• ΠΑΡΑΚΕΝΤΙΣΗ?

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7210  από GEORGE-A
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 3:44 pm
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΠ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΕΝΤΙΣΗ .ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!!!
 #7212  από evaggelia12
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 4:03 pm
ΑΦΟΥ Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ!!!
 #7224  από Maria77
 Κυρ Ιούλ 19, 2009 5:09 pm
Αν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση απο την μαγνητική, δηλαδή κάποιος αριθμός εστιών, αν υπάρχουν ενεργές εστίες και έχει προηγηθεί κάποιος αριθμός επεισοδείων νομίζω δεν χρειάζεται να γίνει η παρακέντηση!
Σε μένα η διάγνωση έγινε με την παρακέντηση. Βέβαια ο γιατρός μου είχε πει πριν κάνω την παρακέντηση πως υποψιαζόταν ΣΚΠ αλλά ήθελε να βεβαιωθεί και να αποκλείσει οποιεσδήποτε άλλες ασθένειες! Τότε είχα μόνο δύο εστίες, καμία ενεργή και είχε προηγηθεί ένα επεισόδιο απώλειας όρασης! Με αυτά τα δεδομένα τότε δεν ήταν απόλυτα βέβαιως πως είχα ΣΚΠ! Δυστυχώς μετά το επιβεβαίωσε η παρακέντηση!
 #7270  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 20, 2009 9:31 pm
Ενεργοποιημένη εστία σημαίνει ότι τη βλέπουν στη μαγνητική να "αναδεικνύεται" με την παρέμβαση του παραμαγνητικού υλικού, δλαδή ότι βρίσκεσαι ΣΙΓΟΥΡΑ σε ώση. Ζις ιζ ολ, σόρυ!!! :evil:

Και άς μήν υπερεκτιμάμε την ψυχολογία: το ότι μπορούμε όσο μπορούμε, είναι το εφικτότερο. Το ξέρω ότι μερικοί αντιδρούν αρνητικά, αλλά θα το ξαναπώ: Αρκετόν τη ημέρα η κακία αυτής... :ugeek:

Η γιαγια η Κασσάνδρα