει αν εχει σκληρυνση,η αν εχουμε καποιο συμπτωμα που μοιαζει με το δικο του,για να κρινει ο ιδιος τι εχει και τι δεν εχει,θα επρεπε να διαγραφεται ΑΜΕΣΩΣ απο το φορουμ.Το φορουμ απευθυνεται σε ασθενεις με σκληρυνση και σε συγγενεις-φιλους τους.Ολοι οι υπολοιποι μπορουν ελευθερα να διαβαζουν ο,τι γραφεται,αλλα θα ευχομουν να ειχαν την ελαχιστη ευγενεια να μην μας πρηζουν μεχρι να τους βγαλουμε διαγνωση(ειναι εγκυροτατες οι διαγνωσεις απο το ιντερνετ,εξαλλου,το ξερουμε ολοι).
Με πολλη αγαπη,
Κικιτσα.