• ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #94571  από Barrett
 Τετ Σεπ 18, 2013 12:28 am
anastasis έγραψε:Αγαπητοι φιλοι εν συντομια τα νεα μου...εκανα τις καθιερωμενες ετησιες MRI...αυχενας διχως μεταβολη...κεφαλα +1 μικρουλα καινουρια και μαλιστα ελαφρως ενεργη...οποτε πλεον 4 στην κεφαλα και 1 αυχενα...(μαζευε και ας ειναι και ρωγες) :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: παραμενω διχως καποιο συμπτωμα...πηγα στο δοκτωρ μου...δεν της εδωσε ιδιαιτερη σημασια...με εξετασε παρα πολυ ωρα και μου ειπε τα γνωστα..."δεν ανησυχω καθολου...συνεχιζουμε οπως πριν...εμενα με εδιαφερει η κλινικη εικονα...."...Οταν τον ρωτησα για θεραπεια οπως παντα μου ειπε δε πας καλα που θα δωσω θεραπεια σε υγειη ανθρωπο να τον κανω αρρωστο απο τη στιγμη που δεν εχει κανενα συμπτωμα 10 χρονια τωρα...Τι να πω παιδια...μακαρι να πεφτει μεσα...ισως κατι ξερει...ασχολειται με την ΣΚΠ 40 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ...ΕΙΔΩΜΕΝ...Αντε να μαστε ολοι καλα...Φιλια σε ολους... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
...και πως τον λενε το νευρολογο σου ανασταση μου, μιας και παιρνω γνωμες? :greetings-waveyellow:
στειλτο μου σε μηνυμα αν δεν θες in public
 #94574  από anastasis
 Τετ Σεπ 18, 2013 12:41 am
Δεν εχω κανενα προβλημα φιλε..ισα ισα θεωρω πως οποιος γνωρισει αυτον τον ανθρωπο θα εχει κανει ενα δωρο στην ζωη του. Κωνσταντινος Σφαγγος πρωην διευθυντης του ειδικου τμηματος απομυελινωτικων νοσηματων του Αιγινητειου Νοσοκομειου, καθηγητης Πανεπιστημιου Αθηνων. Ενας εκπληκτικος ΑΝΘΡΩΠΟΣ πανω απο ολα...αν θες επι πλεον στοιχεια στειλε προσωπικο μηνυμα. Καλο βραδυ σε ολους και στο φιλο fil να πω οτι μαλλον βιαζεσαι λιγο...κατσε να δουμε πως θα παει και το θεματακι μου...Να ειστε καλα...
 #129278  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Κυρ Δεκ 10, 2017 12:11 pm
Καλος τον ,
Καλες γιορτες και παντα τετοια ..