kostasp έγραψε:Συγγνωμη Βασιλη 2015 γραφτηκε λαθος απο εμενα.Ναι Κωστα ,αργησα αλλα το καταλαβα..και την διορθωσα την απαντηση μου..

Σκλήρυνση κατά πλάκας
kostasp έγραψε:Συγγνωμη Βασιλη 2015 γραφτηκε λαθος απο εμενα.Ναι Κωστα ,αργησα αλλα το καταλαβα..και την διορθωσα την απαντηση μου..
basilis361 έγραψε:kostasp έγραψε:Βοηθειστε με σας παρακαλω γιατι δεν καταλαβα. Περασα ΚΕΠΑ 24/10/2013 ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ειναι οτι παροσιαζω παραπληγια και εμπιμπτει στο Ν 3232/04 με 67%. Και να ξαναπερασω στις 30/11/2013Κωστα η επιτροπη σου ενεκρινε το εξωιδριματικο επιδομα ..απλα θα το ζητησεις απο το ταμειο σου ,προσκομιζοντας την αποφαση απο τα κεπα.
Πρεπει να κανω κατι;
basilis361 έγραψε:Στις 43 παθησεις ,δεν αναφερεται πουθενα η σκληρυνση κατα πλακας ,αλλα εγω αυτο που καταλαβαινω εκει που αναφερει την παραπαραεση-παραπληγια,τετραπαρεση-τετραπληγια ,ειναι οτι αν και καποιος απο εμας περασει 2η φορα κεπα και του αναγνωρισουν κατι απο αυτα για δευτερη φορα ..μαλλον συγκαταλεγεται στις 43 παθησεις..Βασιλη αυτο ακριβως που λες παραπανω ειναι . Ρωτησα και εκει υπαγομαι αν μου βγαλουν το ιδιο αποτελεσμα και την αλλη φορα τερμα το κεπα για μενα
αυτη ειναι βεβαια προσωπικη μου εκτιμηση
συγκεκριμενα η εγκυκλιος λεει:
Τετραπληγία/ τετραπάρεση και παραπληγία/
παραπάρεση, διπληγία όταν έχουν παρέλθει δύο έτη από
την εγκατάστασή τους και δεν αναμένεται πλέον
βελτίωση, ανεξαρτήτως της αιτίας.