• ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #94112  από anastasis
 Πέμ Αύγ 29, 2013 8:53 pm
Καλησπερα παιδες...μη νομιζετε οτι σας εχω ξεχασει...εδω ειμαι και σας παρακολουθω :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: απλα πιο αραια διοτι οι υποχρεωσεις αλλα και ευτυχως η απομακρυνση ασχημων σκεψεων σχετικα με το θεμα δεν μου επιτρεπουν την συχνη μελετη... :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown:
Ωστοσο για τους νεοτερους στο forum απο εμε να ξανασυστηθω και να πω οτι ειμαι ο Αναστασης 30 ετων πλεον...στα 20 ανακαλυψα τυχαι μια εστιουλα στη κεφαλα...απο τοτε καθε χρονο μαγνητικες...πλεον 3 εστιες στη κεφαλα και μια στον αυχενα αλλα 10 χρονια ανευ συμπτωματολογιας... :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
Αρνητικη παρακεντηση...Απο μονος μου το μονο που κανω σα νοσηλευτης και στο επαγγελμα ειναι Ω3-Ω6-βιταμινη C εδω κ 6 μηνες και τωρα τελευταια χυμος αλοης :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug:
Χωρις συμπτωμα δε θα μπω σε καμια απο τις γνωστες φαρμακευτικες αγωγες...Αυτα τα λιγα...Φιλια πολλα στους παλαιοτερους και ευχομαι να ειμαστε ολοι οσο καλυτερα γινεται...Με πολυ αγαπη Τασος-Χριστινα και μικρος Νικολας... :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance:
 #94115  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Αύγ 29, 2013 10:02 pm
anastasis έγραψε:......................................................................................................................... αλλα και ευτυχως η απομακρυνση ασχημων σκεψεων σχετικα με το θεμα δεν μου επιτρεπουν την συχνη μελετη... :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown:
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :romance-kisscheek:
 #94453  από fillcinefil
 Κυρ Σεπ 15, 2013 12:32 am
thumb.jpeg
thumb.jpeg (5.8 KiB) Προβλήθηκε 2967 φορές
 #94457  από anastasis
 Κυρ Σεπ 15, 2013 12:56 am
Γεια σου φιλε fil...ωραια η φωτο σου αλλα την Δευτερα εχω τις μαγνητικες μου και οσο να ναι λιγο αγχος το εχω παλι...ελπιζω να ειναι σταθερα τα πραματα και να μη δω κανα δυο κουκιδες παλι... :scared-shocked: :scared-shocked: Να ειστε ολοι καλα...φιλια.. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #94460  από fillcinefil
 Κυρ Σεπ 15, 2013 2:23 am
Αναστάση είσαι χωρίς συμπτώματα (καλά, παρακολούθα το βέβαια), αλλά μήν τρελαίνεσαι. Άμα βγείς σε κανα πλάτωμα (ξέρω στην Αθήνα σπανίζουν) θα δείς κάτι πάρα πολύ όμορφες κουκίδες. Αστέρια λέγονται.
Αν κάτσεις για πέντε λεπτά, και αφοσιωθείς να τα παρατηρείς, να ξεχωρίζεις αστερισμούς κλπ, είμαι σίγουρος θα σου φύγουν όλα τα άγχοι. Μετά πάνε αγκάλιασε τον Νικόλα (και φίλα τον, τώρα που είναι ακόμα μικρός και μπορείς), και το κορίτσι σου, και να δείς πόσο ποιο όμορφα θα νιώσεις.
Επειδή και πλάτωμα να βρείς, δύσκολα ξεχωρίζεις πολλά, από μέροι με έντονη φωτορύπανση όπως οι πόλεις μας, εδώ: http://hubblesite.org/explore_astronomy/tonights_sky/ μπορείς να έχεις ένα μικρό tour στον ουρανό του Σεπτέμβρη.
Αυτές τις κουκίδες να σκεύτεσαι. :greetings-waveyellow:
 #94482  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 15, 2013 6:39 pm
anastasis έγραψε:Καλησπερα παιδες...μη νομιζετε οτι σας εχω ξεχασει...εδω ειμαι και σας παρακολουθω :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: απλα πιο αραια διοτι οι υποχρεωσεις αλλα και ευτυχως η απομακρυνση ασχημων σκεψεων σχετικα με το θεμα δεν μου επιτρεπουν την συχνη μελετη... :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown:
Ωστοσο για τους νεοτερους στο forum απο εμε να ξανασυστηθω και να πω οτι ειμαι ο Αναστασης 30 ετων πλεον...στα 20 ανακαλυψα τυχαι μια εστιουλα στη κεφαλα...απο τοτε καθε χρονο μαγνητικες...πλεον 3 εστιες στη κεφαλα και μια στον αυχενα αλλα 10 χρονια ανευ συμπτωματολογιας... :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
Αρνητικη παρακεντηση...Απο μονος μου το μονο που κανω σα νοσηλευτης και στο επαγγελμα ειναι Ω3-Ω6-βιταμινη C εδω κ 6 μηνες και τωρα τελευταια χυμος αλοης :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug:
Χωρις συμπτωμα δε θα μπω σε καμια απο τις γνωστες φαρμακευτικες αγωγες...Αυτα τα λιγα...Φιλια πολλα στους παλαιοτερους και ευχομαι να ειμαστε ολοι οσο καλυτερα γινεται...Με πολυ αγαπη Τασος-Χριστινα και μικρος Νικολας... :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance:
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Ετσι σε θελω !!!!!!!!!!!! Συνεχισε ......και μην επανερχεσαι στις παλιες ....κουταμαριτσες.......Και στο ''ταϊσμα" των νευρολογων , βεβαιως βεβαιως....... :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #94483  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 15, 2013 6:41 pm
anastasis έγραψε:Γεια σου φιλε fil...ωραια η φωτο σου αλλα την Δευτερα εχω τις μαγνητικες μου και οσο να ναι λιγο αγχος το εχω παλι...ελπιζω να ειναι σταθερα τα πραματα και να μη δω κανα δυο κουκιδες παλι... :scared-shocked: :scared-shocked: Να ειστε ολοι καλα...φιλια.. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
:scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: Α !!!!!! Εσυ δεν διορθωνεσαι....... :sad-roulette:
 #94561  από anastasis
 Τρί Σεπ 17, 2013 10:17 pm
Αγαπητοι φιλοι εν συντομια τα νεα μου...εκανα τις καθιερωμενες ετησιες MRI...αυχενας διχως μεταβολη...κεφαλα +1 μικρουλα καινουρια και μαλιστα ελαφρως ενεργη...οποτε πλεον 4 στην κεφαλα και 1 αυχενα...(μαζευε και ας ειναι και ρωγες) :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: παραμενω διχως καποιο συμπτωμα...πηγα στο δοκτωρ μου...δεν της εδωσε ιδιαιτερη σημασια...με εξετασε παρα πολυ ωρα και μου ειπε τα γνωστα..."δεν ανησυχω καθολου...συνεχιζουμε οπως πριν...εμενα με εδιαφερει η κλινικη εικονα...."...Οταν τον ρωτησα για θεραπεια οπως παντα μου ειπε δε πας καλα που θα δωσω θεραπεια σε υγειη ανθρωπο να τον κανω αρρωστο απο τη στιγμη που δεν εχει κανενα συμπτωμα 10 χρονια τωρα...Τι να πω παιδια...μακαρι να πεφτει μεσα...ισως κατι ξερει...ασχολειται με την ΣΚΠ 40 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ...ΕΙΔΩΜΕΝ...Αντε να μαστε ολοι καλα...Φιλια σε ολους... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #94562  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Σεπ 17, 2013 10:30 pm
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Ωραια νεα ...Τα περιμενα....Κι εσυ τα περιμενες αλλά σου αρεσει να τρωγεσαι ...... :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #94566  από fillcinefil
 Τρί Σεπ 17, 2013 11:50 pm
next chapter.jpeg
next chapter.jpeg (75.23 KiB) Προβλήθηκε 2709 φορές
Τάσο σου φυγε η ιδέα.
Μην ξεχάσεις τώρα να πέσεις με τα μούτρα στον Νικόλα και στη Χριστίνα σου. Στην ζωή. Μην το καθυστερείτε. Κάποτε η διαφήμιση έλεγε "με δύο είναι καλύτερα από ένα". Τώρα έχουμε και πέντε (καλά αυτό πολύ με ακούγετε, αλλά όσο νομίζετε).
Τί; Βιάζομαι!
Εσείς μην αργείτε.