• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ την Κυριακή 10/11 στο MALL

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #96126  από marian77
 Πέμ Οκτ 31, 2013 1:43 pm
να ρθω και γω λέω......... :smile-bandit:
 #96140  από Νίκος_76
 Παρ Νοέμ 01, 2013 2:13 am
Θα ηθελα και γω να γνωριστουμε και απο κοντά, αν και ειμαι λιγος μουγκος :smile-speechless: :smile-speechless: :smile-speechless: σε πρωτες γνωριμιες :smile-blush: . Με με παρεξηγησετε, βοηθηστε λιγο, αν παρω μπρος εχω πλακα. :smile-bigsmile:
 #96143  από Thor
 Παρ Νοέμ 01, 2013 8:45 am
Το σκεφτομαι και γω αν και δεν με βολευουν τα πρωινα
αν ηταν κατα της 17.00 ισως και να ερχομουν
οπως να χει καλα να πανε ολα και να μαζευτουν
οσο ποιο πολλοι γινεται
 #96148  από soulla
 Παρ Νοέμ 01, 2013 10:29 am
και εγώ θα ήθελα να ήμουν εκεί...αλλά δεν γίνεται...τουλάχιστον να ήσασταν εσείς εδώ....όλοι χωρίς :smile-angry: :smile-angry: να περάσετε καλά :smile-brokenheart:
 #96245  από maria E
 Κυρ Νοέμ 03, 2013 8:23 pm
Θα προσπαθησω να ερθω κι εγω,αν και εχω μια υποχρεωση το πρωι.
Ααα..και να σας πω οτι την ιδια μερα θα γινεται και ο κλασσικος μαραθωνιος της Αθηνας,δεν ξερω λεπτομερειες,ποιοι δρομοι θα ειναι κλειστοι κτλ,αλλα να το εχετε κατα νου!
 #96261  από Thor
 Δευ Νοέμ 04, 2013 1:14 pm
maria E έγραψε:Θα προσπαθησω να ερθω κι εγω,αν και εχω μια υποχρεωση το πρωι.
Ααα..και να σας πω οτι την ιδια μερα θα γινεται και ο κλασσικος μαραθωνιος της Αθηνας,δεν ξερω λεπτομερειες,ποιοι δρομοι θα ειναι κλειστοι κτλ,αλλα να το εχετε κατα νου!
Για το λογο αυτο κανονιζουμε καλυτερα 17.00
ετσι και αλλιως για πολυ λιγους μας βλεπω να μαζευομαστε
 #96262  από Φαίδρα
 Δευ Νοέμ 04, 2013 1:22 pm
Και πέρυσι αν θυμάμαι καλά είχε συμβεί αυτό με τον μαραθώνιο την ημέρα της συνάντησής μας. Καλή θέληση να υπάρχει (και να προνοήσουμε για το τρόπο μεταφοράς μας) :smile-rofl: