• ΤΑΤΟΥΑΖ

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #100106  από kostasp
 Σάβ Φεβ 22, 2014 6:43 pm
Τελειοοοοοοοοοοο λίγο μπελαλίδικο έφαγε μιάμιση ώρα και σπαστικά λίγο ο πόνος υποφερτο ούτωςηή άλλως είπαμε μπρος στα κάλλη τι είναι ο πονος :smile-muscle: :smile-bigsmile: :smile-rofl:
 #100145  από Νίκος_76
 Δευ Φεβ 24, 2014 12:31 am
Επειδή όταν με πιάνει η μλ$&*α, δε κρατιέμαι ένα έχω να πω.
Εγώ δε χτυπάω τατου......φοβαμαι τις βελονες χοχοχοχοχοχοχοχοχο....
περιμενω ποτε θα βγει τατου σε χάπι χοχοχοχοχοχοχοχοχοχο...
Αν χτύπαγα ένα θα ήταν ο μπομπ σφουγκαράκης...χοχοχοχοχο...τρυπας αυτος τρυπας και γω.
 #100153  από Φαίδρα
 Δευ Φεβ 24, 2014 12:07 pm
Νίκος_76 έγραψε:...Εγώ δε χτυπάω τατου......φοβαμαι τις βελονες χοχοχοχοχοχοχοχοχο....
περιμενω ποτε θα βγει τατου σε χάπι χοχοχοχοχοχοχοχοχοχο...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #100192  από marian77
 Τρί Φεβ 25, 2014 3:52 pm
ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! K γω μαζί σου.....κ γω σκέφτομαι να κάνω στη δεξιά, προβληματική μου μεριά....... :smile-devil: :smile-devil:
 #100198  από billios
 Τρί Φεβ 25, 2014 6:22 pm
Μη μου πεις οτι θα κανεις happy[χαπι] tattoo ! :dance: :character-beavisbutthead:
 #100203  από kostasp
 Τρί Φεβ 25, 2014 8:55 pm
marian77 έγραψε:ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! K γω μαζί σου.....κ γω σκέφτομαι να κάνω στη δεξιά, προβληματική μου μεριά....... :smile-devil: :smile-devil:
Να σου πω την αλήθεια εγώ το έκανα στο δεξιό μπρατσο επειδήεείναι η καλή μεριά φοβήθηκα να το κάνω στο αδύναμο αριστερό αλλά νομίζω ττώρα που το έκανα ότι μάλλον δεν θα έπαιζε ρόλο. Αλλά έναεέχω να σου πω χτυυυυυυυυυυυυυπα το :smile-bigsmile: :smile-rofl:
 #100248  από marian77
 Πέμ Φεβ 27, 2014 10:31 am
εδώ χτυπαώ άλλα κ άλλα εκεί θα κολλήσουμε!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα :smile-cool: :smile-cool:
 #100970  από Νίκος_76
 Τρί Μαρ 18, 2014 1:46 am
Επειδή έχω αρχισει να μπερδευομαι με τις ενεσεις λέω να κανω τατου με τα σημεια που πρεπει να τρυπιέμαι. Θα είναι ωραιο ή θα φαίνομαι σαν ταβλι?
:smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:
Συνημμένα
extavia_Dosing4_banner.jpg
extavia_Dosing4_banner.jpg (137.87 KiB) Προβλήθηκε 15069 φορές
 #103451  από ilias1234
 Κυρ Ιουν 01, 2014 6:03 pm
kalhspera paidia.....egw twra molis sundethika sto foroum kai thelw na sas rwthsw kati gia na enimerwthw.....eimai 19 exw diagnwstei me noso chron ,to exw antimetwpisei bebaiws ennow exw brei farmakeutikh agwgh kai ola bainoun kalws,to mono kako einai oti tha to exw gia olh mou thn zwh mou....auto pou thelw na rwthsw einai oti thelw na kanw tatouaz....sto xeri sto mpratso basika ...mi frash thelw na grapsw kai mia imerominia me thn hmera pou diagnwstika me auto.....ti lete?....ennow an ksereis kaneis kati parapanw gia ta tatouaz,an tha exw thema h tpt tetoio as mou apanthsei parakalw polu.....
 #103470  από kostasp
 Κυρ Ιουν 01, 2014 9:13 pm
ilias1234 έγραψε:kalhspera paidia.....egw twra molis sundethika sto foroum kai thelw na sas rwthsw kati gia na enimerwthw.....eimai 19 exw diagnwstei me noso chron ,to exw antimetwpisei bebaiws ennow exw brei farmakeutikh agwgh kai ola bainoun kalws,to mono kako einai oti tha to exw gia olh mou thn zwh mou....auto pou thelw na rwthsw einai oti thelw na kanw tatouaz....sto xeri sto mpratso basika ...mi frash thelw na grapsw kai mia imerominia me thn hmera pou diagnwstika me auto.....ti lete?....ennow an ksereis kaneis kati parapanw gia ta tatouaz,an tha exw thema h tpt tetoio as mou apanthsei parakalw polu.....
Ηλια κατα πρωτον εχεις κατι διαφορετικο απο εμας(νοσο Chron)
Κατα δευτερο πες το στο γιατρο σου πιστευω <προσωπικη γνωμη> οτι δεν θα εχεις καποιο προβλημα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ εγω το εκανα στο μπρατσο και μαλιστα ενω ελεγα μικρο τελικα το εκανα μεγαλο αλλα εγω ειμαι 43 εχω δυο παιδια ισως καλλυτερα πιστευω να επαιρνες και αλλη γνωμη και μετα ΠΡΟΧΩΡΑ αυτο που θα αποφασισεις